0 oy
285 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,094 puan) tarafından
Kizlar burda da post acmistim.bilenleriniz vardir bebegimin kalca ultrasyonunda sknti ckmisti cift bez kullaniyorduk degerler sınırdaydi 

Dun tekrar kontrolu vardi goturduk.sol kalca duzelmis ama sag yine sinirda dedi ortopediye yonlendirdi gittik rontgen istedi bakti sonuclara sag kalcada baya sıkınti var eklemdeki ust kemik kapali olup alt eklemi tutmasi lazim ama senin bebbegininki acik dedi tip fakultesine yonlendirdi beni gittik randevu yoktu inannin 5 hastane dolandim.ozele de goturdum yok sira bulamadim aksama kadar agliyodum persembe gunu tekrar goturucem ilk gittigim doktor ameliyat falan dedi valla nevrim dondu basina boyle bisiy gelen varmı surec nasil isliyo ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç  bilmiyorum canım ama şükür ki tedavisi var dermansız dert değil rabbim beterinden korusun eğer gerekirse ameliyatını olur öyledir evelallah ağlamak ağlamayı getirir derler ağlama rabbim şifasını versin inşallah 
(7,094 puan) tarafından
Amin kuzum amin insallah daha 4 aylik nasil.vucudu kaldiricak bocak yarasini rabbim.korusun ins oyle biseye gerek kalmaz
tarafından
Kalmaz inşallah canım benim ama emin ol onlar bizden daha güçlüler bakma ufacık defacık olduguna ne cevherler var onlarda ") üzme kendini şükür ki hala kucağında canı icin de çıkmadık candan da ümit kesilmez rabbim nereden ne gönderir şifasını nereden verir belli olmaz
(7,094 puan) tarafından
Dogru soyluyosun kuzum rabbim.ins tez zamanda hepimizin yavrularinin sifasini verir
tarafından
Amin inşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Canim tam olarak seninki gibi deil Ma bende kalca dan cok cektim ilk gittim cikklik war dediler cift bez bagla sol tarafli 1 ay bagladim gittim guzel dedi 2 ay daha bagla dedi gittim iyiye gidiyor dedi 1 ay daha bagla dedi gittum bu cococugun kalcasi oturmamis cihazlik dedi nevrim dondu e kac aydir nie iyi dion beb adam ordan baska doktora goturdum sol bacagnda animsayamadim bisey war 6 aylik olmus bundan sonrasi ameliyat dedi ama elle muanede bisey yktu agla agla canim cikti esimde dedi bi profosere goturelim sonra aldik kayseride ali baktir die bi doktor war ona gittik burda cekilen rontgenlere bakti boyle rontgen cekilirse cocujlara cok cihaz takar ameliyat ederler dedi rontgen cekerken bebegi tamamen alt tarafini soymak bacaklarini dumduz tutup hafif karnindan bastirmak we bacaginim arasinda 3 parmak bosluk birakmak gerekiyor en dogru sonuc bu sana tafsiyem rongeni boyle cektir we mutlkaka imkanin warsa iyi bi doktora gotur cocumda hic bisey ykmus 5 ay bosa aglata aglata cift bez baglamisim 
(7,094 puan) tarafından
Oyle cekildik rontgeni kuzum benimkinde cikiklik yok tam.eklem yerinde sikinti kalca yerinde ama eklemi ttutmasi gereken kemigin agzi acik kapali degil
(6,396 puan) tarafından
Kuzumm mutlaka iyi bi doktora gotur rabbim saglik wersin dermansiz deil
(7,094 puan) tarafından
Tip fakultesine profesre gotrcem ins iyi haberlerle donerim
(6,396 puan) tarafından
InsAllah canm benim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun bende şimdi goturcem kalcaya
(7,094 puan) tarafından
Ins iyi sonuclarla donersin kuzum saol
tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
Merk ettim canim bebeğinin dıştan gorunusunde veya hareketlerinde farklılık gormuyormusn,

Acil şifalar inşallah önemli bisy değildir ikadar
(7,094 puan) tarafından
Disardan hic bir skntisi yok hatta dogdu dogali dimdik basar ayaklarinin ustune amin ins kuzum saol
0 oy
(507 puan) tarafından
4 yil ortopedi de çalıştım hep bebekler gelirdi böyle senin gibi anneleri agla agla sonra ertesi gün taburcu olurken yüzleri gülerdi çocuklarının iyileseceklerini bildikleri icin içimi ferah tut onlar bizden daaha güçlüler emin ol 
(7,094 puan) tarafından
Ay amin insallah kuzum allah razi olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Gönlünü ferah tut güçlü ol inşallah düzelecek herşey Rabbim meleğine şifa versin inşallah amin.. 
(7,094 puan) tarafından
Aminn kuzum insallah allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,399 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,150 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 972 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,699 soru

24,535,639 cevap