0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
Kizlar robot süpürge dışında tavsiye edeceğiniz varmı benim ceyizde getirdiğim kırıldı ucuzdu eşim bekalrigidnan kalma vardı sulu ydu motora şu kaçtı bozuldu eşim diyorki kıymetini bilmedin allahın cezası bana herseyini ikinci el kulalndirdi kullanımis icne etmiş daha ben ne yapayım sana yeni süpürge yok  diyo ev öyle kalsın diyo ya 1 yaşında kızım var sofra sersemde işe yaramıyor nasıl yapcam 

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Philips marathon tavsiye ederim kirmizi olan
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
En iyisi philips bence canım 
0 oy
tarafından
Arnica cyclone
0 oy
tarafından
Benim supurgem philips fc9333 gayet memnunum onerebilirim bu yaz 1300 civari aldim evlenirken indirime girdigi oluyo takip edebilirsin canm
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Philips power pro max aldım cook güzel ben memmunum
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Dyson al canm benim arkdsn bozdu supurgemi emanet almıştı 1yildir canım yaniyo üçüz bi süpürge aldı hiç memnun klmadim eski süpürgenin yermi doldurmuyo
(5,749 puan) tarafından
Nedennkirdigu süpürgenin aynısını almadi ki. Bahsettiğin supurge ucuz bisey değil sonuçta.
(1,475 puan) tarafından
Alamadi pahli oldgu icn esinede soylmedi elden bna cingen parasi gbi 100lira 50 lira ödedi 2019 ekimde bozdu 2020 agustosta borcu bitti 2ay konusmadm paramı aldiktan snra erkn dogum edince aradi beni o zamn gorusmye tekrar basladim ama eskisi gbi bi arkdslik kuramiyorum icm aciyo malım gitti simdide alamıyoruz plips aldı kucuklernden bi halta yaramiyo
0 oy
tarafından
Rowenta slence force  kullanıyorum 
0 oy
(228 puan) tarafından

Bacım on numara 5 yıldız arkana bakmazsın okadar memnunum ki önceki gibi toz alma derdim bitti ihlasin süpürgesi 

imagemükemmel bunu düşün araştır derim pişman olmazsin yikatmasida var taksitle 5500 tl ye aldık şuan fiyatı çıkışta olabilir bilmiyorum ama dediğim gibi mukemmel özellikeri 

0 oy
(282 puan) tarafından
Fakir Veyron xl turba kullanıyorum çok memenunum tavsiye ederim ikinci el aldım ben valla dolaptan aldım çokta iyi geldi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 360 göst.
4 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sengul_yozgatli123 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
20 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
12 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,016 soru

24,093,164 cevap