0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Kızlar tam hatırlamıyorum ama burda ismi halilin anasiydi galiba bazı kotu olaylar gelmişti başına gorumcesi tarafından durumu ne oldu acaba merak ettim 

3 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından
Giden gelmiyor ki evliliği bozulan arkadaş vardı bende onu merak ediyorum herşeye rağmen bebeğim babasız mi büyüsün diyordu Rabbim yardımcısı olsun 
(2,557 puan) tarafından
Şu düğünde kocasinin eski sevgilisi yuzunden kavga arasinda kalan mi :/
(6,075 puan) tarafından
Evet canim o Ne oldu ki
(2,557 puan) tarafından
Ayy onu bende merak ediyorum yaaa. Bence aralarinda biseyler dha var bi anda kavga o kdar büyümez çünkü sanki zaman kolluyolarmis gibi. Bide adamin kendi düğünü onun orta yolu bulmasi gerekiyodu
(926 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun
(6,075 puan) tarafından
Cevap yazmış görünürde değişen bişey yok
(2,557 puan) tarafından
Gördüm üzüldüm valla böyle adamlara bir gıcık oluyorum ki
(2,483 puan) tarafından
Kiiizzz telefonum bozuldu bende kendimi kocama adadim niye oyle diyon bana kizmiyo muydun git yanina diye .ddd
(6,075 puan) tarafından
:))))) ay tatildeydin dimi sekerim :))))) dur kız hem ben seni merak etmedim diğer arkadaşı merak etmistim:D
(2,483 puan) tarafından
Daha yeni o postada baktim anaamm o ney oyle gıı yazik valla
(6,075 puan) tarafından
Yaaa yaaaa yat kalk kocana dua et bak elalem nelerle uğraşıyor Allah acısın haline kız hala çocuğum babasız büyümesin diyor ya
(2,483 puan) tarafından
Valla yazik bacim yemin ederim o gunden beri kocam melek oldu bana gordu cunku babama karsi hala kendini mahcup hissediyo

Kızın kocası karısını gozunden cikarmis ama o kavganin icinde birakilir mi yaa yazik
(6,075 puan) tarafından
Ne güzel merhameti vicdanı utanma duygusu var rabbim eksik etmedi inşallah amin bir ömür mutlu huzurlu olun kuzum yuva yapmak zorda yikmak 5 saniyeni almaz...
Rabbim bu arkadaşa da sabir versin inşallah gerçekten durumu çok zor
(2,483 puan) tarafından
Aminn canim amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merakta bırakıyolar böyle bizi 
(926 puan) tarafından
İnsan uzuluyo ya aklimdan cikmiyo
(2,483 puan) tarafından
Sen ne ara geldin kiz gitmistin senin oglan nasıl oldu buyudu mu :))
tarafından
Gittim geldim 7 aylık oldu :D
(2,483 puan) tarafından
Ohh yavrumm :Dd benim oglan da 7.5 aylik
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Ya canim benim tesekkur ederim telefonum bozulmuştu şuan eski telefonumu kullanıyorum maalesef oda kapanıp açılıyo

O olay cok sukur kapandi ondan sonra esimle 3 gunluk bi tatile gittik hiç kimseyle muhattap olmuyoruz çok şükür yazmistim ben ama gormedin heralde <3

Bu sure zarfinda da surekli oglumla esimle ilgileniyorum telefonu elime fazla almiyorum

(926 puan) tarafından
Ay çok sevindim canım gördüm paylaştığını ama yinede merakta kaldım uzun zamandır yoksunda yine olaylar mi Cevirdiler diye merakta kaldım Allah yuvalarimizda huzur geçimi daim kilsin
(2,483 puan) tarafından
saol kuzum benim Allah razi olsun yok cok sukur arada ariyo ama esim acmiyo babasiyla sadece konusuyo

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 936 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 327 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 278 göst.
0 oy
11 cevap 569 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,024 cevap

332,851 kullanıcı

...