0 oy
337 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (25 puan) tarafından
Saçlarını kesip satan var mı aranızda? 

4 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Şahsen ilerde kestirecek olsam löseve bağışlarım
(25 puan) tarafından
Bende öyle yapsam kestireceğim bari bir işe yarasın.
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm benim kuaförüm demişti alalım saçlarını 3000 e diye o zaman küçüktüm saçlarım çok diye ama babam izin vermemişti şimdi de tesettürlüyüm o yüzden kestirsem de çöpe attiriyorum oda uçlardan zaten 
(25 puan) tarafından
3000 de değildir o kadar ya sanmam :) 400-500 e duydum da 3000 e biraz fazla gibi
(713 puan) tarafından
Canm benim saçlarımdan 3 tane kelin kafasına omuzlarindan aşağı saç olur o derece hem çok hem gür hemde işlem görmemişti o zaman şimdi daha fazla diyen bile var ama tesettürlü olduğum için öyle yapmıyorum günahı büyük
(25 puan) tarafından
Kalcanda asagı zaten kestirme taraftarı olmadıgını yazmıssın :) Satsan oldukca yüksek bir fiyat verirler sanırım sağlıklı ve uzun gür oldugu için.
(713 puan) tarafından
Aynen kuzum 6 yaşında felan saçlarım hep dizlerimdeymis babam halamlara bile evlenene kadar kestirmemis :)))
(25 puan) tarafından
Neden peki sizin oralara has bir tutum vs mi bu? :) Kınalı karda var dı bir ara böyle birsey kızların sacları uzun olmak zorundaydı filan kısa saclı kızlar evlenemiyordu, kadın da zorla evlendirildiği için saclarını kısacık kesiyordu kendi :)
(25 puan) tarafından
Yani bu kadar uzatma tercihin neden? kalça ve dize kadar diyorsun yani bakımı oldukca zor olur. :)
(713 puan) tarafından
He yok kuzum o benim babamın takıntısı saçlarımı bademcik ameliyatı olmadan kestirdim anneme gidince babam da gördü eyyy yazıklar olsun ben tek bir makas vurdurmadim saçlarına yazıklar olsun dedi küstü bana hatta :)) bu arada Malatya'liyim kuzu anneminde saçlarını uzattiriyo kısa saç gördüm mü çıldırıyor resmen :)))
(25 puan) tarafından
Ahaha ilginçmiş :) Hosta bir yandan.
(713 puan) tarafından
Tabi zor oluyo ama hergun tararim saçlarımı 2 günde bir duşa girerim girmezsem de saçlarımı yıkarım saç kremi vs. Kullaniyorum zaten hep
(713 puan) tarafından
Bana pek zor gelmiyor artık ya 22 yaşındayım zaten alıştım kisa kestirince bende alisamamistim baya zaman
(25 puan) tarafından
Esin ne diyor peki cok uzun olmasından rahatsız olmuyor mu? Kesme taraftarı oldugu dönemler illa ki olyordur.
(713 puan) tarafından
Yok kuzu oda babam gibi oldu en sonunda :))) kestirdim bi keresinde o sadece boyattigimi biliyodu aksam eve bi geldi eşarbı indirince adama inme indi resmen :) yarın git kuaföre söyle kestiği saçları geri taksın dedi :)))
(25 puan) tarafından
Atmasaydın keske o zaman saklasaydın saclarını :)
(713 puan) tarafından
Kendi kesince saklıyor zaten :)))
(25 puan) tarafından
Hos bir hareket :)
0 oy
(163,362 puan) tarafından
Saçtamı satiliyomus 
(25 puan) tarafından
Evet büyük paralar veren de var acıkcası
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Dün kestirdik kiz kardeşiminkini baya uzundu ombreliydi şuan sadece kendi saçı kaldı 450 ye verdik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 388 göst.
19 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
18 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Emine Canyurt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 510 göst.
0 oy
10 cevap 333 göst.
21 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Poyrazinannesi12233 (132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,175 cevap

330,887 kullanıcı

...