0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Oğlum 9 buçuk aylık. Hem erken doğduk hemde Zayıf bir bebeğiz o yüzden herşeyimiz biraz biraz geriden geliyor. Ama sağlıklı olsunda hiç sorun değil. Sorum şu ki oğlum son 3 gündür sırt üstğ koyduğumda hemen yüz üstü dönüyor ve geri geri gidiyor. Bu emekleme çabasımı sizce. Bide niye geriye gidiyor

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızım da 7 buçuk aylık geri geri gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay yerim ben onu, evet bizim kizda oyleydi duzelicek daha yeni keşfediyor annesi
0 oy
tarafından
benım oğlum da önce geri geri gitti sürünerek sonra ileri emekledi 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Oğlum 9 aylık olacak 1 hafta sonra oda 1 2 aydır geri geri emekliyor öyle çok fazla değil ama geri geri gidiyor bende anlayamıyorum ileri gitmek daha kolay :D 
0 oy
tarafından
8 aylık olacak kızım öyle emekliyor.
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Canım benim oğlum da 1-2 hafta geri geri gitti sonra ileri doğru gitmeye başladı 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Geri geri emekleyen çabuk yürür derler :))
0 oy
tarafından

Annesi her bebek bir değildir ilk onu öğrenmiş onu keşfetmiş zamanla düzelir 

Benim oğlumun herşeyi çok erken oldu 6 aylıkken tam emeklemeye başladı 

Bu arada sana tavsiyem 

Doğduk zayıfız yemiyoruz gibi sözler kullanma kendini alıştırmışsın :D

Bu sonradan konuşmalara da yansıyor 

Ben demeye başlarsın 

Yapıyoruz yatıyoruz ediyoruz halbuki o bir birey o ne yapıyorsa onubsöyle sonra bu kelime dağarcığında senin diline dolanınca kurtulması çok zaman alır

0 oy
tarafından
Her bebek geri gider ilk önce kuzum benim kizimda hep geri giderdi biden on on gitmeye başladı 
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Evet benim kızım da 9 aylık ilk başta gero geri surundu emekledi 10 gün sonra tam ileri doğru emeklemeye başladı:)))
0 oy
tarafından

Canım benim oğlum tam gününde doğdu ve emeklemeye geriden başladı şuan 16 aylık ve geri geri yürümeye alıştı :D yani onun erken doğumla ilgisi olacağını sanmıyorum 

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimki de 6 ayından beri geri emekliyor. Millet mersine bizimkiler tersine gider :D şimdi dizlerinin üstünde durup ileri gitmeye çalışıyo ama küt düşüyo :D 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
1 yaşına girecek hala geri emekliyor:) yürümeye niyeti yok biizmkinin
0 oy
(449 puan) tarafından
Benimde geri geri gidiyordu 13 aylıkken yürümeye başladı şimdi 15 aylığız sıkıntımız yok elhamdülillah 
0 oy
tarafından
Benim kizimda 6 aylikken geri geri gidiyordu 8 qylikken yurudu cabaliyo iste cok guzel anlamlı ve komik anılardan olucak :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 191 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
16 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mhrbndrc (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,071 soru

24,134,034 cevap

334,207 kullanıcı

...