0 oy
274 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
7 aylıkken yiyordu 2 aydır agzını kitliyor yogurta yemiyor ayran şeklindede verdim geri tükürüyor 3 hiç vermedim unutur diyebilk lokmayı aldı ögürdü siz nasıl sevdirdiniz

5 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Yumurta degil ama benimde oglum bebekliginden beri peynir yemiyor yaa bilseydim biraz dha zorladim simdi 4 yasinda hayatta ağzına sürmez 
tarafından
Kız zorla veremiyorsun kitliyor agzını
(2,252 puan) tarafından
Bilmezmiyim ya bnde yediremedim ve yemediği daha birçok şey var inanki
tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında hala sevmiyo kahvaltı sevmiyo kahvaltı kültürü yok kızda süt veriyorum bende ayran seviyo Allah'tan öyle veriyorum yumurtalı ekmek seviyo yumurta batırıp kızartıyoruz sigara böreği yapıyorum öyle 
tarafından
Bebekliginden beri kabızlık çekiyoruz canım ekmek hamur işi veremiyorum ekmegi seviyor
(12,761 puan) tarafından
Kabız lik var ise yaptığın ek gıdaya zeytinyağ kat kayısı al onu güzel ve pişir blendir ile ez meyve suyu gibi onu içir
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Peyniri omletle ver sende
tarafından
Bugün denedim canım yok tadını alınca yemedi
0 oy
tarafından
Yumurta sarısını sevmedi, pişirince sevmedi  zorlamadım şimdi 10 buçuk aylık.. Yumurta sarısına Süzme peynir ekliyorum karıştırıyorum sos tavasında zeytin yağı koyup yumurtayı pişiriyorum veriyorum parça parça alıp yiyor  yanına kaşar peynir veriyorum salatalık burma peynir, siyah zeytin ayıklayıp veriyorum Öyle yiyor 
tarafından
Yaggg maşallah canım ne güzel
tarafından
Her zaman tas tamam yemesede böyle yiyor bişeyler şükür
0 oy
tarafından
Benimkiler de peynir yemiyor her çeşit aldım hoşlarına gider diye top peynir falan aldım ama yok yemiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 448 göst.
14 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 674 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
0 oy
2 cevap 408 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,771 soru

24,435,426 cevap

352,822 kullanıcı

...