0 oy
601 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
Oglum 15 aylik ikinciyi dusunuyoz ama ablam 7 yilik evli cocugu olmqdigi icin sanki nispet yapar gibi geliyor bana ogluma cok asik cok uzuluyorlar sizce boyle düşünmem yanlişmi şimdi yeni gelen eltsiide hamile bilmiyom ya

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiç alakası yok. Allah nasip ederse olur etmezse olmaz. Senin hayatın yuvan ayrı onun ayrı 
(410 puan) tarafından
Öylede ne bilim ya ogluma hamile oldugumu bile soylemedim annemde duymustu aradi cok kizdi neden paylasmiyon benle sen ayri ben ayri  herseyi paylaş dedi
tarafından
Aynen öyle. Suç  değil hata değil günah değil.. Rabbim ablana da hayırlısıyla nasip etsin
 Ramazan yada kurban bayramı arefe günü Enbiya suresini dağıtın okuyun dua edin olur Allahın izniyle. Komşu kızı öyle hamile kaldı
(410 puan) tarafından
Tam.canim cok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kendimi yerine koydumn çok zor bir durum ablanın neden cocugu olmuyor tedavi oldumu
(410 puan) tarafından
Tedavi oluyor yumrtaliklari bitmiş 2 düşük yapti tup bebek bile olmuyormuş
tarafından
Ay çok üzücü ya Rabbim bir kapı açar olur inşallah Allah kucagini boş birakmasin insallh ablanla konuş bence
(410 puan) tarafından
Amin insallah wallah biz hep konusuyoz ama.ona diyemem ki 2 cocugu dusunuyoz diye
tarafından
Yani konuşman daha iyi olur canım yanlış anlamaz derken hani içi buruk olur ama sen konuştun diye sevinir düşünmüş diye
0 oy
tarafından
Ben olsam mutlaka ablamla konuşurdum yani senin evin ayrı onun ki ayrı ama yine gönlünü ederdim üzülmesine dayanamam hem teyze anne yarısıdır beraber buyutursunuz onada şenlik olur hem böylece belki çocuk isini kafasından silerse hamile kalma olasılığı artar kafaya takip dert etmek gebeliğe en büyük engel
(410 puan) tarafından
Ya zaten o böyle düsundugumu bilse cok kizar bana her zamn konusuyoz kardesim sen yanlissin diyor Allah nasip etmemiş diyor
tarafından
Ya bak ne güzel bu şekilde düşünüyor muş o zaman kendini kötü hissetme bu gün yeğenim olsa kendi çocuğumdan farkı olmaz benim ki öncekilerde öyleydi en küçük yeğenim süt oğlum mesela emzirdim seve seve ") süt ayşe süt ayşe ayrılmaz peşimden kara cücük
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ne alaka yanlış düşünüyosun ablanda tedavisini olsun tevekkül etsin takdir allahin 
(410 puan) tarafından
Enisteme uzuluyom oglumu o kadar cok seviyorki gecen agliyark oglumu izliyordu seviyordu
(7,617 puan) tarafından
Yapacak bisey yok Allah onlari evlatla imtihan ediyor demek ki
0 oy
tarafından
Eee ablanın hiç olmazsa sen hiç doğurmuycan mı bence yanlış düşünüyorsun 
(410 puan) tarafından
Ya bilmiyom ki esime  de cok iatiyor bende ama bilmiyom ya
0 oy
(7,137 puan) tarafından

Niyet önemli canm ablan senin niyetinin öyle olmaıgını bilirse neden nispet olsun ki rabbim kime isterse ona verir inşallah ablanın da birgün olur hayırlısıyla bunu dert etme bence cocuk düşünüyorsanız. 

Bu arada, gercekten cok güzel Bi kalbin varmış bunları bile hesap edebiliyorsun düşünebiliyosun tebrik ederim seni <3

(410 puan) tarafından
Ya niyetim tabiki oyle degil benim yasim 26 esimin 28 diyor bitane daha olsun beraber buyusunler yas geciyor diyor eşime de hakveriyom oglum cok uysal bir bebek yatar yer o boyleyken digeride olsun dedik ama enistem ablm uzuluyorlar bide arkadas gibiyiz uzulmelerine daynmayiz esimde cok uzuluyor bilmiyoz
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Her insanın imtihanı farklıdır elbette üzülürsün ama böyle düşünme 

(410 puan) tarafından
Sagol canim ne bilim ya Ablm işte üzulmesin diye hic biryerde fazla paylasmma
(30,406 puan) tarafından
Dua et başka yapabileceginiz birşey yik
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Haklısın üzülmekte canım ama yapacak bişey yok Rabbim ona öyle nasip etmiş, sen şimdi kendi hayatını ona göre planlayamazsın ki, beraber bakın büyütün işte teyze anne yarısı zaten kendi çocuğu olmadığı için o daha da bağlıdır senin çocuklarına, sen doğur beraber bakın işte:))) 
(410 puan) tarafından
Oylede yine onun cocugu.olsa biraz toparlanir abzen ikiz.olsun birini ona vereyim diyom ama galiba 10 tanede olsa insan canini vermez
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bende ikinci çocuğu düşünüyorum 18 aylık küçük ama idare edebilir miyim diyorum yardım edecek kimse yok sen nasıl cesaret ettin
(410 puan) tarafından
Bi anda dusundum esimde oyle beraber buyusunler diyince bende tam dedim  vazgectim bile;)
0 oy
tarafından
Bizimde en büyüğümuzun yok hepimizin var ama yapacak bir şey yok Allah'ın elinde olan bişey o 
(410 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(678 puan) tarafından
Haklisin bende öyle bir dönem yaşadım.ama oğlum çok küçük aslında oğlunuda  biraz daha büyüysen daha iyi olmazmi arası az olunca çocuklar zor büyüyor tabi senin kararını sorgulamak değil soylediklerim anlamında 5 yıl olmadi bende ablamın olmayınca 2.cocugu hemen yapmicam.demiatim çok şükür oldu onun bende şuan hamileyim hem ara verdim  çocuğum.buyudu bulantim.var oğlum bana resmen yardımcı çok güzel bir karar verdigimi daha iyi anladım insan çok kötü oluyor hamile kalsan ablana o haberi verirken filan çok zor senin adına üzüldum  allah ablana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah 
(410 puan) tarafından
Amin insallahta ne bilim ya beraber buyusunler dedim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 673 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,647 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,143 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 701 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,884 soru

24,407,267 cevap

350,637 kullanıcı

...