0 oy
1,188 göst.
Diğer kategorisinde (3,239 puan) tarafından

Öyle çok alışveriş yapan biri değilim pandemi dönemi zaten bugün nette evde giymek için etek falan denk geldim tayt aldım çok bir şey tutmadı 70 lira tuttu ama şuan öyle bir vicdan azabı cekiyorum ki eşimde her ay bir şey al diye para verir bende alırsam kızıma alıyorum annem baba parasını har vurup harman savunuyordun eş parası tatlıymış demi diyor şakasına eşimde ben bir şeyler aldıkça seviniyor ben alınca bir şekil oluyorum hala yenemedim bu şeyi ne yapacam bilmiyorum :ermm::pinch:

25 Cevaplar

0 oy
(68 puan) tarafından
Ya 70 lira için vicdan azabı mi çekilir Allah aşkına benim yatacak yerim yok o zaman. Gerçi maddi durumunuzu bilmiyorum ama 70 lira da ne bilim bı markete girsen 100 den cikamiyosun en az birkaç kez giyecegin birşeye de bu kadar veremezsen tatmin olamazsın biz kadınlar için alışveriş çok önemli yakma kafana her ay bir parça biseu al bence kendine
(3,239 puan) tarafından
Durumumuz normal çok şükür geçen hafta eşim arabaya çok fazla harcadı ister istemez sıkıntı ettim kendime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar acirsaniz o kadar acima duruma dusersiniz catir catir yiyin daha kiymetli olursunuz
(3,239 puan) tarafından
Çok şükür eşim öyle değil özel günlerde fazla fazla bana dönüşü oluyor
0 oy
tarafından
Valla al dese alırım hemen;)
(3,239 puan) tarafından
Benimki de sürekli git al der aman bende iş yok :D
0 oy
(83 puan) tarafından
Şimdi gebeyim ve almaya çekiniyorum bebegim için alıyorum para harcayacaksam. Ama bekarken maaşımı kıyafete yaptırırdım allahtan almışım. Şu an ihtiyaç duymuyorum.  Eşimin kıyafete çok ihtiyacı var malum erkekler ille bir kadın dokunuşu ister. Ona alıyorum çoğunlukla iyi markalardan. Eşim üzülüyor günlerce ne gerek vardı bana almayalım sana ve bebege alalım diyor. Ben de o dedikçe daha çok üzülüyorum. Hep kendinden vermeye kendini geri planda tutmaya alışmış. Fedakar olmuş. Onu gördükçe ben kendimi çeker oldum. 

Ama öyle adı konmamış bir kriz var ki ikimizin de düzenli geliri olmasına ragmen ay sonunu ancak denkleştiriyoruz. Bundan sonrası daha çetin gececek sanırım. Daha cok vicdan azabı duyacağız 
(3,239 puan) tarafından
Benim eşimde senin gibi benim marka takındım yok ama eşimin var şimdi gitsem alsam beğenimi beğenmez mı bilmiyorum eşim pahalı takılıyor biraz 150den aşağı bir pantolona vermez oda çok yapmaz her hafta söylerim gidip alalım derim tamam der geçiştirir
0 oy
tarafından
Bugün Kendimiz için bir şey alırken kıyamazsak, vicdan azabı çekersek, kendimiz  için harcama yapmazsak eşimiz alışır zamanla  bir şey aldırmaz para vermez ne çok harcıyosun der  gözüne batar ve gittikçe kısar 
(3,239 puan) tarafından
Benim eşim öyle değil şükür ki 2,5 yıl oldu 3 4 kere alışveriş yapmışımdır kendime ve hep eşimin zoruyla gösteririm bak bu güzelmiş derim bulur o alır geri

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 248 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
8 cevap 305 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu