+1 oy
1,519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kafayı yiyecem artık ya gerçekten evililik bir kızın yapacağı en aptalca şey. (Bebeğim tek güzel yanı) hafta ici gelir yarim saat tutar bebeği sonra yorgunum der bana verir. Dün gece 1de uyud.  bebeğim 2de uyudu. Ve saat başı uyanır. Sabah da 7bucukta uyandık bebegimle o da 8bucukta uyandı. Tuttu bebisimi kahvaltı hazırladim.yedik saat 11de geçti yine yatak odasına basım ağrıyor dedi 1e kadar oyun falan oynadı 1de uyudu 4e kadar. Kalktı cocugu tuttu ben yemek hazırladım mutfağı topladım işim bitti çocuğu yine kucagma verdi. Tabi ben gün içinde çamaşır ser topla evi topla falan iş de yaptım. Bugün işe gitmedi yine gördük yani. Hicbir ise yaramıyor adam ya sanki o emzirip uykusuz kalıyor. Böyle olunca her hareketi gözüme batıyor 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aynı eşim bazen onu verip 1 sepet mandal almak istiyorum :D pubg ya gömmek istiyorum pubg dan ölen ilk insan olarak tarihe geçicek 

(2,265 puan) tarafından
Çok iyidi bu benimkine sepet vermezler herhal anca mandal :) ne anlıyorlar şu oyundan ben o kadar süre oyun oynamaktan sıkılırım be
tarafından
Kızlar sizinkilere kimse bir adet tel toka vermez ajahahsj :)
Bizde oynardik dogumdan sonra biraktim esim devam etti bi sure sonra oda birakti cok sukur
(1,535 puan) tarafından
☺️☺️☺️ biz eşimle birlikte oynuyoruz ev işini de birlikte yapıyoruz çocuğa da beraber bakıyoruz kızı uyutuyoruz saat 10 da gece 2 ye kadar oyun oynuyoruz haftaya tekrar doğum yapacağım doğumdan sonra yine oynarız herhalde☺️☺️
tarafından
Nasi oynuycan kiz uykusuz olursun sende birakirsin
(1,535 puan) tarafından
Valla bilmiyom ki cnm bebek uykucu olursa diğer bebeklerim gibi rahat olurum
-Reklam-
+1 oy
(1,437 puan) tarafından
Koy cuvala sala sala vur duvara.kiz nedense bu dusdu aklima:))
(2,265 puan) tarafından
Tuttum bunu:))
0 oy
tarafından
Daha ne yapmasını bekliyorsun ki yemek yaprken falan çocuğu tutuyor en  azından beterin beteri var
(2,265 puan) tarafından
En azında  bir yarim saat daha tutsa uzansam ya da uyusam. O uyumaktan ölecek ben uykusuzluktan.cocugun uyumadığını da biliyor. Ya da kendi ütüsünu yapsa. Babası cam bile sılıyor. Yapan yapiyor
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Yapacak birsey yok ne yazikki senin imtihaninda esinleymis Allah sabir versin
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım Allah ıslah etsin
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Ne zaman bir işe yaramayi düşünüyormuş 
(2,265 puan) tarafından
Ona sorsan çok işe yarıyor hep yorgun hep başı ağrıyor hep bi oflar var olan Enerjimi de o sömürüyor
0 oy
(3,998 puan) tarafından
bizimki de ayni alistim valla artik 
(2,265 puan) tarafından
Benim zoruma gidiyor arkadaş tüm iş bizde ama o hep yorgun
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Yemin ederim sende peygamber sabrı varmış. Ben olsam dayanamam evi başına yıkarım. Git ananın evinde yat,bide sana yemek yapmaya uğraşmayayım zaten bi işe yaradığını yok başıma yük olma en azından derim.
(2,265 puan) tarafından
