0 oy
1,672 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar yemk paylaşımı yapmaya korkuyorum neden yaa vende paylasmak istiyorum esim pizza yaoti paylasacaktim vazgeçtim pişmiş halini sanki birinin gunahi gelecek bana gbi geliyor 

29 Cevaplar

+12 oy
(1,396 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Biliyormusunu geçenlerde bı postta okudum bir arkadaş yazmıştı ki burda tatlı pasta yemek postları açılıyor canım çok çekiyor ama durumum iyi olmadığı için alıp yapamıyorum diye ben çok üzülmüştüm ya yemin ederim iki gündür aklımda o arkadaş rabbim olmayanların sofrasına versin inşallah 

Nolur bu yorumu muda yanlış anlama tabiki açık bı platform herkes istediğini yapar paylaşır eder sadece aklımda kaldığı için yazmak istedim inşallah beni yanlış anlamamışsındır canım 
(14,957 puan) tarafından
Aaaa evet hatırladım o diyen kişiyi hâlâ benimde aklımda;( maalesef ki hayat çok değişti
(1,396 puan) tarafından
Whitesvan adını hatirliyormusun peki
(14,957 puan) tarafından
Dur bakacağım şimdi
(14,957 puan) tarafından
Kelebek_ensar diye birisi
(1,396 puan) tarafından
Tam canım saol
-Reklam-
+15 oy
tarafından
Valla yemek postları bana hep saçma geliyor zaten, biraz önce bayan yağı 3 aydır azar azar kullanıyorum bitmesin diye canım tatlı çekiyor yapamıyorum yazmış. Şimdi atan olursa görecek yazıktır 
(1,396 puan) tarafından
Allah razı olsun senden ya bende eşimle konuşup yapicam inşallah
tarafından
Insallah canm hepimzden herkes elini cebine atsa cok iyi olur ama herkeste vicdan olmuyor kimi var yokluktan yapamoyir kimisi vsr vicdansizliktan
(1,396 puan) tarafından
Aynen öyle canım bak senin bu postun ne güzel şeylere vesile oldu
tarafından
Ne güzel oldu böyle biseye vesile olmam
(1,396 puan) tarafından
Hemde çok canım benim çok Güzel birşeye vesile oldun
+1 oy
(1,698 puan) tarafından
Bende öyle valla günah alamam oturduğum yerden 
tarafından
Degilmk ya :
+1 oy
tarafından
Bir laf vardır. Çocukluğumuz bu sözle büyüdü. Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar diye. Çok doğru gerçekten. Bende paylaşmam ve seninde böyle düşünmen güzel 
0 oy
tarafından

