0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Kızlar 4 gündür kızımı kendi başına uyutmaya çalışıyorum her seferinde başarılı oldum ancak ara sıra karnını başını falan okşuyorum bunlar yanlış mı? Çok uzun sürdüğünde veya gece uyanıp ağlamaklı olduğunda yapıyorum bildiğim kadarıyla 0 temas olmalı. Sizler ne yol izlediniz 

8 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Bebeğine dokun sev annesisin sen hicbirseycik olmaz kendini güvende hisseder
(758 puan) tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Ne kadarlık bebegin
(758 puan) tarafından
13 aylık
(2,123 puan) tarafından
Hım anladım canım ben çok araştırmıştım eger uyku egitimi vermek istiyosanız çok fazla temas halinde bulunmayın geceleri ışıkları bile yakmayın ki karanlıkda kesintisiz uyunuru öğrenmesi lazım diye
(758 puan) tarafından
Evet canım bu zamana kadar hep öyşe yaptım ama tabi sallayarak =)
0 oy
(566 puan) tarafından
0 temas olmalı diye bişey yok öyle yaparsan bebeğinde güvensizlik duygusu oluşur sen en güzelini yapıyorsun biraz dokunmak sırtını okşamak onu rahatlatır rahat uykuya damlasını sağlar 
(758 puan) tarafından
Evet canım ben de öyle düşünüyorum
0 oy
(46 puan) tarafından
0 temas var evet ama od aasiri sakincali kim west yatir kaldir pispat en guvenirlisi ferberden uzak dur derim bide annelik ic guduleride ise yariyor egitimde bence sen o an neyi ugun goruyorsan sadece fazla yapma cunku destek yerine gecer alisir onemli olan bagimsiz uyuyabilmesi 
(758 puan) tarafından
Tamam kuzum teşekkür ederim
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Vanim yavas yavaş o teması kesmenin lazım. Surekli olarak dokunma ara ara dokun. Tam uykuya dalacakken mümkünse temas halinde olmamaya çalış. Bu arada bebeğin kac aylık.
(758 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kızım 13 aylık
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Nasıl veriyorsun canım neler yapıyorsun, gündüz uykusunda da mı aynı şekilde yapıyorsun 
(14,198 puan) tarafından
Bende merak ettim
(758 puan) tarafından
Gündüz tek uyku yapıyo canım sütünü içerken uyuyo gece uykusuna geçerken yatırıyorum sütünü içiriyorum uuyursa uyur yoksa yattığı yerden sağa sola dönüyo biraz kendi kendine konuşuyo tabi ayağa kalkıp zıplıyo sabrediyorum fazlasıyla. En sonunda dayanamayıp uyuyo
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Nasıl başladım canım neler yapıyorsun 
(3,239 puan) tarafından
Benimki de 13 aylık sadece emiyor süt falan içmiyor gündüz de tek uyuyor dün emerken uyutuyum dedim uyudu alırken uyandı beşiğe koydum ağladı pıspisladim daha çok ağladı aldım sakinlestirdim koydum tekrar ağladı yatarken emzirdim koydum uyandı uyumadı kendi geri ağladı eşim geldi ona sinirlendim geri salladım
(758 puan) tarafından
Çok sabır gerektiriyor bir de iyice uykusunun gelmiş olması lazım bence
(3,239 puan) tarafından
Bende gündüz uykularını teke indirdim baya uykusu vardı dün ama işte olmadi
(758 puan) tarafından
Anladım canım tekrar dene illa ki olacaktır
(3,239 puan) tarafından
Inşallah canım ben sabrediyorum ama eşim yok dayanamıyor delirtiyor beni iyice
0 oy
tarafından
İlk 1 hafta dıgru ama sonra yanlıs canımn alıskanlık olabılır
(758 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Rukiyeasel (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Citipiti (5,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,471,381 soru

24,098,206 cevap

332,223 kullanıcı

...