Kiz anasına böyle değildi iste o daha sınır bozucu anası pis o yüzden orda ev bile süpürüyor. Yazmayı unuttum bir de sabah gözünü açıyor kahvaltı hazır mı akşam üstü gözünü açtı yemek hazır mı diyo zıkkım ye diyecem en son
(5,727 puan) tarafından
De valla arıyor.
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Evlilik çok güzel venve ben ailemle olduğumdan daha mutluyum yani ağzınla kuş tutsam pek görmezdi ailem hep şunun çocuğu üç kuş tutuyo kafasindaydilar am eşimin ağzına ederim öyle yapsa bide nasıl başlarsan öyle gider biz evlendigimizden beri ev işi görevim değil diyip dururum beraber de yaparz o da yapar genelde ben yapardim hatta hep ama çocuğumuz oldu şimdi bazen o tutar ben biraz soluklanirim bazen ben bebeğe bakarken izinliyse tüm evi süpürüp yerleri siler fln sağolsun yaptır canım ben annesiysem sende babasının de yada ev işlerini yapma b ok götürsün evi o zmn napcak bakalim
(2,265 puan) tarafından
Kiz inan yapmasam umru olmaz benim de gözüme batıyor çok haklısın nasıl başlasa öyle gider baştan yapmalıydı. Valla ben evlenmeden derler ya prenses gibiydim meyvemi bile soyar getirirdi annem ah ah
(7,786 puan) tarafından
Benimde eşim yapar sağolsun :) tam tersi olmuşuz
(2,265 puan) tarafından
Aynen canım maşallah sizinkene daim olsun:)
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kız ne bekliyorsun =)) bulaşıkları yıkayıp çay demlesin çocuğun altını değiştirsin zor anacım zor bize öylesi denk gelir mi ? ben de çok şey istiyorum ama olmuyor. =)
(2,265 puan) tarafından
Babası cam silip hali yıkıyor canım yaaa
(5,397 puan) tarafından
Ah ahh ne olurdu biraz babasına çekseydi =)) söyle kız iş gördür demezsen akıl etmez sorumluluk ver
(2,265 puan) tarafından
Kiz verince de hep basım ağrıyor yorgunum öf deyip duruyor var olan Enerjimi de yiyip bitiriyor
(5,397 puan) tarafından
Başımı ağrıyormuş benimki de ağrıyor herşeyi ben mi yapacam diye cırla. Ben bazen kocama şunu yap diyorum oturuyorum bakıyorum ki kalkmıyor ahaa  tamam bunu da ben yapacam bu ne yhaaaa diye  haykırıyorum koşuyor hemen =)
(2,265 puan) tarafından
Iyimis denerim bakalim :)
0 oy
(594 puan) tarafından
Aynı vala hic farklı yanları yok
(2,265 puan) tarafından
Düşüncenizler. Çok istiyorum söyle 1 günlük yer degistirsek
(594 puan) tarafından
Sorma bende ya.. baba baba diye bagırıyor aglıyor bi gelmiyor yanına bakayım ilgileneyim yazıklar olsun ama öle baba olmaz
(2,265 puan) tarafından
O ne öyle be ne gıcıkmis ben çocuk söz konusu olsa sıkıntı çıkarırım vicdansizkik resmen
(594 puan) tarafından
Cıkarsam ne olcak ki ya bi *** olmuyo işte oturuyorum evimde. Zor ama gercekten böle adamla olmak
(2,265 puan) tarafından
Öyle canım Allah yardımcımız olsun
0 oy
(407 puan) tarafından
Anlattıklarının daha beterini yaşadım canım eşim tarafından. Ve hiç kimse gelip yardım etmedi annem gelip kaldı 10gun o kadar. O yüzden 2. Çocuğu düşünmüyorum şimdi 1 buçuk yaşında oğlum ama ne çektim tek başına
(2,265 puan) tarafından
Aynen bende hep 3 isterdim ama 1 yeter Allah bağışlasın diyorum simdi
0 oy
(1,241 puan) tarafından

