0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Babasi epilepsi hastasi annesi iss kanser Elif ise serebral palsi hastasi. Babasi günden güne eriyip bitiyor kizinin bu haline. 5 yasinda 8 kilo kızı var ve her dk acısını dinlemek zorunda kalıyor neden kalıyor çünkü tedavi olacak para henüz toplanamadi. Hangimizin yüreği dayanabilirki her an bu acıya Allahim sifa versin yardim etmek isteyen olursa diye paylasim yapiyorum 10 lira bizi fakirde yapmaz zenginde yapmaz lütfen gereken para toplansin hepimizi  evladi olacak belki de bunun sevabiyla cocuklarimiz saglikli hayirli olur 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet gördüm yaaa çok üzüldüm 10 tl bağış yapıcam şmdi durumum çok yok 
tarafından
Allah razi olsun sizden
-Reklam-
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Anneye sormuşlar evlatlarından hangisini çok seviyorsun? 

O da cevaplamis.

-İyilesene kadar hasta olanı

-Dönene kadar kayıp olanı

-Büyüyene kadar küçük olanı

-Ölene kadar hepsini..

Benim banka hesabim filn yok da eşime soyleyim yardim da bulunsun canim .s
tarafından
:((( canim telefondan sms atarak yardimda bulunabilirsin. 1680 e AMARA yazıp gondermen yeterli
(2,183 puan) tarafından
Tamam canim   .
0 oy
tarafından
Eylül öztürkün paylaşımında gördüm biraz önce konuyu bilmediğimden anlayamamıştım, buydu demek ki :( toplanmış para Allahım iyi vicdanı merhameti olan insanlardan razı olsun.SSırf para için değil duada çok önemli. inşaallah tedaviye başlarlar ve sağlığına kavuşur Rabbimin izniyle. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Yarabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin zor çok zor..  
tarafından
Çok kötü bi durum insallah hicbirimizin basina gelmez :( toplandiysa eylül öztürk sayesinde toplanmıştır cunku dunden beri calkalandi ortalik eylül 1 gunde topluyo ne güzel
tarafından
Aynen Allah razı olsun herkesten ve ondan. Bayılıyorum kadına. Kalbi çok güzel. Toplanmış sizin posttan sonra tekrar girip baktım tamamlanmış. Maşaallah. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bizlerede.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 451 göst.

Kategoriler

1,499,576 soru

24,493,165 cevap

357,784 kullanıcı

...