0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sık sık gorustugunuz arkadaşınız var mı? Ya da komşunuz bir kahveye gelen,  ya da gittiğiniz? Akrabalarınızla ya da eşinizin akrabaları aralarınız nasıldır?

Ben dikkat ettim de konsum hiç yok arkadaşlarım uzaktalar arada sırada bir görüşürüz akrabalarıma hep ben giderim eşimin akrabaları da dahil. Ama kimse gelmez kimse ben aramazsam aramaz. Çok uzun süredir herkesden elimi ayağımı çektim aslında kafam az rahat ama kendimi değersiz hissediyorum. Sizin günleriniz kimle nasıl geçiyor 

31 Cevaplar

0 oy
(5,133 puan) tarafından
Ne komşum ne arkadaşım nede dogru düzgün akrabam var bir Görümcem ve kaynanam var ayda yılda bir görüşüyoruz isterdim kafa dengi bi arkadaşım yada komşun olsun böyle çok yanlızım
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ne komsum  nede arkadaşım ne akraba kimsem yok cnm
tarafından
Zor demi
(1,698 puan) tarafından
Tabiki zor:((
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Kızım var en yakın arkadaşım. Başka kimsem yok 
tarafından
Zor demi tek başına olmak
(2,445 puan) tarafından
Cok hemde. Ben yazı yazarım hep çok dolduğum zaman, biraz olsun rahatlarim. Ama artık psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ne arkadasim nne komsum nede gidip geldigim bi akrababm var en iyi arkadasim annem benim telefonu bi annem babam kardesim arar sorar daha da kimse aramax bni
tarafından
Zorlanmıyor musun peki
(7,132 puan) tarafından
Yok kiz niye zorlaniyim alistim artik ama konuskanim parka falan gidiyodum ordan konusuyodum birileriyle ama ski fkı olmuyorum kimseyle
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Komşum var bütün ilçe tanır beni hepside çok sever davet ederler ettiklerinde gidince sevdiğim şeyleri yapmış olurlar saolsunlar arkadaşlarım var ama hepsi uzakta burda vardı oda evlendi gitti şimdi iş yerinde biriyle arkadaş olduk mesai bitiminde beraber çıkıyoruz işten 
tarafından
Ne iş yapıyorsun canm
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bir lise bir de ilkokul arkadaşım var devamlı konuşuruz  saolsunlar ❤️
tarafından
Gelip giderler mi genel olarak
0 oy
tarafından
Geeccekten arkadaşım deidigim kimse yok akrabalrimida sevmiyorum komsumda yok bir annenlerele görüşüyorum işte 
tarafından
Bende ailemle görüşüyorum bir tek işte
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bi tane var canımın içi yazın hep görüşürdük şimdi ise sadece telefonda 
tarafından
Yinede varmış arkadaşım
0 oy
(53,819 puan) tarafından
arkadasim cok var ama pandemiden gidip gelemiyorum. esimin ve benim akrabalarimda hep burda onlarlada pandemiden dolayı gidip gelmiyoruz komsum yok gidip geldigim ailem yakin diye heralde ihtiyaç duymuyorum
tarafından
Iyi yine varmış senin baya
(53,819 puan) tarafından
benim cok var arkadasim
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Görüştüğüm arkadaşım yok gelip giden komşum da yok ben de gitmem kimseye misafir demek virüs demek
tarafından
Virüs için değil genel olarak sordum ben
(4,649 puan) tarafından
Normalde de gelip gidenim yok bir annem uğrar birde ara sıra görümcem başka kimse yok

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,871 soru

24,050,470 cevap

329,645 kullanıcı

...