Evet paylaşma canımız cekerrrr:D

tarafından
Tamam paylasmiyirum :D
0 oy
tarafından
Evet kız canım çekti esime dedim bana pizza yap:) ula 10 dk sonra bir getirdi pizza meğersem a101 den hazır pizza almış buzluğa koymuş 2 gün önce:) kız sayende pizza yedim 
tarafından
Ayy ciddimisn ya canin mi cekti umarim hamile degilsin ama pişmiş halini atmadim ki
tarafından
Hamileyim ama kız senin suçun yok ben bildiğin obur oldum kız ne görsem canım çekiyor:))) mastercef yüzünden ehehhe
tarafından
Hakkini helal et canm sen gene
tarafından
Helal olsun canım benim
0 oy
tarafından
Bende dikkat ederim paylaşmamaya
tarafından
Paylassak hsey olmaz ama günah alirm diye cekniyorm
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Valla bana saçma geliyo hicmi dışarı cikmiyo TV izlemiyo görmüyorlar  yani yemektir odur budur
tarafından
Aynen deryoş katılıyorum o zaman tvde izlemesin kimse sokağa çıkınca her gördüğünü yemesi lazım çıkmasın gezmesin camlarda açmasın komşuların yaptığı yemek kokuları burnuna gelir bizde burda oturalım kaynana koca görümce dertleri okuyalım
(14,957 puan) tarafından
Ya niye kalplerimiz taş oldu bu kadar görüşleriniz çok değişik ya dışarı çıkınca yemek zorunda değil evden karnını bulgurla doyurup çıkmış olabilir ama canı tatlı istediğinde senin paylaşımını görünce iyice isteyecek bence paylasilmamali. Çoğumuzun durumu çok iyi değil umarım bu konustugunuzu yasamazsınız Allah'a şükür ben yaşamadım ama kınamayın kızlar
tarafından
kizlar öyle demeyin tv de görüp cani cekiyirsa onun gunahi onlara gider biz paylassak bize gelir ben cok korkarim günahtan
(14,957 puan) tarafından
Bende ondan bahsediyorum
(45,021 puan) tarafından
Burda yorum yapmaya da korkar olduk:)
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Aslında doğru düşünüyorsun yapan var yapamayan var :(
tarafından
Degilmi ondan zaten cekiniyom
(2,252 puan) tarafından
Ayn öyle canim
0 oy
tarafından
Niye onca insan atıyor onlar kul hakkına gircem diye korkmuyor sende at biz açız evimizde çorba dahil pişmiyor ondan atmıyoruz at gitsin bacım
tarafından
Kiz ne bileyim insan çekiniyor iste.
tarafından
Yo yo çekinme vallah at
0 oy
tarafından
Cokviyi edıyosn hamıleler War olmasada herkesin bi nefsi var girme günaha canım 
tarafından
Aynen canm sen hamilemiydin
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Aslında bende de öyle bakma bazn paylasiorm amma çoğu kez paylaşım yapmıyorum vazgeçip
tarafından
Bende foto yükledim vazgectim hemn
(3,757 puan) tarafından
Bende kahve haricinde daha yemek fln paylaşmaycgm cnm
0 oy
tarafından
Hiç paylaşmadım paylasmamda 
tarafından
Cok iyi yapiyirsun bendr bugüne kadr paylasmadim kahve hariç
0 oy
(649 puan) tarafından
Eee burda paylaşınca ne geçicek eline???? Madalya mı takacaklar?? Bende tatlılar yapıyorum, yemekler yapıyorum ama burda paylaşmıyorum benim ne yediğim kimseyi ilgilendirmez!! 
tarafından
Elime bisey gecmez ama bu sekilde konusarak benm asabımı bozuyorsun insan gbi yorum yapabilrisn madalya alayim diye atmiyirum ve bugüne kadr atmadmda
(649 puan) tarafından
Lafım sana değil zaten paylaşanlara gördüm o kadar başlıkta atmadığını asabın bi zahmet bozulmasın
0 oy
(2,243 puan) tarafından
Valla paylaşınca ne oluyor bende onu anlamıyorum. 
tarafından
Bsey olmuyor canm haklisin
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Canım vala bazen çok paylaşmak istiyorum ama olmuyor sen gibi düşünüyorum o yüzden , hiç paylaşmadım .  Sen de paylaşma bence.... 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sen en güzelini yapıyorsun günaha girmiyosun bari bende çok kiziyorum yapıp atanlara alan var alamayan var
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Evettv var evet heryerde yemek yerler var ama nefis bu belki insan bı anda nefsi çeker alacak durumu da olsa olmasada şahsen yanlış buluyorum yani mesela senin kocan pizza yaptı ise diyelim ya nazar değer de eşinle kavga edersen ya kocasından dayak yemiş kavga etmiş kişi postu görürse keşke şöyle olsa dese konu tek yemek değil 

Mesela atarsın tabağı hoşuna gider vs ama kendisi bı bardağı yok kaynanası ile yaşıyor dur ah keşke bile dese bence bu hak tır hiç gerek yok mahşer gününde hesabi verilmez zaten çok günaha giriyoruz buradan da günah alarak uyumayalim tabi atana saygı gösterilmesi gerekiyor ama başka şeyler de düşünmek gerekiyor 
(12,762 puan) tarafından
Yani olan var olamayan var bide nazar da değer cnm yemek neyse eşin yapmış atmış nazar çok olur yazık
tarafından
Haklisin canm allah nazardan kötülüklerden korusun bizi hepmzi
tarafından
Azamelia seviyorum seni canım yazdıklarına son noktasına kadar katılıyorum bende ara sıra tarif soruyorum ama şu dakikadan sonra yapmayacağım tarifte olsa insanın o an canı çekebilir
(12,762 puan) tarafından
Tarif olabilir cnm bilmediğimiz oluyo ama atmak yanlış ben 1 2 kez kek attım oda post altına ama 5 dk olmadan kaldırmıştır çok vicdan azabı çektim
(14,973 puan) tarafından
O kadar doğru ki... Ve kaç kez kızıma eşimle durumuma nazar değdirdim kendi dilimle.
0 oy
tarafından
Valla ben eskiden hic dusunmezdim paylasirdim

Sonra esim hep kizardi goren olur hamileler.var vs diye. Bigun benim canim bise istedi ve alamadik. Yoklukdan degil hamdolsun dolu dolu ama koydeyiz ata araba yok gidemedik. Buraya sipariste.gelmiyor. o zaman esim bana bak anladin mi demisti. O gun bugundur paylasmam. Imkan olmayinca her turlu olmayabiliyor. En iyisi atmamak
tarafından
Evet haklisin camm
0 oy
(53,832 puan) tarafından
ben doğru bulmuyorum her yenileni yapilani paylasmayi herkesin kendi fikridir de yok tost yedim yok kahvaltim bu aksam yemeğim bu ☺️
tarafından
Kiz bende pylasmiyirum heele whatsapta asla ve asla paylaşmıyorum burdada hic oaylasmadim kahve hariç o günaha girmedim daha girmek istemem
(53,832 puan) tarafından
ya arada atilir da bazisi evde ne yapsa paylaşıyor benim bir arkadasim var ne yese biliyorum wp de☺️
tarafından
Iste nefret ediyorm oyke insanlardan canm afedersjn tuvalatine kadr paylasacklsr nerdeyse

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
0 oy
11 cevap 293 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 444 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,507 cevap

329,752 kullanıcı

...