0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (329 puan) tarafından
Bgn kaynanam cagırdı evine kaynanası gelmiş yarın da teyzesi glckmi oda oglanı görmek istiyo dedi ama ben bgn oradaydım yarında gitmek istemiyorum bnde siz bize gelin dedm sesini cıkarmayı giderkende eşime ee oglum yarım teyzem gelirse san hber ederim dıyo hc bana bsey demedi gel git dye eşimde giderse bni zorluycak bnde bu sekilde gitmek istemiyorum kavgada cıksın istemiyorum ama zoruma da gitti ogluna sykuyo oglum gelir sende mecbur paşa paşa gelirsin der gbi sinirim bozuldu sizce ne yapsaö

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Virüs var korkuyorum de 
(329 puan) tarafından
Onlar bıyere gtmıyolar onu bhne edemıyırum etsem bu sefer anne gile gtmeyelö der eşim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karnim agriyo başım agiriyo giderdim ana iste  hastayım de 
(329 puan) tarafından
Zaten hamileyim uzansam gldi hazr yemegi yedi dyck uzanmasam halim olmuyo insanın anlaması lazm bn ayakta zor duruyorum vlla bde üst üste cagırıyor
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Git kuzum 1 saat dur gel evine huzurun bozulmasın
(329 puan) tarafından
Bi saat için gitsem bırakmaz illa aksamlamalıyım bide ben hamileyim içeride bekar kaynım var uzanma gerekiyor napacagımı blmyrum vlla
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Sen gitme eşin gitsin halı yok rahatsız desin sana. Yada.esin arasın siz gelin anne desin
(329 puan) tarafından
Valla olmdı öyle yplım bn gtmk istemiyorum bide kaynanamı üst üste görğnce sinir oluyorum, nefretim cogaljyo
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Israr ederlerse git kız. Birde kalkmaya yakın saki bir halsizim burnum filan yanıyor gibi hafif bazlı covid belirtilerini anlat kalk. Bırak onlar düşünsün sonra
(329 puan) tarafından
Allh seni npmasın güzel fikir vlla :)
(12,026 puan) tarafından
Ver gazı yansın ortalık =) bir can korkusu yasasın lar bak ne oluyor
(329 puan) tarafından
Vala hal ediyorlar Bi hafta yatakta döne döne yatarlar artık :)
(12,026 puan) tarafından
=))) ama var ya nasıl gözleri pörtler görmek lazım ha
(329 puan) tarafından
Zaten kaynanam tansiyon hastası bidaha cagırası kalmaz :)
(12,026 puan) tarafından
Aynen kız ama normal birseymiş gibi anlat koy ortaya bombayı =)
(329 puan) tarafından
Gece gece ii güldürdün valla :)
0 oy
(73 puan) tarafından
Benim kaynanamda yapio ole.. Ben biseye hayir dersem eşime soluyor.. Bende kapidan cikar cikmaz annen ole dedi yapmiorz yada gtmiorz habern olsun diorm o bana demeden.. Smdi alıştı artık annesi soledgn de bakarz dio bana soruo ona gore annesine cevap verio.. Sinir bozucu bi durum ben yok diorm zaten bide ogluna soluo 
(73 puan) tarafından
Ya gosteris gibi seviolar sanrm biri gelince sende gel.. İşin var mi yorgun musun soran yok.. Ben artik ole yapiorm annen sole dedi ben yok dedim ona gore diorm esimde bisi demio artik alsti
(329 puan) tarafından
Bzmki nıye deer anan olsa giderdin. Der daha
(329 puan) tarafından
En iyisi hastayım demek ogluda gidiyorsa gitsin valla
(73 puan) tarafından
Hamilesin bisiler uydur imkann var ama sabahtan basla:)
(329 puan) tarafından
Aynen cnm smdiden baslıym

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
6 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,812 soru

24,160,166 cevap

335,323 kullanıcı

...