0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (18,630 puan) tarafından

Ortaokul 5. Sınıfa gidiyordum. Okulun orda bir cami vardı hoca kur-an dersi veriyordu dinle ilgili bisiler anlatıyordu. Tabi kursa gelenler hep bizim okuldan. Neyse bir gün dersin konusu namazdı. Nasıl kılınır nasıl abdest alınır abdesti ne bozar diye falan. Hoca şey dedi namaz kılarken eğer nefes verirsek namaz bozulur abdest de bozulur. Nefes osuruk demekmiş koca kibar dille anlatmak için nefes dedi ama ben anlamadım tabi. Hoca öyle dedikten sonra ama hocam namaz bitene kadar.nefes vermezsek ölürüz dedim. Ay allahım orda herkes bi koptu gülmekten tabi ben ne olduğunu anlamadım. Kuzenim de yanda oturuyordu kulağıma osuruk o osuruk dedi o zaman dank etti bana. Nasıl utandım ama :D

8 Cevaplar

+1 oy
(807 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

:DAhahahahaha yaaa :D ya bende anlatim şuraya,birgün bizde ablam ve yeğenler abimler yürüyüş yapıyoruz hava karanlık artık yaz akşamıydi. Ablam bana dedi ki arkamda kimse varmı bende vardı ama yok dedim bir aile vardı :)) sonra baktım ki osurdu hemde bayağı sesli sesli. Herkes duydu sonra krize girdik hepimiz arkadaki ailede duydu çok güldüler hiç unutmayiz aklımıza geldikçe güleriz çünkü ablam çok osuruklu bir kadın gazman mübarek :)) 

(18,630 puan) tarafından
Kız seninki daha komikmiş yaa. Gül gül öldüm
(807 puan) tarafından
Ahahaha güldürebildiysem ne mutlu canım ☺️☺️ Allah ağlatmasın... Ablam hep beni rezil eder dururdu açık arar hep bende bu şekilde öcümü almıştım ahahahha o zaman küçüktük biraz daha tabii ☺️☺️
(18,630 puan) tarafından
Küçüğüz ama bir şeyin altında da kalmayız öç alırız. Bizde ablamla.hep öyleydik. Birbirimizin açığını arardık  :D
(807 puan) tarafından
Ahahhaa aynen ya güzel günlerdi yine de herşeye rağmen insanın ailesi gibi yok be kuzum evlenince daha iyi anlıyor bunu insan ☺️❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Komikmiş gerçekten:D

(18,630 puan) tarafından
Şimdi hatırlayınca bana da komik geliyor ama o zaman çok utandim
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Hahahahhahahah
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Komikmiş ama başlikda yani ne desem bilemedim