0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Annem evde  bal mumu domuz yagi buldu erkek kardesim de babama diyor ya sen beni ya ben seni oldurucem nefret ediyorum diyor babam hep ailesini tuttu bizi hic tutmadı varsa yoksa kardesleri 5 kardeşi bir olup dolandirdi biz suratlarina bakmiyiruz babam hala can ciger mal mulk herseyi kaybettik babam hic bir hakkimizi savunmuyor adami yedirmis icirmisler bir hocaya baktirmis annem 

Kardesim katil olacak babam ölecek diye yada tam tersinden com korkuyorum kardesim cok aakin beyefendiydi cocuk kafayi yedi naptigini bilmiyor kiz kardesim ben bu evde kalamiyirum nefes alamiyorum diyor babamda oyle napmasi lazim annemin bir akil verin

Bakara her gun aciyor felak nas okuyor 

13 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Büyü  büyü  büyü 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Büyü herhlde hiç blmiyorm ama çok duydum en çokta burda :ermm:

tarafından
Acaba bunu  obur dunyada nasil odeyecekler
tarafından
Cehenneme hazırlık onların sonlarının ne olduğunu bile bile yapıyorlar iyiki cehennem var Allah ıslah etsin inşallah
0 oy
tarafından
Allah kötü insanlari bundunyadan temiz lesin inşallah 
tarafından
Amin ya cok korkuyorum ben ailem darma duman oldu babam diyor anneni bir gun öldürürüm bana laf soyluyor kardesim boyle kiz kardesimm bu evden nefret ediyorum ilk onume cikanla evlenicem diyor kafayi yedi herkes
0 oy
tarafından
Domuz yağı nasıl bişeymiş
tarafından
Ceyizlerinde sari sari cikmayan lekeler hepside sandikta tertemiz yerdeymis bi aile büyüğüne gosterdi domuz yagi diyor
(678 puan) tarafından
Sandık lekesi olmasın o
tarafından
Yok yok arada katli olanlar bunlar oyle cis gibi saçılmış şekilde
0 oy
tarafından
Yıkandığı halde çıkmayıp hem sarı hem yag lekesi  gibiyse vardır.  Çok tesirli bir büyü o domuz yağı çok kötü. Bizim ailedede vardı dualarla çok zor çözdüler. 
0 oy
tarafından
Işin ehli bi hocaya sorun canim büyü ise bozulması lazım 
0 oy
tarafından
Evi bol sirkeli suyla silin duvarlarını felan heryeri 
0 oy
(15,909 puan) tarafından
Büyü işte 

Benim eniştem öyleydi evden gitmeye fırsat arıyordu Herşey de kızıyordu Kendi ailesi ne yaparsa yapsın birşey diyemedi 
(10 puan) tarafından
benim eşimede günahı boynuna kaynanam yaptırmış ama domuz yağı değil muskadir kesin ya nasıl varsa büyü muska  gibi bisey nasıl bozulur Allah aşkına daha 2 buçuk aylik bebeğim var :(
0 oy
(689 puan) tarafından
Ay en korktugum bol duaa
0 oy
tarafından
Hocaya gitsin canım bi
tarafından
Gitti mezar buyusuymis ermeni hoca yapmis bunu ermeni hoca bozar diye nerde bulalim biz ermeni
tarafından
Hmm anladım canım Allah böyle şeyler yapanları kahretsin ya milletin eviyle dertleri ne
tarafından
Hic söyleme eltisi olacak seytan allah bunlarin pisliginden temizlesin bizi
0 oy
(229 puan) tarafından
Evde her gün defne yaprağı yak her odayı gez kokusu gezsin evinde her tarafı sirkeli su ile silin  
tarafından
Onu bir ara yapti baya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 833 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 492 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beden dili (4,687 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 292 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,366 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,907 soru

24,131,376 cevap

334,063 kullanıcı

...