0 oy
1,193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar yatak odasında duvarda eşimle dış çekim resimlerinizi koymuşum bir kaç tane kızım benim resmimi çıkarmış yirtmaya çalışıyormuş eşimde bana diyorki resimlere cinler giriyo bilmiyonmu oraya girip bizi izliyormuş kızlar doğrumu ya ilk defa duydum 

30 Cevaplar

+7 oy
(163,443 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ artik şaşırmam diyom ama yine şaşırtiyolar beni ☺️☺️☺️
(9,647 puan) tarafından
Shshdhh:D hergun yeni bir bilgi nokta com
(163,443 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(905 puan) tarafından
Aynen valla ☺☺
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Öyle şey mi olur 

0 oy
(2,063 puan) tarafından

Lennn ilk dega duydum:ermm:

0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum saçmalık bence bizim evin her yeri cin o zaman :-) 
0 oy
tarafından
Ilk kez duydum, namaz kilinan yerde resim olmaz onu duymustum ama eşin uydurmus :D
tarafından
Evet ama biz yatak odasında kiliyoz namaz
tarafından
E kilmayin canim o zaman ya da kapaton resimlerin ustunu namaz kilarken
tarafından
Valla doğru diyon cnm gittik kaldırdım duvardan bir tane kaldı sadece o da eşimle benim tablom
0 oy
tarafından

Desene. Ben öleyim. Duvarlar eşimle benim kızımın resimleriyle dolu

0 oy
tarafından
Gece gece yapmayın yaaa
0 oy
(1,006 puan) tarafından

Soru basligina korkan girmesin yazin lutfen 

0 oy
tarafından

Haha esin iyi kafa bulmuş senle valla :D

Resim olan odaya melek girmez sadece.

0 oy
(652 puan) tarafından
Bende duymuştum öyle bişey bide oyuncak ayı hayvan figürlerinde olurmuş
(1,054 puan) tarafından
Ben bu akşam uyumam :(
(652 puan) tarafından
dün gece bile onlarla boğuştum. Çok da korkmayın
(1,054 puan) tarafından
Tövbe git işine delimizin nesjn
tarafından
Nasıl yani .ben onun üstesinden geldim şükür korkmuyom
(652 puan) tarafından
Benim hamilelikte başladı. Rüya görürdüm devamlı ama rüyada hiç korktuğumu bilmem hep dilimde ayetel kürsi ayetler döner ve her zaman onları o şekilde yendiğimi yıktığımı görürüm. Allah'tan öte güç Yok. Buna inanırım evde bile elimden geldiğince yatmadan önce hep dualarla uyurum. Şükür Allaha lohusa döneminde hep yalnız olmama rağmen bi kere kötü bişey yaşamadım mesela. Ki bana çok söylemişlerdi dikkat et şöyle de böyle. Ben sadecce Allah'a sığınır ondan korkarım
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Eşin çok film izlemiş

