0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Merhaba yeni çıkan robot süpürgeleri kullanıp memnun olan varmi?

6 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Robot değil ama Dyson süper 
(248 puan) tarafından
Sizinki dok süpürge dimi
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım çokta memnunum. Öyle senin kendi yaptığın gibi olmaz tabi ama baya baya her yere girip her pisliği topluyor. Çok kolaylık sağladı bana hamileliğim de.
(248 puan) tarafından
Olabildiğince büyük temizliği az yapmak istiyorum kıl saç çok dökülüyor onlar gitse bana yetecek yeterli olurmu sizce ? Silmesi nasıl ayrıca modelide paylasirmisiniz
(589 puan) tarafından
Silmesi fena değil ben kendim siliyorum yinede ama bence çok iyi süpürüyo. Xiaomi mi robot vacuum mop  benimki çok memnunum. Evi her gün süpürsem her gün toz çıkarıyo bi yerlerden. Tek kötü yanı halının püskülleri varsa onlara çok tskılıyo . Onun dışında çok güzel
0 oy
tarafından
Robot kayınvalideme ve anneme aldım bendede dyson var çok iyi alacaksan dyson al 
(248 puan) tarafından
Çok süpürge degilmi dyson ben hem silip hem süpüren model istiyorum
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Memnunum canım işten gelince çok faydasını görüyorum. Hafta sonu da kendim yapıyorum güzel oluyor

tarafından
Canım Dyson demiş herkes evet muhteşem bir suourge uçak camından yapılmış dışı çok sağlam çarpmalara dayanıklı ama emiş gücü çok fazla olduğu için insanı yoruyor böyle bütün gücunle evi süpürmen lazım robot süpürgeyi de ben yeni aldım çok güzel yanı günde 1 kere çalıştırsan yetiyor her gün ev supurulyo siliniyo
(248 puan) tarafından
Hafta sonu neden yapıyorsunuz güzel temizlemiyormu ben şu büyük temizlik işinden kurtulmak için istiyorum her hafta yapmaktan bilgi verirmisiniz biraz
0 oy
tarafından
Bende dysona benzer Bi süpürge gördüm A101 de markası kiwi idi sanırım. Ondan mı alsam diye düşünüyordum. Xiaomi YouTube de görüyorum alıp evinde kullanan var ama bilmiyorum fiyatı nedir nasıl temizliyor. Genelde herkes memnun 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
yeni aldım gebeyim şimdi ve sonrasında kurtaracak beni günlük kullanım için uygun 
(248 puan) tarafından
Ne marka aldınız acaba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
12 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 350 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,875 cevap

330,271 kullanıcı

...