0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (13,468 puan) tarafından
Allahım olücem artik kafami kaşımaktan. Onceden hic boyle bisey yoktu ya simdi bebekten firsat olmuyor sac kurutmaya gece falan ıslak yatiyorum havluya sarip ondanmi anlamadim ya kafa derimi boyle tirnaklarimla yolasım geliyo artik ya. Kasimaktan öyle sizliyoki bide tirnaklarima kan geliyo artik bazen. Napicam kizlar

5 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Yanlış anlama da bit falan yoktur dimii yani neden bu kaadr kaşınsinki
(13,468 puan) tarafından
Yok canım annemde benle kaliyo onda hicbisey yok. Bakti bendede bisey yok. Bide kepek oldu asiri siyah tsortleyim mesela suan kasiyorum ya tsort bembeyaz oldu
(2,252 puan) tarafından
Kepek te çok kasindirr canim bi doktora görün yada eczaneden kepek için ilaç al
(13,468 puan) tarafından
Surekli islal biraktigim icin kepek oldu heraldi ondan Allahım yirtmak istiyorum boyle öyleki kasiniyo. Saol canım
(2,252 puan) tarafından
Fazla kasıma bence deriler zarr görür sen en yakın eczaneye git geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Egzama olmuş  olabilir  saç  diplerin canım 
(13,468 puan) tarafından
Ayy deme ya sikintidan olmus olabilir
(5,941 puan) tarafından
Olabilir  canım  stresten cikiyor  zaten  vakit  kaybetmeden dermatolojiye git  bi baktir  egzamaysa yapılmadan  durdur çok  zor  oluyor çünkü
(13,468 puan) tarafından
Ahh tamam canim cok saol
tarafından
Bende tam onu diyecektim canım, kepek öyle kaşıntı yapmaz çünkü benimde öyle strese bağlı egzama var deliye dönüyorum ilaç kullanıyorum bazen kaşımamak için o derece =(
(5,941 puan) tarafından
Aynen canım  benim  vücuduma da yayıldı  maffeti beni
0 oy
tarafından
Saç nezlesi olmuş olabilirsin canım saçları kurutmadan yatınca saç diplerinde hassasiyet kaşınma kepeklenme olabiliyor bir dermatolojiye gitmeni öneririm ama mutlaka saçlarını kurutmaya çalış migren bile olabilirsin ben oldum çünkü sağ kulak arkamdan giriyor ağrı saçlarım hafif nemli kalsa hiç tavsiye etmem çok kötü bı durum 
0 oy
tarafından
Bitlenmis olablirsin
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bende de var o sorun  canım ama ben yaz kış neredeyse her gün yıkanırim bazen unutuyorum kendimi 2 3  gün yikanmayinca kafam dehşet kaşınıyor yara yapıyor kafamı hep 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.
26 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,803 soru

24,174,305 cevap

336,032 kullanıcı

...