0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya sinirlerimi o kadar bozdu ki. Her yaptığıma karışıyor. Yok bebek yağı sürme. İçinde ne olduğu belli değil. Bebeğim kakasina yapamaz kayısı suyu verelim mi. Yok tuzlayalim mi. Şimdi de banyo yaptircaz bir kere bıttım sabunu ile yıkayalım diyor. Valla çıldıracam haksizmiyim ama ya. Yok dedim anne ne bıttım sabunu  gözünü yakar çocuğumun dedim izin vermedim. 

11 Cevaplar

0 oy
(30,155 puan) tarafından

Yani biraz abartmış

-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık 
tarafından
Daha 1 aylik
(14,201 puan) tarafından
Ohaaaaaa diyorum kaynanana
0 oy
(27,136 puan) tarafından
Çildirririm şöyle kaynanam olsaaaaa
tarafından
Ben herkesin yerine çıldırıyorum valla
(27,136 puan) tarafından
Allah sabir versjn
0 oy
(99 puan) tarafından
Iyi yapmışsın canm asil onun yaptığı zararlı 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bebek yağı evet zararlı orda haklı 

Ama yok kayısı suyu yok sabun tuzlamak mis vs bunlar yanlış şeyler izin verme 
0 oy
(489 puan) tarafından
Ben bebeğimin ilk banyosu dahil vücudunu yeşil sabunla yıkıyorum. Saçıni şampuan ile yıkıyorum ama vücudu sabun ile. Kafasına değmedigi için gözleri falan yanmıyor da en sağlıklısi bu bence
(489 puan) tarafından
Bebek yağı da kullanmadm açıkçası. Saf zeytinyağı ile cildine masaj yapıyorum. Pişik kremi de almadm. Hafif kizardigi gibi zeytinyağı veya kantoron yağı tek sürmede geçiriyor. Çok şükür hiç pişik olmadı. Bazen büyükleri dinlemek lazm sanırım. Her konuda demiyorum ama gerçekten bildikleri şeyler var
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benimkide ilk bebeğimde çok karisirdi  o dedikçe tersini yapardım kırmadan cevabimi verirdim ikinci bebeğimdede şimdi hiic karismiyo 
0 oy
tarafından

Taviz verme ben bu insanları anlamıyorum hadi eskiden yokdu çaresiz kullanılıyodu bazı şeyler ama şimdi herşey elimizin altında var yani bu ne İsrar anlam vermek çok güç 

0 oy
tarafından
Doğur bitane daha ne yapmak istiyosan yap de 
0 oy
(11,293 puan) tarafından
Aman aman Bi kere o haltı yedim gözlere faydalıymış bilmem ne eşimde tabi. Hemen yap dedi yaptım sabunlu sabunlu çıkardım çocuğumu bidaha tövbe 

İlgili sorular

+2 oy
51 cevap 1,258 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mertbgt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,166 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,913 cevap

333,964 kullanıcı

...