0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sabah kalktiginda mama veriyorum yaklasik 180 ml falan iciyor sonra kahvalti olarak her sabah yumurta ve peynir karıştırıp veriyorum hayatta tek yumurta yemez çünkü. kahvaltıdan 5 10 dk sonra bir cay kasigi pekmez veriyorum. Oglen uykusuna geçmeden tekrar mama kalktiktan sonra ara öğün meyve muz elma armut vs.  her gün duzenli yogurt ve yanina corba veriyorum. yeterki mi sizce  ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek çeşidini arttırabilirsiniz. Tavuk pilav köfte ayına uygun yemekler internetten bakabilirsiniz. 
tarafından
Her gün corba olmuyor zaten canim aksam yemeginde ne yersek onada az az vermeye calisiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,404 puan) tarafından
8 aylık kızımla aynı yiyor cnm. Tek fark ben bayadır yumurta peynir yediremiyorum 
tarafından
Neden yemiyor mu canim
(2,404 puan) tarafından
Yok cnm yemiyor
0 oy
tarafından
Ben öyle yapıyorum çoğunlukla ama akşam yemeğinde ne varsa veriyorum yediği kadar uyumadan önce bazen muhallebi yapıp yediriyorum 
tarafından
Aynen bende az az vermeye calisiyorum canim bizimkiler cok tuzlu ve salcali olduğı icin genelde ayri veriyorum.  ama aksam yemeğinde ne çeyrek kizimada vermeye calisiyorum
0 oy
(7,436 puan) tarafından
10 aylık bebek sizinnyediginiz herşeyden yiyebilir tussuz baharatlık olacak şekilde köfte balık et tavuk sebze yemekleri yumurtayı sebzeli omlet peynirli omlet bunu cesitlendirebilirsin 
tarafından
Keşke cesitlendirebilsen malesef reddediyor bende zorlamiyorum tabiki bi sure sonra tekrar veriyorum reddettigi yemegi.  Her gun corba olmuyor mesela bazen de yemek yiyor tabiki dün mesela yoğurtlu sarimsakli makarna bile yedi :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
31 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 811 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 403 göst.

Kategoriler