0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar az önce annem ile konsutik kendi annem le konsiyrosun kız kardeşim bana t.irrek dedi zoruma gitti kapattım telefonu annem bidaha aradı beni konsiyroduk evlenince ne değiştin diyor geçen halima çay döküldü sakar misin niye döktün diyor babam tencerem yandı hamileyken bana iyi kışın diye sormuyor evi duman bastı tencereyi niye yaktın diyor evime karışmayın dedim dediğim tek kelime bu oldu kız kardeşime de Hersey burnunu sokma dedim zoruna gitmis değişen ben oldum ya eşim kız kardeşime odveinde yardım ediyor abine söyleyeyim mi ödev yapmadığını dedim o kimki bizim eve karışıyor dedi yardımcı oldu esin bidaha yapma dedim neyse kızıma kıyafet almaya çıktık dışariya şu hayvanli tulum lar var ya ondna alacaktım niye benim torunum hayvan mı ondan alıyorsun dedi değişen ben mi olmuşum bu zamana kadar anam saçımı taraması bu saatten sonra da taramaisn 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Kız kardeşimin yazdığı mesaj

image

tarafından
Kiz kac kez ozur dilemis.daha ne yapsın ya abartmayın bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Değişen sen değil ailen olmuş o nasıl sozler öyle gerçekten öz ailen olduğundan emin misin
tarafından
Evet öz ailem
tarafından
Hiç konuşma bence canim huzurunu bozmaktan başka bisey yapmıyorlar
tarafından
Kız zoruma gitmesin mi ya yoruldum valla kaynanam annem sanki her şeyime karışır
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Tir.rek ne demek abla
tarafından
Anmak mal korkak
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Sen gayet normalin değişik olan ailen canım kardeşinin yaptığı çok ayıp bit şey 
tarafından
Ben öyle bisey demedim diyor şimdi de
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bence sen abartmıssın biraz canım tabi bekarkenki ilişiniz nasıldı bilmiyorum ama biz hala şakalaşırız felan bazen banada derler degistin iyice pinpirikli oldun felan diye bende alaya vururum ee kraliyet ailesine gittim felan diye 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Kuzum belki biraz değişmiş olabilirsin bu biz kadınlarda oluyor bende de oldu yani açıkçası ben yeni yeni gidip gelmeye sık sık konuşmaya başladım uzaklaşmıştım ailemden ister istemez fark oluyor ne olursa olsun senin ailen aman aranı bozma bişey olsa yine onlar koşuyor ne eş ne de onun ailesi ne kadar iyi olsa da ne varsa ailede var 
0 oy
(152 puan) tarafından

Sorun ailende canım hepsi aynı galiba bizde de 10 yasinda kardesim misafirden misafirligini  bil diyor annem diyorki ne var bunda :D 

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Sınırlarını ciz ve gecmelerine izin verme bırak onlar dusunsun.elbette degısım gostereceksın evlenmıs baska bır dunyaya karısmıssın . ailede olsa evine karısmaya hakları yok aramada sormada bana sorarsan bırak onlar dusunsun bız yanlıs yaptık desınler
0 oy
tarafından
Sende sorun yok onlar çok düşüncesiz canım 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 297 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,188 göst.
0 oy