0 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından
Kızlar ben eşim işinden dolayı Kayınvalidemle kalıyorum 1 ay oldu haftaya gideceğiz. 7 aylık bir bebeğim var. Ve Kayınvalidemle aramda 16 yaş var evlenmeden önce abla diyordum. Zor anne demeye başladım. Kendisini çok seviyorum. Dün bebeğimi uyutmaya çalışırken uyumaya geçmiş telefonunu hep yanına alırdı salonda kaldşmıl iyi geceler demeden yatmazdı şaşırdım. Kayınbabam da gitmiş. Sabah biz bebişle uyandık salona gittim kayınvalidem hemen yıkanmaya gitti. Sonra kayınbabam yıkandı.

Kayınvalidem gelmiş sirkeli suyla bir yıkanayım dedin nazar var herhalde çok kötü başım ağrıyordu gecede ayakta duramadım vurdum kafayı yattım diyor. Böyle bir açıklama olabilir mi ya. Yerim ben onun kibarlığını bende hafif gülümser gibi yaptım tutamadım kendimi ama birşey demedim. Ay bir an önce evime gitsem de onlarda rahat rahat takılsalar, :) 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından

☺☺☺sabah ın köründe ne kalkıyon bacım onların enerji tavan demekki:D

(768 puan) tarafından
Bebiş uyandı sabah da değildi 9 gibi :)
tarafından
☺☺ kayinbaban eşek sıpası demiştir senin bebeğe niye erkenden uyandın demiştir içten içten
-Reklam-
+1 oy
(1,437 puan) tarafından
Ay guldum yaa.nasil 16 yas var araizdaki canim esinin kac yasi var ki?
(768 puan) tarafından
Erken evlenmiş 28 yaşındayız :)
+1 oy
(1,013 puan) tarafından
Bi de açiklama yapmis hahah :))
(768 puan) tarafından
Aynen ya kıyamam :)
0 oy
(139 puan) tarafından

:D biz birlik yaşıyoruz canım ama banyolarimiz ayrı onlar biz kalkmadan gece halledip banyo yapıyorlar çamaşır sepetindeki kirlileri görmesem hiç anlamam valla ama birlik kadar iğrenç bise yoktur 6 yıl oldu verem olmama az kaldı :ermm:

(807 puan) tarafından
Ahahahaha Ayşe ya alemsin dedektif gibisin koptum ya ☺️☺️☺️☺️ ama Allah korusun verem falan olma ya
(11,586 puan) tarafından
Allah seni güldürdun beni inşallahh bian önce kurtulursun bende 5.6 gün önce kurtuldum çok zor gerçekten bide biz 3vde 11 kişiydik
(895 puan) tarafından
Cok guldum ya.koronayi atlattilar demek:))))
(139 puan) tarafından
Valla benim tek kurtuluşum ya boşanacam ya ölecem yada ölecekler :) çat pat gidiyoruz işte hayat her şekil devam ediyor
(895 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cnm
0 oy
tarafından
Yo olabilir nie açıklama yapıp kendisini daha çok belli ediyo ki :)
(768 puan) tarafından
Alışkın değil ya açıklama gereği duydu demekki :)
0 oy
(11,586 puan) tarafından
Ben 6 yıl birlik yaşadım 5.6 gündür ayrı eve çıktım
(15,011 puan) tarafından
Allah kurtarmış resmen  kız niye beraber oturdun kabul ettin
(11,586 puan) tarafından
Sorma çok uzun hikaye kandirildim okuyordu okul bitse işi hazır dediler işsizlik fln derken
(15,011 puan) tarafından
Anaaa tuh keşke iş olunca veya bitene kadar bekleseydin ya
(11,586 puan) tarafından
Cnm 4 yıl geçti yeni okul biti 4 yıl çok uzun geldi bize bide ztn 1 buçuk yıl bekledim 2 üniversite okuduğu için
(15,011 puan) tarafından
Hım olsun acele etmeseydim ya 6 sene ne demek
0 oy
(11,586 puan) tarafından
Bizimkilerde ne zmn işi pisirseler haberimiz olurdu:))
(11,586 puan) tarafından
Kayinpeder belli ederdi odaya gidip ışığı kapıyi kapatirdi 15 20 dakia sonra banyoya girerdi atletle yani resmen oldu biti der gibiydi:))
(768 puan) tarafından
Siz uyanık mı oluyordunuz o ara :)
(11,586 puan) tarafından
Evet tek biz değil evdeki herkes ki ev 11 kişilikti:))
(768 puan) tarafından
Aşiret misiniz ':)
(11,586 puan) tarafından
Kız beni güldürdün yok kız 6 tane çocukları var e ben 2 çocuğum oyla karısı 11 kişi olurduk
0 oy
tarafından
Hwhah kız benimkiler de ben oradayken birlikte duşa giriyorlar kayınpeder sırtını keseletiyormus :))) eşime diyorm kardeş geliyor diye:)))
(768 puan) tarafından
Gerçekten mi ya :))
0 oy
(807 puan) tarafından
Ahahahahhaa ya açıklamaya ayrı anlayış tarzına ayrı koptum çok tatlısınız bence de ahahahah ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Çok tatlis ya. Benim kaynana anlatiyo hödük
(19 puan) tarafından
Ay yok artık. Nasıl anlatıyor yahu
(2,265 puan) tarafından
Kiz çok fena ya bir ara göğsü morarmış çıkarıp gösterdi neye uğradığımı şaşırdım sevmiyorum böyle muhabbetler anlatma anne dedim kalktim
(768 puan) tarafından
Nasıl anlatıyor kız olayımı
(2,265 puan) tarafından
Yanı bak göğsümu moratti baba yok. Dün baba durmadı yine falan
0 oy
(124 puan) tarafından
Ay yerim nazarini ahaahha :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 536 göst.
30 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lavin ve annesi (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 333 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 624 göst.
0 oy
7 cevap 403 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,971 soru

24,132,316 cevap

334,104 kullanıcı

...