tarafından
Yok kız eşim imam hatipli ya ondan biliyordur
0 oy
tarafından
Resim asmak iyi değil onu biliyom da o kadar da değildir bence 
0 oy
(781 puan) tarafından
Yok daha anasının nikahı deseydin görmeden inanma de öyle şeylerede inanma de nerden duymuş şimdiki çocuklar büyümüş küçülmüş erkeklerde koca karıları geçmiş maşallah bilmediği duymadıkları yok uyduruk laf canım sen bakma ona kafanada öyle şeyler takma oku üfür kendini korkutma kesin anası demiştir:)))
tarafından
Beni niye korkutuyo ki yeni atlattım bu hastalığı iki yıl tedavi gördüm üç harfliler yüzünden . Ciddi ciddi söylüyordu cnm imam hatipli eşim çok şeyler biliyor
(781 puan) tarafından
Senin bu halini bildiği halde seni korkutuyor gerçekten pes diyorum eşine korkma kuzum dua oku içini ferah tut eşine de söyle erkekler konuşmayınca anlamazlar bak öyle bisey olsa bile bana öyle var deme kaldıralım resim koymayalım sağa sola de biseyler söylediğinde biraz benim psikolojimide duşun lütfen de anlar ozaman seni daha dikkatli konuşur birdaha
tarafından
Evet çok yanlış konuştu belki dusunememistir . Çocuk haklısın cnm söylerim ona . Gidiyim de resimleri kaldırayim bazen namaz kılarken gözüm oraya takiliyo
tarafından
Aslında baştan belli kızıyordu karşıydı resimler etrafa koymama buzdolabına kadar yapıştırdım resim koyma diyordu ben sevdiğim için koydum
(781 puan) tarafından
Bak hastalıkta geçirmişsin inşallah tekrarlamaz hastalığın benim bildiğim kadarıyla resim olan yerde namaz kılınmazmîş ben resim filan koymayı sevmem daha doğrusu kalabalık gelir bana o yüzden duvarada asmam tv uniteside boş durur yatak odamda filanda yok sende bak hassas dönemden geçmişsin eşinde imam hatip  okumuş hocaları filan söylemişdir belki adam haklıdır kaldır sandığa koy hep sen korkmamış olursun hem ev toplu olur evde yanlizkende aklına gelir korkarsın aman diyim dikkat et kendine zor süreçten gecmissin
tarafından
Evet canım haklısın kalktım kaldırdım resimleri namaz kılarken gözüme takılıyordu hep zaten sasirtiyordu namazda beni çok saol beni düşündüğün için çok haklısın düşünemedim işte . Heves edip asmistim yeni evliydm diye. Ama canım TV odasında eşimle benim resmimiz olan saat var birde yatak odasında tablo var napim onu kaldirmasam birşey olurmu ki
(781 puan) tarafından
Onlar kalsın saat zaten kaldırma kullandığın bi araç evde tablo kalsın birtek aklinada öyle getirme korkma Allah korusun namaz kılarken de benimde aklıma türlü türlü şeyler geliyor birde  ben çok esneme tutuyor beni namazda bunlardan kurtulmak için ne yapabilirim bilgin varsa yardımcı olabilirmisin bana birde sabah ezanını duyuyorum ama zor kalkıyorum dua okuyarak 12 yaşında oğlum kaldırıyor  benide saolsun yavrum namazını koymaz bir gün kalkamadık aksama  kadar bana kızdı:))
tarafından
Canım valla bende sabah namazına kalkamıyorum eşim kalkamiyordu artık alistirdi kendini alarm kuruyo kaalkiyo kiliyo namazını ne güzel bugün beni kaldırdı gözümü açamadım . Birde ezanın sesini duymuyom ya sabah namazı çok sevapmi bilgin olsun baya bol bol dua et canım elimizden geldiğince kilmamiz lazım aslında kabul oluyormuş dualarımız inşallah. Esnemek konusunda da ben baya oldu namaza başlayalı ama esnemeyi engelliyeck birşey yok malesef esneme olunca elinle kapat  ağzını namazına devam et şeytan vesvese veriyo bozulmaz namazın korkma bende duaları sırasını şaşırıyor besmele çekip baştan basliyom
(781 puan) tarafından
Dualarımda tanıdık tanımadık herkez var sizlerde varsınız Allah kabul etsin namazımızı dualarımızı inşallah evet ağzimi kapatıyorum ama yinede o an bi ağırlık çöküyor la havle vela kuvvete illabillahil aliyyul azim derim sabahları kalkarken yer gök dua üzerine eşim vardiyalı çalışır evde olduğu zaman o kaldırır işte olduğu zamanda arar yine kaldırır oğlum da sabah 7 olunca anne kalk der gidip yatar ben kalkınca abdest alana kadar onu çağırırım oğlum kalk kalk diye sabah bizim evi abi görsen kızımda kalkar çok şükür ailecek kılarız akşamları da yatsıdan sonra kuran okuruz dua herşeyin kapısı çok şükür evde aile birbirine daha iyi bağ kuruyor Allahima şükür bizleri doğru yolundan ayirmasin rabbim
tarafından
Allah razı olsun canım benim Allah namazlarınızi kabul etsin hepimizin insalla benim de eşim öyle vardiyalı sabah gidende yolcularım beni de tembihler namazını kıl ha öyle yat kılar uyurum bende ama Allah af etsin o evde olmayınca üzerimde ağırlık oluyo kalkamiyom nedense
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Çok sacma:).        

0 oy
(2,263 puan) tarafından

Ya istemsiz bir güldüm yeminle :D Ne alakaymiş herhalde kızın babasını kıskanmış anasını yırtıyor :D

tarafından
Allah seni güldürdün beni kız bana diyo kız da anliyo ondan almış yirtmaya calisiyo
0 oy
tarafından
Lahevlavela kuvvete bi bu eksikti
0 oy
(349 puan) tarafından
Canm normalde evde resim suret olan yere melekler girmez. Bn bi kitapta kadın resmi olsun onun bile üstünü örterim yani
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Canım annem Kur'an'ı kaç kere hatmetti imam-hatip bitiren  kzuenm var hocada var com tanıdığımız hiçbirinden duymadım böyle bı şey...
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Eşin çok mu hayalistik filmler izliyor bn onu en son scooby do izlerken gördüm yani çocukken 
0 oy
(874 puan) tarafından
Korktuğum halde girdim başlık çok çekici :))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 962 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,552 göst.
0 oy
31 cevap 1,817 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 736 göst.
27 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,789 soru

24,103,279 cevap

332,546 kullanıcı

...