0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Selam hanimlarrr.nasilsiniz?bu ay yusuf yusuf olan varmi aranizdaa:)))vallah ben korkuyoreee ilacla korunuyorum ama kac gundur kasiklarim fena agriyorr  .ilk hamilelikdede boyleydi  adetim 3 gun var .insallah yokdur ya.Allah olmayan herkeze versin Insallah.

Kimler yusuf yusuf:))

11 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Geçen ay çok Yusuf vardı sjsj

(1,437 puan) tarafından
Evet kecen ay resmen yusuf ayiyi hshs
tarafından
Biri bendim evet
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kendimden eminim ama dogumdan sonra hic adet olmadım 60 gun leke surdu sonra adet olmadım diger cocuklarda boyle degildi ama 3 cocuk ust uste ege olursa fena valla skandal skandal bu cocikta bile cok tepki görmüşler Allah olmayana nasip etsin
(1,437 puan) tarafından
Amin insallah.bende eminim hem ilac hemde geri cekilme ile  olursa ben sokk olurumm
tarafından
Ben hicbirsey kullanmıyorum geri çekilmeye 3 sene korundum sonra isteyerek cocuk yaptim simdi gene ayni yontem
0 oy
tarafından

Ben değilim :D    

(1,437 puan) tarafından
Insallah bende diyilimdir:))(
0 oy
(970 puan) tarafından
Ay şuan ben korkuyorum 
(1,437 puan) tarafından
Bendee cok korkuyomm.adetimde duzensiz benim o lap sinir ediyorr
0 oy
tarafından
Beeen yusuf yusufun kraliyimmm dualarla adetimi bekloyirum ama yoggg 2 ayfir olmuyirummm gecen ay 10 unda leke gordum onu adetten sayiyorum
(1,437 puan) tarafından
Bende gecen ay tamm 2 ayda oldumm .bu ay cok korkuyom yaa.yenimi dogum yapdin?
tarafından
8 aylik olack bnmki canm kucuk daha
0 oy
tarafından
Valla ben spiralliyim ama çok fazla kasık ağrım var eşim yarın yada diğer gün evde olursa hemen kadın doğuma gidicem çok korkuyorum :(( Allah korusun hamile olursam kafayı yerim kızım çok huysuz ☹️☹️
(1,437 puan) tarafından
Bende kafayi yerimmm.oglan kucuk dahaaa
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bende baya baya Yusuf yusufum. Gebelik korkusu degil benimki ama doguma cok az kaldı. İlk cocukta birsey bilmeden gittim. Şimdi bunda ne olacak biliyorum ya arada nefesim kesiliyor içim daralıyor =D
(1,437 puan) tarafından
Vay yaa korkma 2ci kolay olur derler.insallag sag salim 1 avazda kurtulursun
(12,026 puan) tarafından
İnşallah canım ya. Ama cok korkuyorum ilkim cok kotuydu
(1,437 puan) tarafından
Bende dogrusu dogumda korkuyorum 2ay kendime gelmedim dogumdan sonra .dikisim cokdh yaa
(12,026 puan) tarafından
İçim daralıyor aklıma geldikçe.
0 oy
tarafından
Ben korundugum halde her ay yusuf yusuf lan öyle korkunç bir şey ki regli olunca bile korkuyorum ya hamileysem oluyorsam diye 
tarafından
Ahaha kiz yazık diyecekler bu adam napiyo bu kadar testi ☺
(1,437 puan) tarafından
Evet yaa :))korkumdan her ay yokluyorummm .korunmasak neller olacakk
tarafından
Sorma kuzu durduk yere belirti gösteriyorum başım dönüyo midem bulaniyo regli oluyorum hala aynı korku ne kötü şeymiş ya. Bi de ben dört yıllık evliyim rahatsızdım diye hiç korumadık çocuk istiyorduk şimdi çok zor geliyor
(1,437 puan) tarafından
Ben  evlendiyim gibi hamile kaldim.hamilelikdede korundum.simdide korunyorumm .alisdik bizz:)))))
tarafından
Oy ben alışamadım kuzum ya çok zor ☺
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kiz gecen ayda ben oyleydim sukur oldum ama kasiklarim falan fenaydi 
(1,437 puan) tarafından
Kasik agrisinda gece uyuyamiyorum yaa
(2,718 puan) tarafından
Bnde ayniydim.sukur oldm.ya
0 oy
(241 puan) tarafından
Yusuf demeyin banaaaa
(241 puan) tarafından
:)))) son posttaki aldatmayı okumadıysan oku esimin adı yusuf nefret ettim ondan da yusuf isminden de
(1,437 puan) tarafından
Okudum canim cok uzuldum.keske elimizden bisey gelsee .aldatilma cok kotu keski ailen destek olsada kalmasan o herifin yanindaa.onunla omur surulmez canimm.
(241 puan) tarafından
Hic ömür sürmek gibi bir niyetim yok zaten şuan küçücük bebekle gidecek yerim yok biraz büyüsün rabbim bir kapı açar
(1,437 puan) tarafından
Insallah Allahim sana guzel bir kapi acar.bebeyinle guzel omur surersinn
(241 puan) tarafından
Inşallah canım allah razı olsun
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ben anam bennnn adetim 5 gun gecti dun test yaptim.bisey dcimadi ama.korkuyoooreeemmm
(1,437 puan) tarafından
5 gune cikmadiysa korkama bisey olmazz.
(7,094 puan) tarafından
Insallah valla tek temennim o

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,018 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 568 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Obiranne33 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,467,833 soru

24,049,889 cevap

329,617 kullanıcı