0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından
Kızlar hap olarak ne kullanıyormuş emziriyorum başlamak istiyorum hap kullanmaya kullananlar yan etkileri neler

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
B3nde bekliyim surda ya 8 aylik olacak verirlermiki benm saglikocagi kullanma dedi ama simdi degil tabi 6 aylikken demisti
(742 puan) tarafından
Benim kızda 7 aylık inşallah başlıcam bende
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından
44 günlük bebeğim cerazette aldım kullanıyorum 
(742 puan) tarafından
Yan etkisi varmı canım sende oldumu
(338 puan) tarafından
Baş ağrısı yaptı tek
(742 puan) tarafından
Anladım canım hiç sağlık ocaginin verdiğini kullandinmi
(338 puan) tarafından
Cnm ben doktoruma sordum bunu önerdi diğerleri emziren annelere yasak dedi
(742 puan) tarafından
Anladım canım bugün alayim  ben o zaman
0 oy
tarafından
Cerezatta almaya karar verdim bende 
(742 puan) tarafından
Sağlık ocağından hiç kullansinmi canim
tarafından
Emzirirken sadece bu oluyor sağlık ocağınin ki emzirenlere olmaz zsten süte geciyor
(742 puan) tarafından
Anladım canım allah razı olsun bilmiyodum cesarette yada iğne başlıcam inşallah
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Cerazette..... 
tarafından
Uyusana laa :)
tarafından
Sen kulanıyonmu kuzucum bebklerimz ayni aydalar ya
0 oy
(835 puan) tarafından

Yan etkisi az olana cerezetta mı cerazette mi öyle bi hap var. Bana onu verdi doktor. 9. Ay hamile kaldım. :ermm: içmeyi mi unuttum acaba diye fişine baktım.  Günü gününe almışım.... kaldım sonuç olarak arkadaşlar :D Hatta şu an 37+6...

(14,185 puan) tarafından
Ay düşüp bayilacagim şimdi biz nasıl korunacagiz yaa of
(835 puan) tarafından
Amin kızlar ya dua eder dua beklerim. Beyninde kan akımında bi problem varmış. Onun dışında hani organsal ya da fiziksel hiçbir aorun görünmüyor. Sadece kan akımında yavaşlık varmış beynin bi bölgesinde. Belki  de bişey yoktur sadece minyon bebektir diyolar ordaki diğer hamileler filan. Öyle umuyorum ben de inşallah. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
(14,185 puan) tarafından
Hap yüzünden mi acaba?
(835 puan) tarafından
Ggyk  bi de noluyodu biliyo musun :D oğlumu bırakacak kimse olmadığı için 12 aylıkken ben 3 aylık hamileydim işte. O şekilde bebek arabasında oğlumla doktora gidiyordum. Bana bakıp buyrun sizin neydi diyo. Dedim bem geçen ay da geldim hamileyim. Sen şaka yapıyosun diyo. 5. Ay yine oğlumla gittim karnım çıkmıştı. Beni görünce ' Bana sakın hamileyim deme ' dedi.  :D  dedim hamileyim hem de 5 aylık. Abla naptın sen naptın diyor benden büyük adam :D. 7 ay olmadan bi daha gitmiştim oğlanla bi oğlana bakıp bi bana bakıp 'lütfen hamile olmadığını şöyle  dedi. Ben de kızdım artık ' her geldiğimde aynıno yapıyosunuz unutuyosunjz heralde beni' dedim. 'Bilmiyorum ki hatırlamıyorum bi ton hastayla uğraşıypruz burda' dedi. Dedim 'bana bu ilacı siz yazdınız asıl benim size kızmam lazım o zaman ' dedm. 'Hangi ilaç dedi işte cerazette dedim.  Yüzünü ekşitti 'yaaa o ilaç işte öyle dandik bişey' dedi.   Dandikse vermeyeydi allah allab benim şeyim ne
(14,185 puan) tarafından
Yaaaa o ne demek öyle dandik madem uyaracak diyecek ki emziren annelere başka bir şey veremiyoruz siz bide prezervatif kullanın demesi gerekiyor mesela. Olan sana oldu ya. Ay hem suçlu hem güçlü bende onu kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim ya biz nasıl korunacağız cidden bilmiyorum ya
0 oy
tarafından
Cerezette kullandım adetimi kesince mecbur bıraktım 
(742 puan) tarafından
Hmm vala benimse başlamam lazım kocaya güven olmaz
tarafından
Başla canım aynı saatte içneye dikkat et
(742 puan) tarafından
Öyle yapicam canım yafa iğne en etkili diyolar onu olucam bakayım bi sağolasın canım allah razı olsun
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Bilmirem ben 3 aylık iğneyle korunuyom 
(7,788 puan) tarafından
Bir aylıklar da heralde çocuk biraz büyüyene kadar kullanilmiyomus  bende baya gezdim yok kaldirilmis
(45,028 puan) tarafından
Bir aylikla ilgili hiç bilgim yok canım ya
(7,788 puan) tarafından
Ebeme sorayım bari tek bı aylık satiliyo o bile her yerde yok :D
(45,028 puan) tarafından
Ayy odamı en son sadece o satiliyo dedilerdi
(7,788 puan) tarafından
Bilmiyom bizim sağlık ocağının karşısında var bı eczane ne ararsan yok :D ya bilmiyom gerçi 3 tanede biri de vardı tek ama o geliyo heralde 3 aylık kalktı drdiler
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bn hap kullandim canm bes yil hicbir yan etkisini gormedim tek bir seyi vardi adetimi azalttii. Ama emzirrken doktorum onermedi sutun kalitesini dusurr dedi bebia ne kadarlik en az 6 ay bekle dedi
(742 puan) tarafından
Anladım canım benim bebiste 7 aylık kullanabilirim o zaman
(4,151 puan) tarafından
Aynn kullanabilirsin hemsire soylemisti daha pazartesi  konustuk bana tavsiye etmedi simdilik.
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Bulantım oldu canım biraz 
(742 puan) tarafından
Aaa ciddimisin sen şimdi ben ne alicam doğum.kontrol hapimi
(742 puan) tarafından
Kız nasıl korunuyo napçam ben şimdi doğum kontr yapıda korumuyosa:(((((((
(7,788 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı Alcan zaten ertesi gün gapini emzirirken kulkansmazsin mecbur kalır kullanırsan da sütünü sagip atman gerek bebeğine mama verirsin prezervatif kullanın hapı alınca bı hafta daha prezervatif kullanın sonra hap korur inşallah canim
(742 puan) tarafından
Anladım canım allah razı olsun yaa bilmiyodum sağolasın dediğin gibi yapicam inşallah mecbur içmem lazım sagip aticam sütü napayım artık eczane de kapalı afedersin ilişkiden 72 saat içinde içilmesi lazım dimi kontrol hapinin
(7,788 puan) tarafından
Tam bilmiyorum da ne kadar çabuk içersen o kadar iyi Google amcaya bı sor :)
0 oy
(982 puan) tarafından
Korunma hapi sütü azaltiuormis doktorum söylemisti 
(742 puan) tarafından
Kızım 7 aylık aslında sütüm zaten az kapıcam bilmiyorum mecbur bugün bişiye başlamam lazım pazartesiye geç olur iğne dedim olurum oda pazartesiye kadar çok geç

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 200 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (4,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Emanet (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 350 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,687 soru

23,807,657 cevap