0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 aylik oglum var yine hamileyim yazmistim kızlar aniden  sütüm cok azaldı hamile oldugum icin olabilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Olabilir canım sitres yorgunluk oda azaltabilir
tarafından
Geceleri saate bi kalkıyo yavrum doymuyo mamaya baslıcam mecbur
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından

Ayyy inanmiyorum benim kizimda 5 aylik aniden sütüm azaldi :'( hamilemiym acaba of 

(1,062 puan) tarafından
Kizlar ben test yaptim negatif tek czgi cikti. Bu postu acan tuğra'nin annesi sen test yapinca cift cizgimi ckmisti.
tarafından
Evet biri silik biei net sekilde cıkmıstı
(1,062 puan) tarafından
Ama kan vermedin dimi canim hayirlisi olsun hakkinda bu arada ben korundgm halde suphelendim sen kornyormuydun kornyorsan ne ile kornyordn boyle oldu.
(2,557 puan) tarafından
Eşi askerdi korunmak istemiyodu yanlış hatrlamiyosam :)
tarafından
Basta öyleydi canım ama yinede korunuyoduk hemen cocuk yine yapmak istiyodum ama oglum cok sorunlu olunca en az 2 bucuk sene beklicem demistim
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Canım hamileyken emzirilmiyo diye biliyorum ben ? Acaba yanlişmi 
tarafından
Benimki daha cok yeni daha 2 haftalık canım yarın kontrol var doktor daha bilgi vermedi ama ilk 4 ay emzirilyo diye biliyorum yarın ögrenicem artık
(10,885 puan) tarafından
Canım bebeğin kusmaya başlamadan ishal olmadan sütten kesmen gerek yomsa bebeğin çok hastalanır zayıf düşer
(2,916 puan) tarafından
Sezeryanmi oldu canim ? Benimde bebegim 3 aylik sezeryan oldu cok korkuyorum hamilelikten
tarafından
Evet sezeryan olmustum doktor cocuk yapamazsın diye bisey yok 1. Aydan hamile kalan hastalarım var benim ama normal gebelere göre biraz daha zorlanırsın dedi
tarafından
Yarin doktora gidicem bıraktır derse mecbur bıraktırcam canım
0 oy
tarafından
Tandem emzirmeyi arastirin mutlaka. Kesmeyin bebegi sütten 
tarafından
Arastırdım ilk 4 ay emebilir diye ögrenmistim yarında kendi doktoruma sorcam insallah emzir der
tarafından
Tandem de ikisini birlikte emziriyorlar
0 oy
tarafından
Sütün hamileyken azalmaz canım o başka sebepten dolayı azalmıştır emziren anneler bile var 
(1,062 puan) tarafından
Azalir malesef netten okudum emzirirken hamile kalma belirtileri diye.
tarafından
Çevrede hamile emziren var canım internette yazan her şey doğu deil
(1,062 puan) tarafından
Oylede herkez bir degil boyle olan illaki vardır
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Evet olabilir vücut yeni hamilelik için hazırlanıyor sonuçta hormonlar etkilenmek olmalı kasik mamalarına başla canım ek gıda zamanınızda gelmiş artık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 306 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.

Kategoriler

1,468,050 soru

24,053,049 cevap