0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (338 puan) tarafından

Kızlar sinirden ağlamak üzereyim annem ve babamın başı belada 

Benim bir büyüğüm madde bağımlısı abim annem mi babamı eve sığdırmıyor büyük abim gilde kalıyor annemi arıyor küfür ediyor babama mesaj atıyor evi yakarım diye tehdit ediyor madde içince krize giriyor kırıyor döküyor

Allah belasını versin artık ölsün diye dua ediyoruz 

Büyük abime kalsa öldüreyim kurtalalım diyor 4 tane çoçuğu var annem zor durduruyor hastanaye yatıralım diyoruz kabul etmiyor tedavi ol diyoruz yok diyor 

İyi bir bilmiş ben evlenmek istiyorum diyor ama bu halde annem evlendirmem diyor haklıdan yazık kıza benim abim iyi değil çünkü annem ile babam covid 19 yakalandı onda bile aradı küfür etti annem alden bir şey gelmiyor hiç birşey yapamıyoruz annem babam hiç iyi değil büyük abim sinir krizleri geçiriyor içim yanıyor kızlar anneme babama dayanamıyorum. :(

8 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Okurken o kadar üzüldüm ki. Empati yaptım gerçekten çok zor. Allah abini ıslah etsin,hidayet versin. En kesin çözüm tedavisi görmesi. Evlenme konusunda annen haklı hiçbir ana kuzusunun başını yakmaya gerek yok abinin ne kadar saçma düşünmüş. Ne yapın edin ikna edin tedavi görsün canım. Çok üzüldüm gerçekten.
(338 puan) tarafından
Canım neler söylüyoruz git tedavi ol öyle evlen diye 1 gün tammam diyor 2 ci günü gene aynı
(2,493 puan) tarafından
Sevip saydığı biri yok mu acaba araya o girse ikna etse
(338 puan) tarafından
Kimse canım herkes kendinin kötülüğünü düşünüyormuş kimse ile konuşmuyor benimle bile döğüştü abi niye böyle yapıyorsun dedim diye sövdü saydı anneme öldürürüm bidaha ban birşey derse kızın demiş
(2,493 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya gerçekten inşallah tez zamanda düzelir. Allah'ım yardımcınız olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
gençmi yoksa büyükmü
(338 puan) tarafından
22 yaşında
0 oy
tarafından
Benim de bir küçüğüm var erkek kardeşim z.ıkkımlanıyor mu bilmiyorum ama o da aynı böyle davranıyor inşallah anne babanın günahlarına kefaret olur ş.erefsiz herifler rahat rahat ekmek elden su gölden yaşıyorlar hala böyle yapıyorlar ya benim erkek kardeşim kız kardeşlerimi bile dövüyor ben hamileyken kaç defa ağlama krizlerine girdim Allah akıl versin inşallah ne diyelim ana babamızın imtihanı heralde ben de ölsün diyorum ama ölmüyor napalım inşallah abin elini kana bulamaz ya öldürmeye de değmez öylelerini 
(338 puan) tarafından
Onunda piskolojisi bozuldu öldürsem annem babam kurtulur diyor
tarafından
Haklı zavallı ne yapsın ya :( Allah yardımcısı olsun inşallah kardeşlerimiz düzelir
0 oy
(904 puan) tarafından
canisi cok uzuldum yengeminde kardesi oyle bagimliydi ama zararsizdi .. ailesi polislerle isbirligi yapip yakalatti  cezaevide tedavi gordu .. ama baska dosyasi cikinca  6 yil cezasi uzadi ustelik cocuk kan kanseriydi  binkacgundur cikmis 
(338 puan) tarafından
10 defa polisi aradık uyarı yapıp gidiyor almıyorlar ki
0 oy
(834 puan) tarafından
Annen baban savcılığa şikayet etsin
(338 puan) tarafından
Yürekleri el vermiyor ki onada anne baba yüreği
0 oy
tarafından
Eger satıcı ise şikayet edin yoksa diğer türlü Allah korusun o an annesini babasını öldüren çok var evi yakar bile doğru diyo bizim burda bi çocuk yaktı öyle evlerini manyak içiciye ceza yok malesef Allah yardımcımız olsun
(338 puan) tarafından
Alıyor canım satıcı değil
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Off off okurken canım gitti annenle babana ya 
(338 puan) tarafından
İçim çok yanıyor
0 oy
(80 puan) tarafından
Allah korusun annene babana sizlere de zarar verebilir. Kardeşin ama tedavi olmuyorsa çok zor. Bizim de mahallede böyle biri vardı hem ailesine heö çevresine çok zarar veriyordu ailesine bıçak çekmeye kadar gitti. Onlarda baktılar baş edemiyorlar kadın ve çocukları evi sattı ona yeni evlerinin adreslerini vermeden çekip gittiler. Yoksa birisine bişey olcaktı. Çok zor rabbim yardımcınız olsun inşallah doğru yolu bulur tedaviye ikna olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,697 soru

24,062,532 cevap

330,229 kullanıcı

...