0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha once tasinmadik esim her seferinde soyleniyor bu esyalar yipranacak kiracaklar (kendi seviyordu ben tasinmaya zorladim ) birsey kirilirsa bana omur boyu soyleyecek baya korkuyorum  bir kriz meselesi olmasindan esyalarda hep avangart kaba kaba onerilerinizi almak isterim nasil sorunsuz tasinilir

18 Cevaplar

+1 oy
(1,006 puan) tarafından
2 hafta once tasindik evden eve tasimaci sirketi tutuk herseyi guzelce paketlediler hic bir esyama bisey olmadi tasinmak zor degil ama duzmek zor oluyo 
tarafından
Ay insallah benimkide sorunsuz olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben tasindim iki üç ay önce asansörlü tasimaci tuttuk herşeyi ben koliledim sadece büyük esyalari onlar sardı sarmaladi ona rağmen tekli sehpam vardı çok amaçlı o kırıldı çamaşır sepetim vardı pahalıya almıştım o pert olmus
tarafından
Amannn
tarafından
Esimin akrabasinda piikab diyorlar ya ondan var
Tv yemek takimi agir olanlar bunlari bwn once goturucem kirmasinlar diye
(441 puan) tarafından
Emin ol nakliyeciler  daha sağlam götürür. Kas yapayım  derken göz cikarma bence. Herseyini onlara teslim et. Kirarlarsa  ödemek zorundalar. 5 ay önce taşındık. Hicbiseyim  kırılmadı. Sadece evi dizerken 1 tane bardağım kırıldı.
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Nakliyeci tutmadık biz kendimiz taşıdık haliyle zor tabi
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Taşınmak çok zor cnm heleki çocuklarla çok zor oluyor toplanmak zor eve eşya girdi mi gerisi gelir ben 3 kere taşındım eşyalara hiçbirşey olmadı taşımacılar tecrübeli oluyorlar 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Sana tavsiyem taşınırken koltukların ayaklarını sök benim canım koltuklarimin ayakları kırıldı 3 ay oldu halen aynısından grlicek diyolar ana yok
tarafından
Bizimki cikmiyor diye biliyorum cikiyorsa söktürürum
0 oy
tarafından
Zor valla ya bend3 tasincam kara kra dimusunuyorum 
tarafından
Ben hic erinmiyorum  evimi hic sevmiyordum bir cok nedenden dolayi zorla istedim baska bir eve gecmek esimde duzeni bozdun ya esyalar yipranirsa diye her seferinde bir saydiriyor
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Şu kadarını söyleyeyim Allah düşmanıma vermesin taşınmayı :Do derece ki zor. Ben 2ay önce taşındım 1odam vardı ama 3 gün boyunca evi çektik birçok şeyi attım bir sürü boş ıvır zıvır çıktı. Ahhh çok zor çokkkk. Allah razı olsun görümcem yardımıma gelmese be yapardım bilmem 

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben öğretmenim, tayinim ağrıya çıktı o zamanlar adanadaydim. Adanadan ağrıya taşındım, ağrıdan istanbul avrupa yakasına, avrupa yakasından anadoluya :) 4 senedir ayni mobilyaları kullanıyorum.. benim eşyalarıma birşey olmadıysa korkmayın sizinkine de olmaz  :) 
0 oy
(11,469 puan) tarafından
6  gün önce taşındım çok zor öldüm bittim resmen 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Taşıyan kişiler iyi ve sabırlı olursa, yani aman taşıyalım bitsin de kurtulalım demezse dikkatlice taşırsa hiç Bi sıkıntı olmaz, zarar gelmez esyalara 

Ama baştan sagma taşırlarsa yandın. Ben iki kere taşındım ikisini de rast gele taşıdılar iki yıllık mobilyalarım hurdaya döndü saglam olan Bi TV kaldı 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
10 ay önce taşındım hiç bir eşyam zarar görmedi nakliye hepsini halletti
0 oy
tarafından
Taşımacı tuttum 1000 TL aldı asansörlü taşıma sabah başladılar öğlen bitti mobilyaları falan kuruyorlar zsten ayrıca kirilani dokuleni de ödüyorlar 
0 oy
tarafından
Tayin nereye biz oraya taşın taşın bitmiyor ❤️❤️❤️ Rabb'im korusun dua et dua
0 oy
(689 puan) tarafından
Iyi kolile saglamnolsun asansou tasimayla hic bisey olmZ
0 oy
tarafından
Paraya kıyıp sigortalı nakliye şirketi tutarsan sorun olmaz ucuz taşımaya taşıtırsan pat pat atıyorlar mobilyalarımı beyaz eşyalarımı mahfettiler eşime gardrobu söktürüp taktırdılar burnumuzdan geldi teyzem taşındı benden önce eşyalarını mahfetti tabak takımının içine ayağı girdi pişkinlik yaptılar arkadaşım taşındı sigortalıydı her şeyi karşıladılar 
tarafından
Bende sigortali tutucam esyam daha 2 yillik 300 400 lira icin değmez kirdirmaya
tarafından
Ben 600 TL yan daireye taşıttım sigortalı şirket yan diareye 2000 dedi bizim için yan daire uzak diare fark etmez mobilyalar sökülüp takılıcak dedi bizde çağırmadık dediğim gibi pişman oldum komşumuzda sigortalı diye biliyordu kırdıklarını karşılayın dedi abla yemek yiyip gelelim dediler gidiş o gidiş geri dönmemişlerdi iyi araştırmak lazım
tarafından
Tanidik sirket var yani kacamazlar
0 oy
tarafından
Eğer işçiler düzenli çalışsa hiç bişey olmaz
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Bir gün içinde yerleştim ben kolay aslında zorluğu yok ama işin büyüğü nakliyecilerde benim gardolabı ters takmışlar kapağını birazda sağlam yapamamışlar çizik bile yok kırılan hicbir eşyam olmadı eşim eşyalar kurulurken başında bekleyecek ben en son mutfağı yerlestirttim nakliyecilere ilk mutfak eşyaları çıktı hemen yerleştirdim mobilyalar kurulup odalara koyulana kadar yatak odasından başladım tozlarını aldım geldim tekrar sildim süpürdüm bitti hemen şükür korktuğum kadar yoktu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,626 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 321 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,103 göst.
3 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,023 soru

24,066,914 cevap

330,414 kullanıcı

...