2 yasindaki kizim bundan 2 saat once operken sicak oldugunu hiss etdim yinede konduramanim 5 aylik oglumda sicakti yok ya atesi yok dedim.beb kizimin alninin kensrindan hemen anliyorum her kes atesi yok ve ya hasta olunca atesi fazla diyil ben opunce biliyorum ne kadar oldugunu simdide hiss etdim yarim saat mutfakda udim vardi ora soguk bdn sogukdayimda kisim isti evde o yuzden bana sicak geliyor diye dusundum.ama kendimi kzndiramam biliyorum atei oldugunu 37.5 di ilac verdim .uyuyor simdi dusmus.ve biliyorum gece yine yukselicek ve sabaha karsi 5.6 gibi yine .
cunki artik ezbere biliyorum .
kizim havala gecirdikden sonra o kadar korkuyirumki her seyddn .hastalanir diye.
oksuruk burun akmasi hapsurma hic bir seyi olmuyir sadece ates .bogaz enfeksiyonu bizim sorunumuz .gece yukselirse ve sabaha karsi yine olursa sat 10 gibi hastaneye gotrucem.
kizims antibyotik iyne ve serim takilmasa iylesmiyor 3.4 gun ates 38.39 a yukselliyor .insAllah bu surupla gider bordaha kalmaz ger hastanede onla beraber bende agliyor.bitiyorum kucucuk damarina serum takilinca bitene kadarda agliyor.
1aydan bir vazen her ay a.ayda 1 kez boyle atesleniyor bogaz enkefsiyonu oluyor.o yuzdende atesi yukseliyor.burda atesi var bebeyimin postlarni gorunce icm titriyor kotu oluyorum atesden havele gecirmesinden sonra ates benim en buyuk dusmanim oldu