0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kizlar benim buzluk rafli kapagi açık kalmis su da en alt rafa dokulmus ve ora buz tutmuş ben onu nasıl yaparım rafi çıkardım icindekileri diger raflara böldum ama nasıl donu cozebilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(4,284 puan) tarafından
Dolabin fisini cek kapılarını ac hem dolabi temizlemis olursun hem de hava alir ter temiz olur
tarafından
İcindekiler ne olck ?
(4,284 puan) tarafından
Bi yere koyma imkaniz yok mu yoksa derin dondurucuya buz at kaplara su doldur buz olsun bi piknik sepeti gibi biseye buz kaliplarini koy üstüne et vs koy onlar cozulesiye kadar dolap çözülmüş olur hemen temizledikten sonra atarsin
tarafından
Himm derin dondurucum yok kuzum da dedgin gibi bi buz doldurabilirim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Parça parça ise rafları yıka açılır zaten buz suda
tarafından
Ya şöyle diger 2 rafa boldum çok doldu o yüzden biraz bos olsa neyse ama napcam bilemedim
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Benimde başıma bir kez gelmişti.  Sicaga yakin au döktüm tabanına bıçağın arkasiyla vurdum parca parca cikmisti aman dikkat et yaparsan
tarafından
Kiz şimdi bişey olsa kocam dolu laf soyler :) daha 1 yıl olmadi dolabi alali ;)
(3,401 puan) tarafından
O zaman fisini çekip kapağı acip bekletcen bacim :) benim dolaba birsey olmadi seninkine de olmaz diyemem :)
tarafından
Cok sicak olmayan bezle silim desem de bu sefer gene olmazzz Ayyy bu ne ya
(3,401 puan) tarafından
Cok sinir bozucu bir durum benim dolabada eşim soda sisesi koymustu unutmus patlamis o da ben hem camlarla hem buzlarla uğraşmistim
tarafından
Ayy çok kötü olmus seninde kuzm ya gercekten sinir bozucu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
14 cevap 963 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (19,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy