0 oy
785 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,675 puan) tarafından

Ewet kızlar tartı alalım bende artık bugun baslıyorum

Gec kaldım k. Bakmayın ben hastalık oruc derken

66 oldum:D:'(:angry: hadi, bismillah<3

Artık herhes diyete uysun cok, kacmak yaptık

11 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından

68 den 58 e düştüm halada diyete devam:-) 

image

tarafından
Aynen oyle gram oynuyo simdi sabah maydanoz limon kuru yapiyom öğlenden leblebi pul biber  yogut kuru
(2,981 puan) tarafından
İyi bunları bende yaptım cnm devam et verirsin inşallah kafada bitir kilo verecem de porsiyon küçült ama kesinlikle ekmek yok herşey ekmekte bitiyor
tarafından
Ben diyetisyene gitmiştim bana ginde 7 dilim tam buğday ekmeği verdi oyle 8 kilo vermistim vucud ihtiyaciymis bende inanıyorum sabırlı olursam veririm ama motive lazim etrafim yapıcı degil yikici
(2,981 puan) tarafından
Aynen öyle cnm :-) devam et bakalım ben 3 ayda verdim 9 kiloyu
tarafından
Off cok uzun süre ben bir ayda 15 verdiğim olmustu
-Reklam-
0 oy
(3,138 puan) tarafından

image

ben de başlıyorum :))
(3,675 puan) tarafından
Tamam cnm, iyi eksilmeler
(3,138 puan) tarafından
Amiiinnn
0 oy
(627 puan) tarafından
Nasıl diyet uyguluyorsunuz
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Ben hiç atmim:D zaten tartım yok en son tartıldım 48 olmuşum bı inip bı çıkiyirum

(30,262 puan) tarafından
Ahahha:)
Bilmem tatlım bı 55 olsam yeter gibi  ama ne etsemde alamıyorum
tarafından
İnşallah 55 olursun Amin inşallah bende 65 olurum Amin :D  kocam sürekli dikkat et alma diyor psikolojimi bozdu valla :(
(30,262 puan) tarafından
Ya hshshsh amin tatlım
Benimde eşim az al diyor yakışıyor kilo bana ama alamiyimmmm hamile iken çok güzeldi kilom 70 olmuştum Gören şok oluyordu
tarafından
Aynen mesela benim boyda 1.70 kilo 74 böyle çok iyisin sakın alma diyor eşim benimde metabolizmam yavaş çok çabuk kilo alıyorum :(
İnşallah sende alırsın 10 kilo fln Amin çok yakışır. Bende inşallah 10 kilo verir sonra rahatça yer yine alırım :D
(30,262 puan) tarafından
Amin amin tatlım. Sabah kalkinca  bir yemek kaşığı pekmez al peşine bol su iç sonra kahvaltı yap verirsin kilo
0 oy
tarafından

Bırakmıyor tartılayım ya bide egilmiş bakıyor kaç kiloyım diye boyna bak tipine bak çirtikkkk:D  sgsggssg

Ben şuan 1 2 aylık diyet teyim sözde ama 66 takılı kaldım ya 50 olmak istiyorum ki ona göre hamile kalcam 

image

tarafından
Valla sıkıldım artk kilo vercem diye sürekli aç kalıyorum dün titremeye başladım bünyem kaldırmıyor artık ki benn açlığa dayanamıyorum inşallah öyle olur
tarafından
Ama direk ac birakma kendini kan sekerin duswr. Dogumdan sonra 67 kalmistim. Ama eski kilom 54 di. Doktor bana gobegini eritene kadar cocuk yapamazsn dedi. Oyle bi hirs yapmistim ki. 58 e dustum bi baktim adetim duzene bindi nefes alisim normale dondu falan sonra hamile kaldim iste
tarafından
Bide ben azar azar kestim ekmegi birden kesince bende sekerim dusuyirdu kotu oluyordum birden kesme sende
tarafından
Ayenn öyle şekerim düşüyor benimde teşekkur ederim canım
tarafından
Rica ederem :)♡
0 oy
tarafından

image

Bakin ya bana yardımcı oluunnnn

tarafından
Bide kiloyu verip sabit tutmak var
tarafından
İnşallah verirsin
tarafından
İnşaAllah sadece 2 ay sabrettim gidecek eminim ama nefis iste esimde abur cuburq duskun yiyo yiyo kilo veriyo adam benimde yememi istiyor ben yiyorum evdeyim hep kilo yapiyor
tarafından
Eve girince ister istemez yiyor insan onu kes bence evime abur cubur hiç girmez girse bende yerim :) eşine söyle işte yesin
tarafından
Yok dun diyo sen diyete girdin bizdeki gerek gece 11de kavurma yaptim :))
0 oy
tarafından
57. 7 olmuşum foto çekemedim 7 kilo vercem süper olur 4kilo vercem yine iyi
(3,675 puan) tarafından
Abo kız, zaten zayıfsın
(3,749 puan) tarafından
Verirsin inşallah ya bnde versem ne güzel, olur
tarafından
A♥️ Gönül ❤️S

Kız boyum kısa kilolu duruyorum birde direk göbekden alıyorum malesef  tek yer den yani buda rahatsız ediyor beni her yerden eşit alcam belki bu kadar kafaya takmam canım

Hiranur um: inşallah canım sen basladinmi su diyetine?
(3,749 puan) tarafından
Yok ya ama sıvı ağırlıklıyım
(3,675 puan) tarafından
Su diyeti nasıl ki :)
0 oy
tarafından
Her pazartesi resim mi aticaz sana canm daha yeni.yukledimde tarti uygulamasini
(3,675 puan) tarafından
Ewet  cnm her pazartesi ac karnına
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Tartılamıyorum haftaya atayım olur mu cnm aldım zaten vermek yerine belki haftaya kadar vermiş olurum dua, et kız azmim boşa, çıkmasın 
(3,675 puan) tarafından
Bende aldım simdi gene vercem insallah veririz
(3,749 puan) tarafından
İnşallah canm ya
0 oy
tarafından
En son 52 idim şimdi ekmeği çok yemeyelim göbek olmasın diye eşimle tam buğday ekmeğine başladık birde günde sabah akşam 10 ar kere mekik çekecem göbeğim gitsin diye 
(3,675 puan) tarafından
52 süpermiş
0 oy
tarafından
Artık tartı postu açmıyormuşum canım. Bende başladım araniza katılmak istiyorum. Belki kendimi mecbur hissederim devam ederim diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 350 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 459 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,020 cevap

336,443 kullanıcı

...