0 oy
1,314 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
Hanimlar10 haftalık gebeyim.  Ve çok utanarak söylüyorum gece altıma islatmisim. Gebelikten kaynaklı mi. Ama bu kadar erken olması anormal gbi geldi bana. Bı akıl verin kendimi kötü hissediyorum

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doktora git bi canım idrar değil-dir belki 
(387 puan) tarafından
Dr ile görüştüm canim. İdrar kaçırmışım. Küçücük bebeğin suyu o kadar olamaz dedi. Ve kanama olurdu dedi . İçim rahatladı şükür. İnşallah bı daha olmaz
tarafından
Oh çok şükür canım valla korktum bende tek idrar olsun bir şey olmaz ondan temizlersin geçer
(387 puan) tarafından
Aynen valla canım. Yatak nevresim gitsin hiç umrumda değil. Bebeğime bişey olmasın .
tarafından
Olmaz inşallah canım allaha emanet tüm yavrular
-Reklam-
+2 oy
(188 puan) tarafından
Canım bence sen doktora git çünkü daha çok erken bebek küçücük baskı yapmaz diye biliyorum suyun sızmış olabilir inşallah öyle bişey yoktur
(387 puan) tarafından
Aay. Korktum şimdi . Bı asistaniyla konuşayım bakalım . İnşallah kötü bişey olmaz
(188 puan) tarafından
Konuştun mu
(387 puan) tarafından
Evet görüştüm idrar kacirdigimi söyledi . Kanama yok . Bebek küçük o kadar suyu bile yok kese yırtılması olamaz dedi.
(188 puan) tarafından
İyi ya çok şükür bebek iyi olsun da
0 oy
tarafından
Normal canım bence şuan zaten baskı yapıyor idrar kesene bebek gece uykuda farketmemiş olabilirsin canım 
tarafından
Canım okursan eğer ilk üç ay baskı yaptığını idrara çok gitmelerin olduğunu 3 aydan sonra biraz bunun azaldığını okursun
(387 puan) tarafından
Teşekkürler hanımlar yorumlarınız icin
tarafından
Genelde tam tersi olur son 3 ay tuvalete gitmeler sıklaşır ama kişiden kişiye değişirse bilemem. Ama genede bi uzmana gözükmesinde fayda var Allah korusun kötü bişey olmasın.
(387 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz canim
tarafından
İnşallah yoktur tabi kötü birşey gözüksün uzmandan bilgi almak daha iyi olur
0 oy
tarafından

Korkutmak istemem ama islattigina eminmisin. 

Uyumadan önce çok çişin varmıydı?
(387 puan) tarafından
Hayır . Her gece uyumadan WC ye girer öyle yatarım. Farktemedim bile uyandım o sekilde
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Bence sen bir hastaneye git suyun falan boşalmış olmasın
(387 puan) tarafından
Allah korusun. Öyle bi durumda başka belirti olmaz mı ağrı falan hicbiseyim yok
(626 puan) tarafından
Canım ağrı falan hiç bi sey olmadan sadece suyum gelmişti benim. Ben de tuvaletimi tutamıyorum zannetmiştim. Sonra baktım durmuyor su galiba dedim. Hatta doktora acaba gitmesem mi belki idrardir dedim. Su olabilir bi görün istersen.
(387 puan) tarafından
Doktoruma ulaşmaya çalışıyorum . Şimdi benimde içime kurt düştü. İnşallah bişey yoktur
(626 puan) tarafından
İnşallah canım. Benim 38. haftada olmuştu, ama hiç durmamisti. Acile gitsene niye bekliyorsun. Yasağa takılma hiç sağlık bu
(387 puan) tarafından
Benimki kesildi. Uykudan uyandığımda bitmişti sonrasında da gelmedi. İnşallah idrardir. Dr imla goruseyim ona göre gidecegim
0 oy
tarafından
Dr git derim risk alma
(387 puan) tarafından
Dr ile görüştüm bı sorun olmadığını idrar kaçırdığını söyledi. Bı sorun olsaydı kanama olurdu dedi. İçim rahatladı sukur
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bı koklasana çiş kokuyor mu. Son aylarda baskı olur hastaneye git eğer kokusuzsa. Koku yoksa suyun sızmış olabilir
(3,135 puan) tarafından
Su biterse Allah korusun bebeği kaybedebilirsin. Ama şimdi siziyorsa müdahale edebilirler
(387 puan) tarafından
Sızıntı falan yok. Zaten gece uyandığımda bitmişti. İnşallah idrardir. Allah korusun
(3,135 puan) tarafından
İşini şansa bırakma doktora git bence. Ultrasondan baksın suyuna
(387 puan) tarafından
Dr imla görüşeceğim ona göre gidecegim
(387 puan) tarafından
Dr ile görüştüm bı sorun olmadığını olsaydı kanama olacağını söyledi. İdrar kacirmissin dedi. Teşekkürler yorumunuz için
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Erkenden ıslaklık olmaz o kadar bebek çok baskı yapamaz suyun bile patlamış olabilir doktora gitmelisin

