0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

selam hanimlar gorumcemin oğlu 18 aylik cok zayıf biseyler yemeye yeni yeni alisiyo ama elinden biberonu dusmuyo devamli agzinda.o agzindayken de yemek yemiyo ben diyorum ki sadece  gece uyurken mama ver yemek yemeye alışsın birsuru de disi var. Bu alışkanlığı nasi gecer elinden alıyoruz basiyo bagirigi bu arada bebek bakım yine aktif değil burdan tekrarladim

3 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Canım yaşına girdi ben gündüz mamayi kestim sadece akşam yatmaya yakın ve gece mama içer gündür ek gıda yer 

Oğlumda zorlandı başlarda ama kararlı olunca alisiyorlar şimdi 13 aylık alıştı iyiyiz şükür :)
(2,100 puan) tarafından
Gece benim oğlumda içer canim emzige kanmaz :)
tarafından
O zaman normaliz bizde  :D
tarafından
Bende oyle diyorum ama anne kalkıp cocuga biseyler hazırlayabilir biri değil dayamış suyla bebe bisküvisini simdi de istemiyo birakmak
tarafından
Bebe bisküvisi vermiyorum ben sağlıklı bulmuyorum
(2,100 puan) tarafından
Bebe bisküvisi tatlı tabi ayrilirmi ondan :) Allah yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(954 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık mamayla büyüdü hep yavaş yavaş kutu devam sutlerine geçtim bı sabah bi gece yatmadan veriyorum gün içinde hep yemek kahvaltı vs yer 
tarafından
biberon alışkanlığı elinden alınınca aglama krizleri için ne yaptiniz
(954 puan) tarafından
Hemen kesmedim daha azalttım hala günde 1-2 defa veriyorum emzik verip öyle uyutuyorum gece

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 129 göst.
0 oy
7 cevap 504 göst.
11 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 280 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 878 göst.

Kategoriler

1,472,757 soru

24,115,552 cevap

333,216 kullanıcı

...