0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

hanimlar bebek bakım burasi kadar aktif değil burdan yazdim.Ayin 10 unda 7 aylik olacak kizim yaptığımız besik çözüldü yarim metre kadar yere düştü agladi baya.susturdum emzirdim gözlerine baktım takibi güzel.uyudu sorun olur mu sizce gerci su an da emerek uyuyo.cok sert düşmedi ama ben cok korktum. Doktora götürmekten korkuyorum virus yüzünden :'(

5 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
keşke uyutmasaydin canım yaa bişey olmaz insallah
tarafından
Devamli ic cekiyo az önce uyandırmaya çalıştım agladi yine
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
İki saat falan geçmesi lazım canım ustunden inşallah bı şey olmamistr
tarafından
Ay insallah uyandırmaya calisiyorum tekrar agliyo kafasına falan baktım ama şişlik vs çarpması gözüme
(1,012 puan) tarafından
Doktora gotur canım virüs hep var
0 oy
tarafından
Benim bebegimde dusmustu doktora yazdim . Kusma, huzursuzluk, emmede isteksizlik olursa Acile başvurun. Boyle yazmisti doktorumuz . Gecmis olsun insallah bisey olmaz rabbim beterinden korusun . Cocuklar mutlaka dusuyolar ne kadar dikkat etsekte 
tarafından
cok sagolun. Isikla göz bebeklerinin takibini yaptım, emiyo da su an bile, sert de düşmedi zaten yarim metre ya var ya yoktu düşerken tuttum ama kafası geldi yere.insallah sonradan da olmaz bisey
tarafından
2 saat yatirma  derdi buyuklerimiz ben dusunce yatirmiyorum .
tarafından
İnsallah
tarafından
cok sukur uyandi oyun oynamaya başladı simdi
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kusma flan olursa sen doktora gotur viruste daha cıttı bısı olmasın bide aman dıyım 
tarafından
Allah korusun.uyandi oyun oynamaya başladı cok sukur
(4,061 puan) tarafından
Cok sukur kuzum genede cok dikkat et sen takipte ol

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 562 göst.
6 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❤oğluşum❤ (2,848 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,048 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kastamonuluyuz37 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,069 soru

24,067,388 cevap

330,445 kullanıcı

...