0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bıcaçığı hep yan bırakırım dik durması rahatsız eder

Tablolar simetrik durmalı 

Birde elim ıslakken bir yere dokunamam

39 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Eldiven olmadan soğan sarımsak soyamam ilk okulda karne alırken öğretmenin elini öptüm soğan kokusu çok tiksindim ve ben asla eldiven olmadan yapamam midem kalkar 
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından

Bende bir elim ıslaksa digerinide ıslatırım hemen rahat edemem

Kapısı azıcık bile acık olsa o odada uyuyamam

Bıcagı kimsenin eline vermem bi yere koyarm 

Esyalarmın yerini degistirmeyi sevmem düzen takntım var en cok hersey aynı yerinde durmalı bundan gram rahatsız olmam simdilik bu kadr aklma gelenler :D

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Bende çöpü hiç ağzına kadar doldurmam hemen bosaltirim 

Birde yatmadan bütün mail leri silerim :D

0 oy
tarafından

tişört vs. katlarken hepsi aynı boyutta katlanmalı

mutfakta bardaklar dümdüz durmalı
çatallığın içinde kaşık olmamalı herşey yerli yerinde olmalı
küçüklüğümden beri karanlıkta uyuyamam
 vs vs :D
0 oy
tarafından
Koltuk üstüne serilen örtüler aynı hizada olmalı halı y yatak örtüsü falna yan durmamalı Dolap kapaklarinin hepsi kapalı olmalı her şey yerli yerinde ve düzgün olmalı (eşim bu huyumu sevmez ama ) bı de gece lambası olmalı eğer yoksa odayı aydınlatacak bişe olmalı elektrik kesildiğinde el fenerini açar uyurum karanlıkta uyuyamam
0 oy
(772 puan) tarafından
Uyurken kapım tam kapalı olmalı mümkünse hepten karanlık olmalı. Ellerim ıslak duramam kurulamam lazım ellerimi yıkadıktan sonra fiş fırçalayacaksam bile o arada elimi kurularım. 
0 oy
(905 puan) tarafından
Biri sofrada ağzını şapırdatarak yemek yerse onun ağzına tabak sokasım gelir 

Seste asla uyuyamam saatin tık tak sesinde bile  

Aklıma şimdilik bunlar geldi
(259 puan) tarafından
Kız kardeşimde senin gibi aynı :)
0 oy
tarafından
Banyo ve WC takıntım var hemen hemen hergun yıkarım çamaşır suyu ile kendi evim dışında hiç bir yerde tuvalete girmem disarida hiç bir kapı koluna ellemem açmam açamam eşim açar yada yanımdaki kişi elimden düşen şeyi eğilip almam (bu garip gelebilir ama çocukluğumdan beri böyle) bütün mikroplar elime vücuduma bulaşmış gibi hissediyorum cnki yatakta sağ tarafa yatarm solda asla uyuyamam tablo vb şeyler düz olmalı ***** eve tahaml edemem eşit ölçüde olmalı şimdilik aklıma gelenler bunlar :D 
tarafından
Y.a.m.u.k eve yazmıştım biplemisler beni :D
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Kel görünce dayanamam kafasına şaplatırım 
(259 puan) tarafından
Gece gece güldürdün beni kız :D
0 oy
(492 puan) tarafından
Arabayı ben kullanıyorsam sıkıntı yok ama arkada oturuyorsam sağ cam.tarafindan başka yerde oturamam ortada yada sol cam kenarında oturursam 5. Dak kalmaz kusarım 
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Evde tek bir yer bile daginikken oturamam 

Elime bişey bulaştığı zaman aşırı rahatsız olurum başkasının eli bile değse yıkarım 

Birilerine laf sokmadan duramam 

Kaynanam ve gorumcemi aramadan duramam 

Telefonu elime almadan duramam 
0 oy
(775 puan) tarafından

Çamaşır asarken renk ve boy sırasına göre asarım kış olduğu için camasirliga asıyorum birde mandal takıyorum o mandal da renge göre olucak eşim diyor ki he evde fırtına çıkacak tak. Mandalı diyor birde tül takıntım var o tuller jilet gibi duracak yamu k yamu k değil disarda gezerken bile milletin tülü nasıl çekmiş çamaşırı nasıl aşmış diye bakarım 

Kapısı açık odada uyuyamam 
Sağ tarafıma yatıp uyurum solumda asla uyuyamam
İster yaz olsun ister kış üzerimde yorgan yada pike olmalı yoksa uyuyamam=D
0 oy
(472 puan) tarafından
Kimseyle  aynı havluyu kullanaman eşime ayrı oğluma ayrı kendime ayrı havlu aşarım  sürekli mutfak yerfayansını silerim
0 oy
(7,436 puan) tarafından
O kadar çok ki aklına ilk gelenleri yazayım bende ıslak bı yere dokunamam kapı kolları ıslak olduğunda sinir olurum açık dolap kapaklarının carpasim gelir gece yatarken odanın kapısı kapalı olması gerekir sayısız çorap alırım yemek hazırlarken kullandığım malzemeyi kullanıp anında kaldırmazsam işime geri dönemem veya kaşık bile kullansam onu yıkar yerine koyup öyle devam ederim tezgah üstünde duran herşeye deli olurum gittiğim yerde bile mutfak tezgahının üstü göz yoruyorsa kendimi yer bitiririm.daha var da yazmakla bitmez buna rağmen rahat bı yönüm Dr var bazı konularda eşim o yüzden senden rahatı gevşektir diyor bana :-)
0 oy
tarafından
Dustan ciktigimda saçlarım kesinlikle sırtıma enseme değmesin havluya sarar bir saat bekletirim yoksa sinirden çok kötü oluyorum 

Bazen ışıkları akşam açmam açınca heryer kirli geliyor temizlik yapasım gelir yapıyorum da

Karanlıkta bulaşık yikadigimi bilirim 
(53,984 puan) tarafından
☺️ buda degisik iyi taktik
0 oy
(65 puan) tarafından

Yaptığım yemeyin tadına asla bakmam pişerken. Sofraya oturmadan yiyemem o yemeyi. :unsure:

(53,984 puan) tarafından
ay bende tadina bakarken bitiriyorum nerdeyse☺️☺️
0 oy
(53,984 puan) tarafından
burda boyle siz sorunca aklima gelmiyo gun icinde bir suru farkediyorum ☺️ bulasikliktsn bisey alıp kullanamam once kurucak yerine kalkacak ondan sonra ☺️

İlgili sorular

+3 oy
49 cevap 1,305 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 6haziran (2,618 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 1,003 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,445 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 527 göst.