0 oy
1,673 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar yemk paylaşımı yapmaya korkuyorum neden yaa vende paylasmak istiyorum esim pizza yaoti paylasacaktim vazgeçtim pişmiş halini sanki birinin gunahi gelecek bana gbi geliyor 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileydim geçen sene. WhatsApp da  durumda profiterol görmüştüm o an yapacak halde değildim  rüyalarıma girdi sabah akşam ağzım sulandı karnım ağrıdı göğüslerim ağırdı inanırmısınız nereye baksam profiterol gördüm 

Sonra başka Bi yemek gördüm burada değişik değişik şeyler. Hiç birini alıp yapma imkanım yoktu. Berbat bir his 
tarafından
Ahh canmm kiyamam sana ben ya :(
tarafından
Ve doğumdan sonra anneme yaptırdım o zaman rahatladım :(
Hiç bir yerde yemek paylaşmam
tarafından
Cok iyi yapuyrsun canm allah paylasanlari islah etsin
tarafından
Amin canım amin  inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallah canım sana o kadar katılıyorum ki kaç gündür burda bi pizzadır gidiyo inan o kadar canım istiyor ki evde ne malzemr var ne malzeme alcak para ay başı ama biz ay sonunu getiremedik ki. 6 aylık oğlum var elimize para geçince ilk ona mama bez alıyoruz inan yeri geldi salça kavurup ekmek bandık tamam reklamda da görüyoruz ama reklama alışığız onlar satıs yapmak için yapıyor sana demiyorum ama burdakiler ne için buraya atıyo ne bileyim. 
0 oy
tarafından
Bence kimse koymamali yemek vs 
0 oy
tarafından
Bende doğru bulmuyorum alan var almayan var burda hiç yemek vs yapıp paylasmiyirum bence doğru değil 
0 oy
tarafından
Sınavlarım vardı okula gitmiştim bir gün orda kadının biri çantasından saklama kabı çıkardı yanındaki 2 kadına verdi arkadaşımla benide gördü kaldırdı çantasına aslında canım çekmez o tarz şeyleri ama o an çektiğini anlamadım aslında arkadaşıma istesem mi acaba sanırım hamileyim ben dedim oda boşver ne isticeksin falan dedi kadınında uzatmaya niyeti olan biri değildi istesem verirmiydi onuda bilmiyorum yanmış birde kurabiyeler neyse sınavlar bitti herkes çıktı bende arkadaşımla buluşucam diye iyice ağırdan aldım bir taraftanda kadını gözlerim aradı görsem bidaha versede vermesede  isticektim artık neyse kadını tabi göremedim ve 1 aylık hamileymişim o zamanda ve doğum yaptığım güne kadar o kurabiyeler günde en az 10 defa gözümün önünden geçti bu olayın üzerinden 2 sene geçti neredeyse hala aklımdadır eskiden yenilip içilen dışarıda yenmez ayıptı artık çok normalleşti kimin evinde ne pişiyorsa biliyoruz artık başımdan bu olay geçmeseydi sanırım bende yapmaya devam edebilirdim 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Önceden bende yaptığım güzel olan şeyleri paylaşırdim ama artık paylaşmiyorum. Dediğin gibi de zaten. Olan var olmayan var . Herkes herşeyi alamıyor yapamıyor evinde istediği her şeyi bulunduramayanlar var. Herşeyi burada sergilemeden önce göz önünde bulundurmak gerek ..
0 oy
tarafından
Evet bazilari gok gormemis gibi sictiklari pokuda atacaklar nete burdakuleri soylemiyorum cevremdede dolu boyle insanlar
tarafından
Aynen cok sinir vozucu dakka basi foto atyolar ay cok guzel omdu elelrime saglim yazmiyolar bide çıldırıyorum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
İnsan neden yediğini herkes görsün ister ki? Özgüven eksikliği beğenilme kaygısı ve biraz da görgüsüzlük gibi geliyor bana. Hele ki burada bebeğim aç çaya ekmek doğrasam doyar mı diye bir post okuduktan sonra bunu yapmaya devam edenin vicdanından ve insanlığından dahi şüphem var...!

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 257 göst.
0 oy
11 cevap 293 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,662 soru

24,061,939 cevap

330,171 kullanıcı

...