0 oy
986 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

imagesiz ne düşünüyorsunuz kızlar:)

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yuh yaniiiiiiii.......
-Reklam-
0 oy
(163,493 puan) tarafından
Parasi olana hersey var o arabaya 7bin verilirmi bisiyede benzese
0 oy
tarafından
Çok parası olan görgüsz ki zaten 
0 oy
tarafından
Görmemişin bebesi olmuş diyorum sanki bi bunlarda var çocuk bu kadar da abartılmaz 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Neden yürümek istemiyormuş
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Demotu zaten sevmem, Allah korusun. Bi de aşırı şımartıyo ünlüler çocuklarını
0 oy
tarafından

Bi sağlık sorunu yoksa şımarıklıktan başka birşey değil ;)

tarafından
O kadar kişi benimle benzer şeyi yazmışken neden linçlemek için benim yorumum merak ettim :)
(511 puan) tarafından
Genel cevap olarak  yazim derken  yanlışlıkla yoruma yazmışım
0 oy
tarafından
Para cok yanlis kisielrde bee :Djsjsks
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Tamamen şımarıklık hasta olur kimseye yorum yapmak dahi düşmez ama 1 buçuk yaşında oğlum bizle beraber 1 saat yürüyor
0 oy
tarafından
Şımariklik baska birsey degil
0 oy
(14,204 puan) tarafından
Çocukların böyle değişik istekleri olabiliyor bazen bunda konuşacak ne var anlamadım magazine falan da çıktı 
0 oy
tarafından

Zenginin parası fakirin çenesini yorar.  Cnm takılma boşver.    Parası var dilediğini yapmakta özgür

0 oy
(1,241 puan) tarafından

Kınamak istemiyorum ama kinayasim geliyor mu diyosun kiz:D 

Bunu ünlü olmayan biri yapsa kimse yadirgamazdi. Çocuk hastadır heralde falan diye düşünüler. Ünlü olunca hemen başka muamele. Onlarda insan yani. Belki sebebi vardır. Ve bizide hiccc alakadar etmez yani. Sözüm sana değil canım yanlış anlama cevremdede çok yadirgayan insan varda.

Ah ünlü olmayarak çok iyi bişe yaptığımı şimdi anlıyorum:D 

tarafından
Bacım hasta deglms yoksa neden böyle diyeym yurumek istemio Evde de sirtmizda merdven çıkıyor diyo sence normalmi:) ünlü olmasa yine aynısıni derim yani:)
0 oy
(28,241 puan) tarafından
Hic bi zaman sevemedim şu kadını Türkçeyide allak bullak ediyor zaten bana herşeyi abes geliyo zaten  djshshshs
0 oy
tarafından

Benim kizimla onun kizinin arasinda 1 hafta var olabilir bende kiyamiyorum cok yürüyünce yoruluyor yazik o bizimle bir degil ki 7 yasinda olsada cocuk sonucta yani :ermm:

tarafından
Evde sirtmizda gezio diyo bacm normal mi bu sence
0 oy
tarafından
Para var yapıyor kuzum 
0 oy
tarafından

Herkes çocuğunun iyiliğini ister kadın kıyamamis demek ki ister kucağında ister bebek arabasında taşır parası var ki alıyor yapıyor. Şımarıklik diyenler kendi çocuklarını simartmiyor heralde bende anneyim çocuğum yürümek istemezse bir çözüm yolu arardım hor görmedim :)

tarafından
Bu kadar sizcede şımarıklik deglmi gercekci olmanızı istyorum yapmis ama sen cocugu devamli istemio diye bir seklde yparmisn kız:)
tarafından
Devamlı tabi ki yapmam da yoruldugunda yaparım açıkçası bende çocuğumu simartirim eşide tasyormus ben niye dert edeyim :)) tek çocuk kız simartilmis ki yaptırıyor :))
tarafından
Ben yapmam açıkçası bacım basedemm boyye:)
0 oy
tarafından
Şımarıklık bunun bir açıklaması yok şımarıklık resmen
tarafından
Kesnlikle canım
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kimene ki  böyle dusunuorm
0 oy
(511 puan) tarafından

Şımarıklık diyen arkadaşlar  o çocuk simarikta bizlerin  cocugu cok mu uslu  yeni nesil hep aynı

Cocuk onun araba onun para onun ne yani sanki

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,035 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 4,298 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 123melek (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
0 oy
6 cevap 352 göst.