0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (2,493 puan) tarafından
Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen çocuklar parkta oyun oynuyor. Üstelik yanında anneleri de var. Herkes akıllı bi biz salağız herhalde. Sonra neden bitmiyor bu illet. Aradım şikayet  ettim. İnşallah ekip gelir. Yazık ya üzülüyorum gerçekten. Çevrenizde varsa hiç düşünmeden siz de şikayet edin.

19 Cevaplar

+2 oy
(7,136 puan) tarafından
Valla yetişkin aklı başına insanları hiç çekinme şikayet et ama cocuklar evde sıkılıyor yazık günah olan onlara oluyor en cok. Mesela biz de neredeyse iki üç aydır dogru düzgün ne gezmeye ne parka hiç Bi yere gitmemiştik geçen hafta kaynıma dedim ki dısarda kimse yokken bizim oglanı götür biraz kapıda iki tur attır getir hava alsın. Yani annelerin de düşüncesi şu normal günde saat 1-4 arası serbest olunca herkes o saatte cıkıyor kalabalık oldugu zaman da virüs kapma ihtimali daha yüksek. Yasak oldugu zaman en azından dısarda her zamankinden az insan oluyor bunu fırsata dönüştürüp cocuklarda degişiklik olsun hava alsınlar diye düşünüyorlar bende aynı şekilde. 
(2,493 puan) tarafından
Anneler dip dibe çocuklar ağız ağıza onlar süper taşıyıcı. Herkes çok sıkıldı ama dişimizi sıkmayınca gördük neler olduğunu. Herkes böyle düşündüğü parklar doluyor zaten
(2,493 puan) tarafından
Bu arada kapısının önünde sadece anneyle hava alan çocuklara annelere değil lafım. Yasak olmasına rağmen düşüncesizce parkları dolduranlara
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben de arar şikayet ederim hep. Emniyet bıkmıştır benden:)
(2,493 puan) tarafından
Bıksın ısrarla inatla edin :)
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Gerçekten de öyle millet dinlemiyor malesef 
(2,493 puan) tarafından
Çok yazık ya gerçekten
0 oy
tarafından
Oda bişey mi millet kısıtlamayı tatil sanıp misafirliğe gitti hep burda kaç tane post gördüm öyle sonra bu illet neden bitmiyor bitmez tabii 
(2,493 puan) tarafından
Virüsle mücadele edilir bir şekilde ama cahillikle asla diyorlar ya gerçekten çok iyi anladık bunu
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bizim burada öle sokaklarda geziyorlar top oynuyolar yaşlılar bile var
(2,493 puan) tarafından
Şikayet edin bence
0 oy
tarafından
Oda biseymi 2 gün önce eşimin dayısı oğlun anisan yaptı durum atmislar onda gördüm millet yanyana halay çekiyor bide eşime laf ettiler gitmedik diye nerde o yasaklar
(2,493 puan) tarafından
Şikayet etmediniz mi
tarafından
Adreslerini falan bilmiyorumki
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bizim bina aile apartmanı ben kiraciyim gelen giden bitmiyor vala. Bebeği uyuyamıyorum gürültüden illallah ettim. Yasak bı bize var bacım
(2,493 puan) tarafından
Şikayet etsenize hatta tam geldikleri saatlerde edin
0 oy
tarafından

Geçen gün burda 30 40 kisi futbol oynuyordu polisi aradık sonuç kimse gelmedi:D

(2,493 puan) tarafından
İnanın ben de ondan korkuyorum deminden beri bakıyorum hala parktalar. Polis de diyor bu şehir pek yasağa uymuyor diye adamlar bıkmış
(1,644 puan) tarafından
Bikere gelipde ceza yazsalar onu görünce dha dsari cikicaklarini sanmıyorum
tarafından
Bizde öyle düşündük ama nerdeee
(2,493 puan) tarafından
Keşke az biraz ilgilenseler ama hangi birine laf dinletecekler. Koca koca insanlar ayıp
(1,644 puan) tarafından
Millet kendi colugunun çocuğunun sağlığıyla oynuyo farkında değiller ya yazık valla
0 oy
tarafından
TV lerde bir de sokak boş kaldı diye haber yaparlar
(2,493 puan) tarafından
O boş kalan sokaklar neresi acaba ya
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kardeşimde bu dört günü değerlendirmek için İstanbul'a gitti arkadaşları da var bı evin içinde 10 kişiler adres bilsem hiç düşünmeden şikayet edicem bir de 10 haftalık hamile gezmeyle kafayı bozdular karı koca pesss diyorum!
(2,493 puan) tarafından
Bari bu zamanda yapmasalar ya. Milletçe az dişimizi sıksak özgürce geleceğiz aslında
0 oy
tarafından

Çok iyi yapmışsın valla 

0 oy
tarafından
Bizim sokakta kaynıyor çocuklar hep dışarda ama 1 tane Türk yok hep suriyeli maskesiz geziyorlar valla çocuklar korona onlara uğramıyor sanırım 
(2,493 puan) tarafından
Şikayet edin bence
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Dun markete ciktim ogluma mama almaya disarda bir suru cocuk top oynuyordu yanimizdan polis gecti durupta hic bisey demedi yani anlayacagin adi yasak yoksa ki yasak falan yok marketler tiklim tiklim kuyruklar o bicim yani 
(2,493 puan) tarafından
Kime kimi şikayet edeceğiz ki. Onlar da bıktı
0 oy
tarafından
burdada çıkıyolar hatta taziye var mahallede diye bişey demiyilar
(2,493 puan) tarafından
Taziye yasak ama
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Bizim kapinin önü dolu Allah akil versin yoldan surekli birileri geciyo daha sıkı onlem lazim anlamiyorlar 
(2,493 puan) tarafından
Polise gerek duyulmasa da herkes biraz mantıklı düşünüp çıkmasa. Utanmıyorlar koca koca insanlar
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim eski ust komşu yasak da gün yapıyordu Kız sen ne diyorsun biz enayi ben balkondan kafamı cıkarmam bebek var diye millet tepemde gobek atıyordu :) 
(2,493 puan) tarafından
Gerçekten şikayet edeceksin polis gelene kadar da arayacaksın
(4,061 puan) tarafından
Aynen amansonra daha beter olur kavgaya gelir falan ugrasamam bebek olmasa yapcamı bilirm ben
0 oy
(649 puan) tarafından
Az önce alışveriş yapmaya çıktık park senin dediğin gibi bebek ve anneleri ile dolu anlamıyorum bu insanları gerçekten biz şu anda Bulgaristandayız ve kayak yapmak için 400km uzağa gidiyorlar ve bunu yapan gavurlar değil türkler... 
(2,493 puan) tarafından
Yazık ya insanlar şu zamanda biraz zevklerinden taviz verseler kurtulacağız ama
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende bu sabah eşime bi biz slğız dedim, kızım okadar agladı akşam teyzeme gitcem diye götürmedim, yengem 2 gecedir her akşam bir eve misafirliğe gidiyor, bu akşamda bakalım nereye gidecek, sokak dolu, top oynayan, oturmuş sohbet eden kadınlar adamlarla kaynıyor, kzım camdan bakıyor anne bayram sanki herkes dışarda sinir oluyorum Valla
(2,493 puan) tarafından
Düşüncesiz,mantıksız insanlar yüzünden bu haldeyiz zaten. Sanki bizim çocuklarımız çocuk değil. Yazık ya vallahi yazık

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 360 göst.
0 oy
17 cevap 424 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 594 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Senajhkl (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 327 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu