0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Doktor şeker yüklemesi yaptırcak mısın diye sordu ama bir bilgim yok. Yaptiran var mi veya yaptirilmali mi. Neden yaptırılıyor

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilkinde yaptirdim bunda da yaptircan mi dedi bilmiyom dedim haftaya gel yapalim nolcak dedi vallah benimde kafa allak bullak 
(13,307 puan) tarafından
İlkinde birşey çıkmadıysa genelde yaptırmıyor doktorlar ben yaptırdım ama yine de sen bilirsin. Tabi benim de ilkti.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yatırmadım ikinci gebeligim o içeceği icemedigim için yaptırmadım 

Âmâ yaptır canım belki şekerin vardır gerekli yani
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Canm bnce yaptır ben yaptırdım doktor tavsiyesi üzerine şeker çıktı ki hiç belirti yoktu
0 oy
tarafından
Benim doktorum gerek görmedi yaptırmadım 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Doktorum kilo artışımi gözlemledi artı zayıfım o yüzden gerek yok şeker yüklemesi istemicem senden dedi. Tecrübeli herkesin beğendiği bı doktor ona güvenip yaptrmiyorm ben de.
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Yaptırdım ben ablam da kuzenlerim de. 
0 oy
(990 puan) tarafından
Ben açlık tokluk bastırdım ve hiç bisey çıkmadi ondan yaptirmadim
0 oy
tarafından
Yaptırmadım 
0 oy
tarafından
Doktor oneriyorsa yaptır ben kilo hiç almadım hatta kilo verdim 3 aylık geriye dönük şeker testi yaptı gerek yok dedi ama yaptır dese yaptirirdim 
0 oy
tarafından
Ben yaptırmadım canım ama bu konu biraz Tartışmaya açık nacizane fikrim yaptırmasak daha iyi
0 oy
(233 puan) tarafından
Dün de birine anlattım canım sana da anlatayım. Mutlaka ama mutlaka yaptır iki gebeliğimde de yaptırmadım. İkinciye gebeyim şuan o kadar pişmanım ki ne kadar sıkıntı çektiğimi bir ben bir Allah bilir şekerim çıktı ve inan bana zor bir süreç. Hee bu kadar zorlanmamın sebebi yaptırmam gereken zamanda yaptırmayıp erken önlem almamam. 

Şeker çok tehlikeli inan bana basite alınacak birşey değil en kötüsü de ani bebek kayıpları. Kısaca mutlaka yaptır inşallah şekerin çıkmaz ama çıkarsa da mutlaka doktorun ne diyorsa yap 
(67 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 309 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sevimardic (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,007 soru

24,162,734 cevap

335,452 kullanıcı