0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (426 puan) tarafından
Sabah sabah gözümüzü kavgayla açtık ablamın alt komşusu sorunlu bir kadın annemle ablam karşılıklı apartmanlarda oturuyorlar ablama bakmak için cama çıktık annemle ablamın komşusu anneme kızına söyle birşeyler silkelemesin aşağı dedi annemde benim kızım yapmaz öyle şeyler dedi ablam çıktı o sırada balkona ben çocuk değilim anneme şikayet ediyorsun beni dedi ben bişey silkelemem kaç kere bunu anlatmaya çalışıyorum sana dedi kadın bağırmaya başladı yapıyorsun yapmıyorum diyorsun filan fikan bende dayanamadım o kadar temiz bir kadın olsan kapının önüne çocuğunun pis bezlerini koyup apartmanı kokutmazsın dedim kadın bana diyor ki sen küçüksün karışma annem laf anlamaz bu kadın dedi bizi içeri soktu sabah sabah sinirlerimi bozdu kadın 

2 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Allah komşunun da hayırlısını versin... 
(426 puan) tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
anlamazlar bacim bazilari kendi dogrusundan sasmaz. sen kucuksun dediginde niye sustun evli cocuklu kadinim hem akil yastaysa sende niye yok diyeydin ya 
(426 puan) tarafından
Dedim dedim ben27 yaşındayım çocuğum var benim dedim kadın sustu bişey diyemedi o kadar tuhaf bir kadın ki ablama sen beni kıskanıyorsun diyor :) bi de çok kızı olsun istiyormuş oğlu olmuş onu bile beyza diye seviyor psikolojisi bozuk
(2,241 puan) tarafından
hahahaha:))) hic muhattap olma canim o Allahdan araniyo neyini kiskancakmis ablan mis gibi aklini mi :Ddd
(426 puan) tarafından
Annem soktu zaten bizi içeri gerçekten muhatap olunmaz böyle insanlarla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,707 soru

24,076,205 cevap

330,938 kullanıcı

...