(387 puan) tarafından
Haklısınız ama idrar diye düşünüyorum. Daha önce gebe değilken bile başıma gelmişti. Çok stresli bı dönem sonrasi
0 oy
tarafından
Daha çok erken bence bi hastaneye git 
(387 puan) tarafından
De imla görüştüm bu kadar küçük bebekte o kadar su olmaz idrardir dedi. Ve köşede bı sorun olsaydı kanama olurdu dedi. Çok şükür. İnşallah sorunsuz ilerler bundan sonra
tarafından
Aynen su değildir bence de insallah canim
0 oy
tarafından
Çamaşırını bir kokla istersen kokuyorsa altına kaçırmış olabilsin. Ama koku yoksa su olabilir bir Dr a git istersen. 
(387 puan) tarafından
Dr imla görüştüm. Bu kadar küçük bı bebeğin kesesinde o kadar su olmaz idrardir dedi. Köşede bı sorun olsa kanama vs olurdu dedi. İçim rahatladı şükür.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim doktor değildir demiş ama bence bi acilden gör yine için rahatlasın Allah korusun sonra dönüşü yik
(387 puan) tarafından
Canım Allah razı olsun. Kendi doktorum öyle dedi bı sorun görse hemen git derdi. Ki tüp bebekle gebeyim ve iğne ilaç kullanıyorum düşmemesi için. Rabbim korktuğumuz yere ugratmasin insallah
(2,265 puan) tarafından
Amin canim. Sağlıkla kucagina alırsın inşallah Rabbim sana bagislasin
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bir hastaneye git bebeğin suyu olabilir eşimin kuzeni de böyle 4 5 aylıkken suyu gelmiş anlamamış o da kaçırdım sanmış sonra doktora gittiğinde doktor demiş suyun gitmiş diye 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldı bebek biraz daha gelişene kadar 32. Haftasıydı sanırım doğuma aldılar ve bebekte uzun bir zaman kuvezde kaldı. 

Inşallah seninki öyle birşey değildir ama yine de riske atmaktansa için de korku kalmasın bir doktora git
(387 puan) tarafından
Canim benimki küçük olduğu için kesenin içinde o kadar su olamaz dedi Dr. Ve sorun olsaydı kanama olurdu dedi. Teşekkürler yorumun için.
0 oy
tarafından

Neden utanıyorsun benimde o haftalarda başladı ve 24+6 haftalığım şuanda bende 2 kere kaçırdım hamilelikten dolayı yaşanabilecek durumlar ama genede korkuyorum diyorsan doktoruna sor 

(387 puan) tarafından
Aslında gece başıma gelince normal dedim. Sabah yorumları okuduktan sonra Dr ile görüştüm hemen. Kanama yoksa sorun yok.kesenin o kadar suyu yok şimdi dedi idrar kacirmissin dedi. Gebe değilken başıma gelmişti bı defa . İleri haftalarda normal diye biliyorum ama erken haftalarda da olabiliyormuş. İnşallah bı daha olmaz
tarafından
Birşey olmaz canım inan senin haftanda 2 kere kaçırdım öyle basit değil su gelmesi biraz gönlünü ferah tut :)
(387 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Alez ser olabilir insanlık hali
(387 puan) tarafından
Allah'tan her zaman serili Alex. Daha önceden de başıma gelmisti
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Canım suyun gelmiş olabilir sen hastaneye git hemen
(3,281 puan) tarafından
Benimde 14 haftalık suyum gelmişti baya o yüzden dedim ama doktorun daha iyi bilir tabi
(387 puan) tarafından
Şimdi durumunuz ne pki. İnşallah bebise bişey olmamistir
(3,281 puan) tarafından
Suyum bittiği için mecbur düşük yapmak zorunda kaldım canım şimdi tekrar hamileyim 40 haftalık olduk çok şükür
(387 puan) tarafından
Maşallah sağlıkla kavuşun insallah
(3,281 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(183 puan) tarafından
Canım dr danısma doktora git muayrne etmeden bilemez. İdrar olsa bilirdin kaçırırken uyanırdın yani
(387 puan) tarafından
Korkulacak bi durum olsaydı Dr cagirirdi muyane için zaten. Görüştüm kendisiyle
(183 puan) tarafından
Çağırmaması garip. Bende hamileyim oyle bir dırum uasasam hiç beklemem. Sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 761 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,455 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 483 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 865 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,354 soru

24,138,292 cevap

334,394 kullanıcı

...