0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Ya kızlar sizde artık sıkılmadınız mi pandemiden ya arkadaşlarda pandemi diye evlere gidip gelmiyoz çok yapmaciklastilar.cok sıkıldım mesafeli bari otursaydik arada bir birbirimizle :))) paso evdeyim eşim işten gelene kadar saat 7 oluyo çok bunaldım artık.. mesafeli bari arada çıksam biri olsa kafa dengi ne güzel olurdu

13 Cevaplar

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ev de vakit geçirmeyi severim. Sıkıntı yok benim için. Allah baska dert vermesin canım.
(723 puan) tarafından
Orası öle bu halimize şükür ama insan Bunaliyo artık kimseyle gorusmuyom binde bir ailemle öle yani.. sen nasi vakit geciyon bacım o kadar az tiyo versene hiç mi sıkılmayın :))
(7,117 puan) tarafından
Valla canım çocuklarla zaman çabuk geçiyor zaten. Ayrıca vakit buldukça  kitap okurum, TV de sevdiğim eski dizileri youtubedan izlerim.  Öyle hallediyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aylardır evdeyiz iki kızımla o kadar bunaldım mm kiiii ya hiç birşey yapamıyoruz sürekli evdeyiz :(
(723 puan) tarafından
:((((
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Annemden geldim bugün ama eve gelince hapisanene hoşgeldin dedim kendime. Benimki hala gelmedi. Bebekle bütün gün dön dolaş hep aynı. 
(723 puan) tarafından
Cidden öle walla ya off
0 oy
tarafından
Evin bahçesine bile inmiyorum hava soğuk diye ama çok sıkıcı çok 
(723 puan) tarafından
Walla rabbim beterinden saklasin artık ya noldu böle cidden ya çok bunaldık artık..  hiçbiryere gidemiyon bende arada bi yuruyuse cikiyom o bile kaar etmiyo artık.
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Psikiyatra gidip sakinlestirici yazdirmayi dusunuyorum. O derece bunaldim. Bugun cocuk izin saatinde 1 saat cocugu havalandirdim.  Yakinda gorumcem var aslinda ama cekiniyorum gitmeye. 
(723 puan) tarafından
Bende o derecedeyim suan sorma piskolojm alt üst.bide ben zmaan gecirym evde diyenleri anlayamiyom nasi geciyo acaba o zmn hiç mi sıkılmyn dimi illa ki patlar insan.ben bi hafta güzel zaman geçirsem icim kararmasa sonrası depresyon gibi oluyo en fazla bi hafta yani
(1,123 puan) tarafından
Aynen bende oyleyim darlaniyorum. Zaten hergun ayni ev isleri cocugun pesinde o uyuyunca ev isleri vs onlar da bi sure sonra bitiyor.. tv izle sarmiyor. El isi yapsan o da sbi yerden sonra bunaltiyor. Her an virus gececek korkusu da cabasi.. veee hoyrstca gezen insanlari gordukce de sinirleniyorsun o da uzuyor insani
(723 puan) tarafından
Sorma ya beyin bile monotonluga alisiyoms diyolar ya olr oluyo artık en sevdiğin iş bile sürekli yap yap şarkıyı farkliliklar olcak az beyni sasirtcaksin
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Aynen. Cnm bizde oğlumla hergun yürüyüşe gidiyoruz vlla sıkıldık 
(723 puan) tarafından
Hep ayni şeylerde yap yap sıkıyo artık işte insani
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Yazın bu milleti kimse tutamaz artık çok bunaldık ben bile durmamayı düşünüyorum ne olcaksa olsun aman be bıktık yeter
(723 puan) tarafından
Kesinlikle ben de çıkarım yani gezerim
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Of evet ya kimseyi görememekten artik psikolojim bozuldu insanlarla uzaktan sohbet etmek bile kötü yani sadece telefonda 9
(723 puan) tarafından
Sorma canım ya cidden öle en kötüsü de piskolojiler alt üst oldu artık ya.evde dura dura bunalıma girdim bi anda bisi yokken düşünceler geliyo aklıma sürekli dsnyom
(1,938 puan) tarafından
Bende öyle saçma sapan şeyler kuuruyirum kafamda
(723 puan) tarafından
Sen Ne dsnyon mesela kuzum. Bende şey oluyo mesela eşimle tv izliyoz bi anda mesela icim sıkılıyo çok kötü Bunaliyom yine öle olcak mi acaba yarın ya geçer mi diye aklıma bi soru geliyo bi anda ve ruhum daraliyo çok kotu
0 oy
(678 puan) tarafından
Yanı biz o şekil görüşüyoruz tabiki çok sık değil ama eşimin akrabaları hep cevremde mutlaka kahve içmeye filan gidiyoruz mesafeli oturuyoruz 
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Ay valla ben cikiyom istediğim yere öylede böylede 
0 oy
(510 puan) tarafından
Keşke ama nerde yok kafayı yiyeceğim çocuğun vız vızıyla akşama kadar koca da gelir yemek yer saat 9 a kadar ya annesi gilde bana faydası yok valla markete gidip tur atmayı bile özledim 
0 oy
tarafından
Bende çok bunaldım çok sıkıldım, 

Artık evde aynanın karşısında giyinip , değişiyorm elbisleeri  :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bbg (1,738 puan) tarafından soruldu
0 oy