Onu bile yapmayan var kız şükret:ermm:

(2,265 puan) tarafından
Ama çok daha fazlasını yapan da var :) gözüm çok yüksek te değil kiz babası cam siler yemek yapar hali yıkar. Ben sadece hafta sonu alsa bebiş dese ki git 1 saat uyu yeter bana
(1,241 puan) tarafından
Benim ki iş yaparken bile tutmaz bacım bırak tutsunda yatayimm:D
(2,265 puan) tarafından
Elalemin kocası neler yapıyor ah ahhb:)
0 oy
tarafından
Yardım etmiş ya kiz
(2,265 puan) tarafından
Kiz sadece ben iş yaparken çocuğu tutuyor. Millet neler yapıyor fazlada gözüm yok sadece isim bittikten sonra 1 saat git uyu ben bebise bakayım dese
0 oy
(52 puan) tarafından
Dile getirsen peki canım erkeklere söylemek gerekiyor bence çok yorgunum sen bir saat bak bende uyuyayım desen 
(2,265 puan) tarafından
Sürekli onun başı ağrıyor canım bana fırsat vermiyor ki söylesem tutmaya çalışır da söylene söylene. Kendi düşünse..
(52 puan) tarafından
Kendileri düşünemiyor canım söyle söyle bir iki söylenir sonra alışır biz hiçbirşey söylemiyoruz sonra kendi kendimizi yiyoruz vala dün ben eşime sen diğer odada bu gece yat istersen sabah da sana vereyim kıza sen bak ben uyuyayım dedim oda sağolsun tamm dedi geceyi o rahat geçirdi sabahı ben arada iki üç haftada bir evde olduğu gün böyle yapıyoruz
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım bazen söylemek lazim
(52 puan) tarafından
Kesinlikle canım ilk başta eşim acıkır altına yaparsa ne yapcam deyip duruyordu şimdi bakıyor ne yapalım bizde motor değiliz sonuçta
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle ya robot olduğumuzu sanıyorlar yiyip icmesek uyumasak da olur saniyorlar
0 oy
tarafından
İşte bu yüzden hiç medet umup da bak demem ben zorlansam da bakarım 

Ama kocam da görüp yardımcı olur şükür
(2,265 puan) tarafından
Iste karşı tarafın düşünceli olması lazim
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizde de durum bu.. keşke evlenmeseydim.. çocuktan kötü pis dağınık bir işe de yaramaz pisliğini bile toplamaz ne diye evlendim bilmiyorum
(2,265 puan) tarafından
Benimki de evlenmeden tertemizdi her iş elinden gelirdi şimdi yataktan kalkmıyor. Az once çikolata yedi çöpünü bıraktı üstelik sigara içmeye gitti yani çöpün yanına. Ben balkonu yikayna kadsr o küllük tasar boş sigara paketleri dolanir
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bana ters o davranış onu bna benim esim yapamaz umugunu sıkarım oyuzden her isime yardım eder yemk yapamazsam esim yapar faln bizde sorun yok cok sukur Allah sana sabır versin 
(4,061 puan) tarafından
Amin canım basta yapcan valla basta nasıl basarsan gerisi geliyor bide kaynana falanda yok Aile olmayınca ailesi seni biliyor her dedıgın oluyor valla:)
(2,265 puan) tarafından
Ah iste gerçekten başlangıç önemli. Geç kaldim
(4,061 puan) tarafından
Nısanlıyken kapısını penceresini kırdım kapıyı acmadı diye valla yolarım hıc acımam bilir bunu da oyuzden huyuma gider :)
(2,265 puan) tarafından
En iyisini  yapmissin canım onlar bundan anlıyor :)
(4,061 puan) tarafından
Aynen valla hıc umrumda olmaz kızdım mı tutamaz beni :)

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 231 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Blackdorein (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 409 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 797 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,463 soru

24,072,662 cevap

330,765 kullanıcı

...