0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Duğum yardımı var doğum raporuyla başvurmanız halinde 300 gibi bir ücret veriyor ilk bebek için bide sgk babaya 180 TL bir ücret veriyor

Şartlı sağlık yardımı var iki ayda bir 45 TL bebeğinizi aşı yaptırdığınız müddetce 
Gıda yardımı var sosyal yardımlaşmaya giderseniz ramazan öncesi 
Elektrik yardımı var sigorta olmaması kaydıyla belirli bi ödeme yapıyor devlet 
Sed yardımı varmış ben bilmiyorum oda çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamıycak dırumda olan ailelere veriliyor senede bikere 690 TL gibi bişey 
Cimere başvuru yapılıyor durumunuzu anlatıp olumlu görürlerse 500 ila 1000 arası ödeme yapıyolar benim bildiğim bunlar umarım bilmeyenler faydalanır 
İii akşamlar

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahpap var bana gelmişti Allah razı olsun kocaman koli içinde herşey vardı çocuklarıma çikolata helva bile vardı ben hayatda tuvalet kağıdı almamıştım o bile vardı rabbim emeği geçenlerden razı olsun bide Deniz feneri var rabbim darda olanlara yardım etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Doğum parası başvurdum çocuk parası içinde bir kızımda alıyorum diğeri için de başvurdum sosyal yardımlaşmaya gittim o kadar bez mama yardımı yok diyor yardım için basvuruyoruz çimlere red ediliyor ama sigorta da yok iş de gelir de yok off off yardım çok ama bir biz alamıyoruz 
(4,649 puan) tarafından
Ahpap ve deniz feneri ne
tarafından
Ahpap Haluk Levent yardım kampanyası gogleye yaz çıkıyor gir kayıt ol istenilen evrakları e devletden indir yükle doğru yüklediği den emin ol e mail aktif olsun yanlış bilgi verirseniz size bildirim gelecek düzeltirsiniz benim bir haftaya oldu bu gün bir koca koli erzak geldi Allah razı olsun deniz feneri yardım kurumu onuda gogleden bul girip başvurun istenen belgeleri yükleyin
(4,649 puan) tarafından
Allah razı olsun hemen bakıyorum
(4,649 puan) tarafından
Ben formu doldururken sorun yaşadım yardımcı olur musunuz
tarafından
Ne gibi sorun
0 oy
tarafından
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kizilay doğum paketi veriyormuş burdan bi kadin söylemişti 
tarafından
Aa evet onu bende duydm fakirlik belgesi ile başvuru yapıyosun
(1,513 puan) tarafından
Bendim kiz onu diyen :) fakirlik belgesi degil canim bebisin dogum belgesiyle
tarafından
doğumdan sonra gidip alam bende o zaman herkese veriyorlarsa :D
(1,513 puan) tarafından
İnsallah canim herhangi bi yakinini gonder sen gitme
tarafından
Devletde doğum yapanlar alıyor diye duymuştum bende
tarafından
o zaman alamam :)
(1,513 puan) tarafından
Alirsin kuzum bende ozelde yaptim sezeryanla , sadece dogum belgesi okadar
tarafından
bende özelde yapicam Allah nasip ederse canim :)
(1,513 puan) tarafından
Saglicakla al yavrunu kucagina insallah:*
tarafından
He iyi ozaman ben duymuştum sadece
tarafından
İnşallah canim :-* Sağlıkla büyüt sende inşallah
(1,513 puan) tarafından
Amiin cumlemiz canim
0 oy
tarafından
Bide e devletten e belediye var ordan başvuru yapa bilirsiniz hangi yardımlar olduğu çıkıyor sen istediğini tıklıyosun gıda,giyim,çocuk yardımı,nakdi,kira desteği vs var
tarafından
Onu bilmiyorum canım inşallah faydalanan olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gizemli kadin (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 86 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (363 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 133 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 166 göst.
14 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,016 cevap

330,423 kullanıcı

...