0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlanı uyutp bende salonda uyuya kalmışım birden uyanınca oğlumu göremedim koltuk arkasına baktım yok masa altında yok mutfakta yok ama ben agliycam ner3deyse odasına baktım orada yok meğerse yatak odama yatırmışm bağırdım oğlum nerdesin diye çocuk uykudan uyanıp ağladi içim rahatladı resmen aklım başıma geldi :))

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
:D ayyy ya korkmuşsundur sende kafalar çok kötü gitti herkeste 
tarafından
Sürekli uyanınca oğlumu arıyorum yaa :(
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
O bisey mi bir gece yataktan düştüm cocuguj üstüne düştüm diye her yerde bebek aradık yatagin altına bile baktım meğersem besik de uyuyormuş duru :D
tarafından
Ayyy valla inaririm benimde aramışligim çoktur :))
0 oy
(11,858 puan) tarafından
:D ayy çocuk uyanmşya yazık :D o değil de bugun ki postlar neden hep birbirinin aynısı :D
tarafından
Kız uyanıp ağlamasına şükrettim :))
0 oy
tarafından
Bütün yük hep annelerde öyle olunca da unutkanlik fazla oluyor 
tarafından
Sürekli uyanınca böyle arıyorum yaa :/
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Puhahaha Allah seni ya sesli güldüm hahahhaahha
tarafından
Haha esimde kahkaha attı :)))
0 oy
(3,255 puan) tarafından

Ay benzeri bana oldu bugun benimde yüreğim çıkıcakti korkudan beşiğe bırakmıştım acele acele evi süpürdum koştum yanina baktim goremedim bizim yatağami atladi nerde diye saga sola koşuşturdum kesin düştü sesi çıkmıyor bayıldı diye soyleniyordum. Megersem besigin kosesine yumulmuş beni gördü güldü benimse bacaklarimin bağı çözüldü resmen:D

tarafından
Olur kizz valla alışınca şebeklik yapıp saklanıyor benimki :)) Rabbim bağışlasın inşallah:)
(3,255 puan) tarafından
Oy işimiz var bunlarla :)) amin cümlemizin çocuğunu bağışlasın Allah acılarını gostermesin :))
tarafından
Öyle cnm :)) amin inşallah :))
0 oy
tarafından
Yaa aynisini ben de 2 kez yasadim o kadar yorgundumki uyku arasinda besigine yatrmisim ama ben yanimda yatiyo sanmıştım Allahim yataktsn dustu zannettim varya basladim aglamaya hem ariyorum hem agliyorum besik hemen otemde baksam gorcem salona kadar baktim en son besigine baktim yavrum habersiz uyuyodu Allahim nasil rahatladim o an anlatamam 
tarafından
Canm son postuma bakar misin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,302 göst.
0 oy
5 cevap 313 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 639 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,491 soru

24,045,550 cevap

329,368 kullanıcı

...