Ortaokul 5. Sınıfa gidiyordum. Okulun orda bir cami vardı hoca kur-an dersi veriyordu dinle ilgili bisiler anlatıyordu. Tabi kursa gelenler hep bizim okuldan. Neyse bir gün dersin konusu namazdı. Nasıl kılınır nasıl abdest alınır abdesti ne bozar diye falan. Hoca şey dedi namaz kılarken eğer nefes verirsek namaz bozulur abdest de bozulur. Nefes osuruk demekmiş koca kibar dille anlatmak için nefes dedi ama ben anlamadım tabi. Hoca öyle dedikten sonra ama hocam namaz bitene kadar.nefes vermezsek ölürüz dedim. Ay allahım orda herkes bi koptu gülmekten tabi ben ne olduğunu anlamadım. Kuzenim de yanda oturuyordu kulağıma osuruk o osuruk dedi o zaman dank etti bana. Nasıl utandım ama
Ahahahahaha yaaa ya bende anlatim şuraya,birgün bizde ablam ve yeğenler abimler yürüyüş yapıyoruz hava karanlık artık yaz akşamıydi. Ablam bana dedi ki arkamda kimse varmı bende vardı ama yok dedim bir aile vardı :)) sonra baktım ki osurdu hemde bayağı sesli sesli. Herkes duydu sonra krize girdik hepimiz arkadaki ailede duydu çok güldüler hiç unutmayiz aklımıza geldikçe güleriz çünkü ablam çok osuruklu bir kadın gazman mübarek :))
Komikmiş gerçekten
Hahahahaahahahha ya nefes almasak ölürüz
Osuruk günü ilan ediyorum
1,474,293 soru
24,137,279 cevap
334,362 kullanıcı