0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 20 aylık her uykuya yatisında 1 saat sallıyorum çok yoruldum bide ağır bvaklarim kopuyo sonunda ağlıyorum artık ağrıdan ,uykusuda var ama uyumuyo direniyo

11 Cevaplar

0 oy
(14,984 puan) tarafından
Dirensin canım bırak sallama kendisi uyuyacak zaten kendi kendine uyusun 
tarafından
Tamam canım deniycrm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bastan alıştırmamak gerekiyor bence. Ben inat ettim hiç sallamadım şimdi 2 yaşında yatağa koyuyorum iyi geceler iyi uykular diyorum oğlum da bana güle güle diyip uyuyor çok çok şükür artık kendi kendine uyumaya alıştır bence baya büyümüş 
tarafından
Aynen öyle inşallah bizde basaruruz
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Unuttur sallamayi kuzey unuttu dum gece bi salliyim dedim istemedi 
(14,195 puan) tarafından
Nasıl yaptın Sevda kaç aylıkken unutturdun
(15,073 puan) tarafından
Sevda ayları bir Piraye ile nasıl unuttu söyler misin bazen çok yorucu oluyor
(163,375 puan) tarafından
Ben hic salllamadim sallanan besigi bile yoktu yazin annem babam battaniyeyle sallamaya alistirdi onu unutturmam 1 aydan fazla surdu cok mizmiz olduydu mamasini yedirip birakiyodum direndi uyadi agladi ama sonunda ben kazandim unuttu☺️ arada bi salliyim diyom istemiyo minderden dönup yere yatiyo
(15,073 puan) tarafından
Bizim de yazın alıştı annemlerle bırakmıyo ben yatırınca yatağa başlıyor zırlamaua
0 oy
tarafından
O yuzden sallamaya hic aliştirmadim. Yarin oburgun annem k.validem gidecek kim sallayacak gecenin vaktinde. En iyisi emzirmek kendisi uykuya dalana kadar
tarafından
Aynen öyle gazlı bebekti ondan alisti
0 oy
tarafından
Ben oglumda cok cektim cok senin gibi simdinodaya koyuyorum iyi geceler deyip kalatiyorum 1 saat sonra gidiyorum uyumuştur üstlerini örtüyor simdide 4 aylik oglum var oynuyorum yoruyorum karnini doyuruykrum altini temizliyorum koyuyorum beşiği kapatıyorum kapiyi oynaya oynaya kendi kendine yatıyor
tarafından
İnşallah bizde bassiriri,
tarafından
Yaparsin yapqrsin soguk kanlı ol ağlasın dursun 3 gune alisir unutma cocuklar yalandan 4 saat ağlayabilirmis
0 oy
tarafından
Ben 4 ay salladım sonra emzirip yanıma yatırdım öyle uyuttum öyle alıştı. Allah kolaylık versin 20 aylik bebek sallamak çok zor 
tarafından
Aynen öyle çok yorukdum
0 oy
tarafından
Canim türkan  acar diye bi kadin var inst.da onun sayfasina bak uyku egitimi veriyo 5 aylik kizima şuan  deniyorum o sallama ritmini boza boza alıştır  hep ayni yönde  sallama biraz dur biraz ayaklarini yukari aşağı  kaldir biraz komple durup piş piş  yap 
tarafından
Tamam canım çok saol
0 oy
(407 puan) tarafından
Sallamayın bakın bende aynı böyleydim 9. Ayında beşiğine koydum yanında durdum uyuyuncaya kadar bekledim belki 2 saat sonra yavaş uzaklaştım her gün daha sonra odaya bırakıp çıktım bu süreç 15 gün sürdü coookk zordu ama şimdi çok şükür diyorum 16 aylık gece 8de yatar sabah 8e kadar gık etmez tabii bazen 7de uyanır ama gece uyandığında bile nenneen der geri uyur asla çağırmaz beni girmem De şimdi sizinkisi büyümüş bayaa bırakıp çıkmayın ama sallamayın ortamı sıkıcı hale getirin perdeleri kapatın her uyuyacağı zaman rutin oluşturun elbette sıkılıp uyumayı tercih edecek biraz sallayıp dalmadan bırakın uyku saati falan deyin öyle pes Edip uyuyacaktır. İnanın ben sabaha kadar ayağımda tutuyordum 9 ay boyunca yarım saat uyur uyanirdi. Instagram dan İrlandalı anne yi takip edin postlara bakın
tarafından
Tamam canım çok saol
0 oy
(11,957 puan) tarafından
Uyku duzen8 yok mu
tarafından
Süt cici bebe ,içerse su
(11,957 puan) tarafından
Onları kessen gece uyanmaz aslında. Bnde gece emzirmesini kesmek istedim ama yapamadm çok ağladı uyutamadm geri meme harici
tarafından
Bir kere iciyo çok uyanınca veriyorum açıktı diye
(11,957 puan) tarafından
Aslında acıktıkları için deil alışkanlk olduğu için uyanıyorlar.. sadece su verip uyutmayı dene bakalm
tarafından
Deniycem onu da
0 oy
tarafından
Umuttur juzum ya ben 5 aylıkken hem elde salamyi ben dizde salamayi unutturdum
tarafından
İnşallah deniycem
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Senmi benmi 15aylik oğlum hala sallıyorum uyumuyoda hemen bacaklarımın lifleri koptu galiba:))
tarafından
Aynı durumdayım :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (780 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,103 soru

24,082,022 cevap

331,253 kullanıcı

...