0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kimseye minnet etmemek için, bu adamın agzına laf vermemek için işleri sonuna kadar yapmaya calısıyorum. Yavaş yavaş dogum için buyuk temizliğimi yapıyorum sadece camlarımı silemek kaldı. Neyse. Bu adamda ben boyle is yapıyorum diye bokunu cıkardı. Bana sormadan etmeden hafta sonu kalmaya ablasını cagırıyor insan bir sorar ya musaıd mısın kaldırabilecek misin diye. İnsafsız biliyor ablası gelmeden iş yapılacak bu evde ona göre yemek yapılıp sofra kurulacak. Allah razı olsun yardım ediyor gelince tabiki ama oyle olmuyor basındaki temizlik sonundaki temizlik. Kimse yanlıs anlamalı annemi de babamı da bana sormadan cagırsa aynı derecede kızarım. Yazık günah degil mi bana 37 haftalık gebeyim tutunmadan ayaga kalkamıyorum. Birde biz ayrı yatıyoruz. Biri gelince anlamasın diye aynı odada kalmak zorunda kalıyoruz yatakta sekiz oluyoruz birbirimize deymeyelim diye. 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin kocanı ıslah etsin merhamet versin insallah 
(12,026 puan) tarafından
Amin insallah kurtarsın ikimizi de bu cileden. Ona da yazık günah o da sevmediği bir kadınla aynı evde yasamak zorunda kalıyor
tarafından
Sevmedigi sevemeyeceği kadınla niye evlenmis birde üstüne çocuk etmiş
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tabi şimdi çok hassassın ama Annem babam hamile olsamda olmasamda her daim kapım açık onlara benden izinsiz gelseler bile gıkım çıkmaz da ablasının ne işi var sana yardım edecekmi 

(12,026 puan) tarafından
Tabi ki tercih meselesi ben sevmiyorum kim olursa olsun. Birde bizim durumlarımız faklı.
tarafından
Hım anladım canım tabi kimseyi bilmeden bişey demek doğru değil
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Bende çok kızardım yernde olsam sonuöta o evin kadını sensin eşin oturacak hizmet bekleyecek ne anlar senin halinden. Eşinle neden ayrı yatıyosun niye birbirinize değmemeye çalışıyosunuz ki?
(12,026 puan) tarafından
Kimse yanlıs anlamamalı kim olursa olsun benim bu halde dayanacak kuvvetim yok. Kalkıp su içesim olmuyor bazen.
0 oy
(152 puan) tarafından
Allah eşine akil versin inşallah 

Ama neden ayrı yapiyosunuz canım özel değilse 
(12,026 puan) tarafından
Canım oyle yanı bitti hersey zorunluluktan aynı evde kalıyoruz
0 oy
tarafından
Esinle aranız sorunlu sanki.cnm dimi oyle yazmissin yorumda
(12,026 puan) tarafından
Evet canım cok uzun zamandır
tarafından
Evde huzursuzluk kadar kotu bisey yok
Hamilesinde insan birakip gitmek.ister ama sonra şöyle bi aynaya kendine göbeğine bakinca nereye gidicem hic bi yere sigmam gibi gelir cok zor Alalh yardimciniz olsun
(12,026 puan) tarafından
Amin bacım inşallah bir dogum olsa ben bakacak İnsan bulup cocuklara calısırım ama
0 oy
tarafından
Birbirinize değince ne oluyorki niye ayrı yatıyorsunuz evli çiftler sarılarak uyumazmı 
(12,026 puan) tarafından
Evli ciftler canım kagıt ustunde degil kalben evli olan cıftler sarılarak yatar. Bizim gibi mecburiyetten kalanlar ayrı yatar
tarafından
Peki neden kuzum sevmediğin bir adam dan çocuk yaptın rabbim yardımcın olsun kuzum
(12,026 puan) tarafından
Valla kuzum 9 ay once olan birsey
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim soyle ona bana niye sormadin diye ha onlar geldiginde yat o zaman bir hazirlikta yapma davetsiz gelen kuru yere oturur bide hamilesin ben 37 haftalikken adim atamiyordum cok iyi anliyorum seni
(12,026 puan) tarafından
Atamıyorum zaten bacım. Bu sefer alıp karsıma konuscam
0 oy
tarafından
Neden ayri yatiyorsunuz
0 oy
tarafından

Merhametsiz senin kocan sen o koca karınla ev temizle son zamanların yaklaşmış oda ablasının keyfini yapıyor pes yani 

(12,026 puan) tarafından
Ya ablasının da gunahı yok Kı bu cagırıyor.
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Allah senin kocana akıl versin ne olacak böyle nereye kadar gidecek resmen eziyet 
(12,026 puan) tarafından
Bir bosansak allahın izniyle. Bir evleri ayırabilsek hersey duzelecek ama olmuyor. Maddiyat bir taraftan cocuk bir taraftan
(14,196 puan) tarafından
Ailen belki sana yardımcı olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 252 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,108 puan) tarafından soruldu
+3 oy
50 cevap 1,386 göst.
16 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde asafegemom (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (346 puan) tarafından soruldu
+29 oy
34 cevap 1,367 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,807 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,163 soru

24,082,740 cevap

331,294 kullanıcı

...