0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeminle bıktım ikisinin arasında kalmaktan kalp problemim var biraz üzülsem hemen nefesim kesiliyor beni düşünen yok eşim alttan aldıkça annem abartıyor ne olur bana bir akıl verin ne yapacağımı şaşırdım eşim bugün annemle konuscam altın mevzusunu dedi daha öncede post açmıştım aramış açmamış annem aradı kocan beni niye aradi bilmiyorum kendine sor dedim ne yapacagim bu ikisiyle ölüp gitcem kimsenin beni taktiği yok bosansam sevinecek insan çok kocam dünya iyisi 4 yil oldu evlendik aileler hariç hiç bir sorunumuz yok yardım edin lütfen ne yapayım 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Araya hiç girme bence eşin ile aran iyiysede kimse yüzünden bozma 
tarafından
Keşke kenarda kalabilsem keşke
-Reklam-
+1 oy
(163,336 puan) tarafından
Onceki postunu okudum para esine lazimsa istemeli hibe vermemis ki baci
tarafından
Hayır hibe vermedik ama annem banada tepki verir isterse ama eşimde haklı artık cocgumuz var diyor evlendigim günden bu yana ikisinin arasında kalmaktan bıktım artık
(163,336 puan) tarafından
Kiz sana niye tepki versin annen adam verdini geri istiyo yaa varya aslinda bu aile ici para alip verme olayi olmiycak iyi degil ortalik karisiyo hep
tarafından
Mecburen verdik yoksa başkasından alacaktı eşim o zaman bana bile sormadı anneni bu halde koyamam dedi verdi ama sonuç bu
0 oy
tarafından
Çok basit üçüncü kişileri sokmuycaksn annene ne ya eşine karışıyor
tarafından
Canm para mevzusu var onu konuşacak esim
0 oy
tarafından
Kızlar bı akıl verin nolur dayanamıyorum artık 
0 oy
(53,863 puan) tarafından
esinle.problemin yoksa anneni araniza sokma para konusunda esinin telefonunu acmiyosa sen soyle annen biliyor ki isteyeceğini acmiyor
tarafından
Normalde de açmıyor canım zaten ama bende çekiniyorum söylemeye eşimle hiç bir sorunumuz yok
(53,863 puan) tarafından
evlenince iki taraf icinde gecerli oncelik esindir. anne baba durmasi gerektigi yeri bilmelidir. ayni seyleri kayinvaliden yapsa senin tepkin daha büyük olurdu bazen erkekler daha sabirli davranıyor annene huzurunu bozdurma canim
tarafından
Eşim haklı haksız demiyorum zaten çok alttan aldı aramaya sormaya çalıştı ilgilendi ama annem çok inat arada olan bana oluyor
(53,863 puan) tarafından
evet yıpratıyor insani arada kalmak
0 oy
(2,665 puan) tarafından
Kızım bı farkşı drumda bizde var annem esimin hareketlerını hep elestrr ılk kızımın dpguöumdqm snra bsey oldu her hareketi ya abartısız poset tasıma o tasısın bı apmıo elınden sana cay getir dedi kalksın alsınsabırlı degl falan fılan her defasında kavga ettim bı kac aydır azalttı ama sureklı kpcana yaptır kocan gtsın markete kocan yemek gihazırlasın kocan kıtap okusun fln filan cok sadce bızmkı bu sözde para drumu varmıs güzel bi dille desenmykı ev mi alacaksınız esinin mizacı nasıl sertmi der benm esim aklına geleni spyşedogı ocon ben pek konuşturma m annem zaten alıngan ben ısterdm anne ev alıcaz da para lazm deglse dur ve snnenın odeyevek gücü varmı .. yukarda yazdıgıö gbı taoıntısıvarmı annenın esıne
tarafından
Aynen öyle zaten bastanda istemedi benim eşimi uzak dedi bissürü bahaneler buldu ama sonra kabul etti bebeğim doğduğundan buyana iyice ataları bozuldu eşim sesini vikarmiyor ama evde huzur yok
Ben istesem de sorun yapar bide benle alakası yoktu eşimle ikisi para mevzusu
0 oy
tarafından
Zorunda kalmadikca gorusmesinler canm evin yuvan herseyden onemlo.diger postunu da okudum.esin cok hakli tabi isteyecek parayi.kbakma canm ama anneni cok haksiz gordum.esinde seni cok seviyo heralde benimki olsa dunyayi ayagi kaldirirdi
tarafından
Parayi vermemek icin yapiyo belliki cok ayip coķkkk bak buna benzer benim kardesim yapti 1yil oldu kesinlikle sildim hayatimdan
tarafından
Paradan öncede dedi canım böyle zaten hiç istemedi kocami
tarafından
E bosansan verecekmiymis parasini adamun
tarafından
Veririm sussun dedi ama çok üzüldüm ya
tarafından
Sakin esinle tartisma canm yazik degilmi senin cocugun annenin tripleri egosu yuzunden babasiz buyuyucek.oldu annen begenmedi diye bosan.valla oyle anne gercek bir anne olamamis.insan evladini kendi hirsinin kurbani edermi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,862 soru

24,065,127 cevap

330,327 kullanıcı

...