0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
kızlar eşimin kemikleri çok ağrıyor ayakta duramıyor filyasyon ekibini arasak gelirmi

4 Cevaplar

0 oy
(1,104 puan) tarafından
112 yi arayın direk yönlendiriyorlar zaten test için gelirler 
(2,033 puan) tarafından
tamam tesekurler
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
112 gelir canım filyasyon temaslı yada pozitifsen geliyor 
(566 puan) tarafından
Herşey olabilir canım ama benim eşimde boğaz enfeksiyonu diyip gönderdiler sonra 3 4 gün sonra yeniden gitti geçmedi daha kötü oldum diye test yaptılar pozitif eğer o gün yapılsa belkide bana bebeğime bulaşmayacaktı
(2,033 puan) tarafından
aa bebeğe de mi bulaştı nasıl atlattı bebek
(566 puan) tarafından
8 gün hastanede yattık canım ishal düşmeyen ateş halsizlik oldu beslenemediği için hastanede kaldık
(2,033 puan) tarafından
ayy deme ya
(566 puan) tarafından
Çoğu hafif atlatıyor canım inşallah hafif atlatırsınız sizde moralinizi yüksek tutun en önemlisi bu bide canınız istemese de bol bol yiyin iyileşmede en çok o yardımcı oluyor
0 oy
tarafından
Temaslı değil ise gelmezler kendi imkanlrn ile gidiceksin dedikleri bu yani ambulans da hemen gelmiyor yoğunluk tan dönüşte de geri eve getirmiyor malesef
(2,033 puan) tarafından
küçük çocuklar var bırakacak kimse yok bende de belirti var arasam gelmezler mi
tarafından
Gelmezler ben pozitif olduğum halde gelmediler düşün oğlum prematüre hasta olunca hava makinesi kullanıyoruz eşim aradı söyledi bende de kırgınlık var dedi yok 1 hafta geçmesi lazım küçük çocuklara test yapmıyoruz diye yalan dan kapattı numara dusmuyo dahi polis bize yoğunluktan gelmezler boşa aramayın dedi esin gitsin bacım eğer pozitif çıkarsa o zaman ararsınız geleceklerini de zannetmiyorum vaka cok
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Filyasyon sizin aramanizla gelmez pozitif olursanız sistemlerine düşer ilaç vermeye gelirler test yaptıracaksanız kendiniz gideceksiniz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 719 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
28 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,461 soru

24,169,549 cevap

335,799 kullanıcı

...