0 oy
761 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Kaynanamin dediği gün eve geldim o akşamı poşetledim eşime götür dedim ama esim bilerek o tarafa gitmesine rağmen götürmedi, esime dedim herkese söylicem dicem istedi diye (kaynanamın yegenleri samimi arkadaşım olur) eşim de söyle herkese öyle şey mi 2.5 sene geçmiş nevresimmi istenir ayıp bisey istemek nedir dedi, dün de gidiyordu bende götür istemiyorum dedim oda hayır o kalcak ben baska alıp vercem dedi, dedim yaycam dedim diyemi götürmüyorsun oda hayır söyle istediğine dedi, götür o muamele bana yapıldı dedim esim sadece sana değil bana da yapıldı beni dinle sen dedi götürmüyor hala poşette duruyor verdiği yorgan kılıfı da duruyor onuda koymuştum geri götürsün diye ama kaldı:ermm: ama ben dursun istemiyorum evimde eşimi dinlesem mi yoksa giderken ben mi götürsem.?

10 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Kız ben de fotoğrafını attın sandım :D
(14,756 puan) tarafından
He be ben de merak ediyorum :)
(3,280 puan) tarafından
Bende öyle sandım :D
(53 puan) tarafından
Hahaha atarım kız ama şuan diger odada ordada esim var :D
-Reklam-
0 oy
(14,756 puan) tarafından
Ver ya ne kalacak hem de leke yapıp ver kullandım bunu ben demiştim dersin dök ortasına şekerli çayı 
(53 puan) tarafından
Kız zaten bana sormadı kullandin mi kullanmadn mı diye çarşafını kullanmisim eve gelince gordum ama sormadığı için yollucaktm napiyosa yapsin diye
(14,756 puan) tarafından
İşte daha iyi dök üstüne ne varsa aaa leke olmuş anne dersin ay ne manyak kadın ya
0 oy
tarafından
Yeniyi sana alsın eskiyi verin gitsin 
(53 puan) tarafından
Amac istemezi istediği icin vermek istemiyor büyük ihtimal
0 oy
(20 puan) tarafından
Ben olsam kendim veririm istemiş madem
(53 puan) tarafından
Eşimi ezmek istemiyorum aslında
0 oy
tarafından
Esim doğrusunu yapmis bence yenisini alip götürsun yenisini alip verdiginden de emin olduğunda sende eskisini getir ver de kullandik esim yenisini vermis.bende bunlari.getdim. onemliydi demek atmak istemedim dersin
(53 puan) tarafından
Eşim zaten husissi onu istedi diye vermek istedi canm kullandık bide çarşafını sormadı yani bana kullanıp kullanmadığımı
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Madem istemiş, getir demis, kim ne derse desin verirdim
(53 puan) tarafından
Eşimi ezmek istemiyorum ama vermekte cok istiyorum
(6,972 puan) tarafından
Esini ikna et kırıldığını anlat, ve istedo neden vermeuim ben suclu olurum beni annene karsi mahcup etme de
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İlk postu okumadım ama yeni alıp niye götürecek ki eski laf ettiğini görünce sinirin bozulacak. 
0 oy
tarafından
Benimki de eşim nişanlı iken koynunda bi sifon başörtüsü getirmişti bitane de sandıkta geldi iki tane diye istedi seneler sonra kusura bakma veremem dedim 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Öndeki postlarinâ baktım 

Güzel bı tane millete gösteriş icin getirmiş ve gerimi istiyo ben olsam gatatta vermem kullanırdım yenisinide hayatta aldırmadım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 872 göst.
+1 oy
13 cevap 734 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 831 göst.
0 oy
2 cevap 687 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde 5827yasemin (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler