0 oy
690 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (327 puan) tarafından
Bu sıcaklarda hiç yemek yapasımda yiyesimde gelmiyo hele hergün kalkipta ne yemek yapsam derdi beni bitircek. Hafif şeyler yapiyim diyorum aklima bisey gelmiyo fikir verin lütfen sizler bugün ne yemek yapiyosunuz 

16 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar köfte pilav yapiyim diyorum yanina ne gider ne yapsam baska
(133 puan) tarafından
Cacik yap canim soguk iyi gider bu havada
-Reklam-
+1 oy
(6,074 puan) tarafından
Üff sorma benimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artik
+1 oy
tarafından

Bi cacık yap fırında sebze falan o tarz şeyler ya da bi ayran çorbası :D

(327 puan) tarafından
Çorba olarak bi mercimek çorbasi yer bizimkiler oylede tuhaflar
+1 oy
tarafından
Yemek yapıyorum eşim akşam yemeğe gelmiyor o yüzden bi gün yapıyorum diyer gün yapmıyorum yeşil fasulye pilav
+1 oy
(2,022 puan) tarafından
Hazırlıyorum ama sıcaktan eşimde bende yemiyoruz iki gündür  taze fasulyem var bekliyo öyle 
+1 oy
(3,797 puan) tarafından
Şuan sadece biber dolması yapiyorum dolduruyorum ama bende ne yapabilirim başka hic bilmiyorum ya offf bu sicakta bide yemek yapmak zulüm ne yapicagani bilmemek daha kötü
0 oy
tarafından

Ya aynn sicakta mutfaga giresim yok ben bugun sicakta pek tercik edilmiyor ama kuru fasulye yaptim

Dun cukurovada gaffur yiyince canimiz cekti:D:D

(2,557 puan) tarafından
Burda gaza geldim bi nohut mercimek yeyim dedim en son saate baktigimda sabah 8 di hic uyumadi yavrum agridan dha yemem tövbe :)
tarafından
Hm anladim cnm.sen bebehini daha iyi tamirsin ama soyle bi fikir verim sana canin cok isteyse fasulyeyi hasla suyunu dok sonra tekrar salcali suda pisir gaz olmaz insallh
(2,557 puan) tarafından
Normaldede öyle yapıyorum ben :/
(327 puan) tarafından
Kuruyu aksamdan suya koy sabah o suyu degistir aksama kadar dursun sonra az bi haşla suyu yine degistir hic bisey kalmaz
(2,557 puan) tarafından
İnşallah bi deneyim sonra basiyim kimyonu :))
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Karpuz peynir :ermm: ben yemek yapamıyorum buara kokusu beni benden alıyor 

(327 puan) tarafından
En iyisi vallahi bugün benimde midem kotu ilk defa o yuzden yemegi yapasimda yiyesimde yok
(1,450 puan) tarafından
Biz uzun zamandır yemek yemiyoruz canım yapamıyorum midem kaldırmıyor çünkü tost meyve cacık yada tavuk kızartma yapıyoruz
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Ayıptır soylemesi but cikardim icine patates dograyasim bile yok :D yanina pilav yapasim hiç yok corbami yapsam diye düşünüyorum :)

(3,797 puan) tarafından
Allah seni ya Butu yiyin gitsin öylece :))))))
(2,557 puan) tarafından
Aklimdan geçmiyo değil :D
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Esim hem oglen hem aksam yemegine geliyor.sabahtan hem oglen yemegi hem aksamin yemegini hazirlayip koyuyorum.hergun tempom boyle valla ben napiyim  ya bacilar :)
0 oy
tarafından
benimde buzlukta pratik olarak bi nohut bi kuru var icimiz disimiz nohut oldu bitmiyoda
0 oy
tarafından
Mercimekli pilav köfteli patates sulusu cacık salata birgün önceden malzeleri doğrayıp hazırlıyorum eşim çocuğa bakarken bugünde sadece pişirmek kalıyo yarınada imam bayıldı yapmayı düşünüyorum patlıcanları dolduracam yarına pişirecem yoksa oğluşum bırakmıyo yapayım eşim bakarken yapıyorum iyi oluyor:)) 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Nohut

Sehriyeli pilav 

Havuc yogurtlamasi

Salata 

Meyve

Oyle :)
0 oy
tarafından
Bn bugün yemek yerine aparatf bsyler yaptım sıcakta yenmiyor yemek :) kiyamli sigara böreği 

Kısır yaptım bir de çay :) 
0 oy
(783 puan) tarafından
Walla bn hicbise yapmadim
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Sabah 9 da kuru fasulye pilav şeftali kompostosu bir dr oğlum için mısır haşladım yanında yoğurt karpuz vardı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 195 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
2 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Serapycdgdlky (9,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
29 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Flowers0606 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Burcu4558 (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,888 soru

24,091,656 cevap

331,780 kullanıcı

...