0 oy
592 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (405 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bir şeyler yaptılar ama ben ne yaptılar pek anlamadım o an sancıdan. Serum taktılar, bir de alttan beyaz ip gibi uzun bi kağıt yerleştirdiler içime, açılmayı hızlandırıyor dediler. O suni sancı olabilir mi yoksa seruma mı koyuyorlar? Normal sancımla mı doğum yaptım yoksa suni sancıyla mı bilmiyorum. Heyecandan sormak aklıma da gelmedi. :D Doğuralı dört ay oluyor. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Serumla doğum yapıyorsun canm o suni oluyor
(405 puan) tarafından
Serum vardı ama suyum önceden geldiği için mi taktılar yoksa suni mi bilmiyorum. Doğum anında yoktu ama gece takmışlardı. Ben öğlen doğurdum.
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ben normal sancimla yaptım senin sanci vardıysa suni sanci değildir belki
(405 puan) tarafından
Ben direk su patlayınca gittim. Kendi sancım mı suni mi bilmiyorum o yüzden. Sancı hastanede başladı.
(1,698 puan) tarafından
Kız iyice sanci gelmemiş herhalde buraya girdiğine göre:)))
(405 puan) tarafından
Ayy keşke sonuna yazsaydım doğurdum diye. Milleti heyecana soktum. :D
0 oy
tarafından
Sanırım içine yerleştirdikleri şeyin adı balon. Bana sadece serum olarak verdiler suni sancıyı. Şu an yeni taktıkları için hissetmeye bilirsin sancın şiddetlenince - çok zor olacak biliyorum - ama çömelip kalkmaya çalış, yatağında secde pozisyonunda dur çokça 
(405 puan) tarafından
Ahahah evet benim suçum.
tarafından
Ben şehir hastanesinde 25 saat suni sancı çektim serumla verdiler, bastıra bastıra zorla doğurttular balon vs bilmiyorum duydum sadece
(405 puan) tarafından
O balon dediğin şey zaten hemen açılma yaptı. O da işe yaramasa demek ben de iki üç gün sancı çekerdim.
tarafından
Özel hastanede doğurdun heralde. Şanslısın. Ben imkan olmadığından kurbanlık koyun oldum orada.
(405 puan) tarafından
Yok kız devlet hastanesi.
0 oy
tarafından

O yerlestirdikleri suni acilma bantı, serumla sanci verip ordan da azdirip acilma yapiyolar :D suyum geldiğinde 0 açıklikla bende öyle doğurdum 

(405 puan) tarafından
Evet demediler. Ama demedikleri iyi olmuş. Belki korkardım. Ben de gerim gerim geriliyorum doğumdan sonra aman nasıl kolay doğurdum diye. :D
tarafından
bende o şekilde 2 gun sürdü cok zor dogurdum.vakumla oldu
(405 puan) tarafından
Ben akşam gittim sabah o bantı taktılar öğlen doğurdum.
tarafından
Maasallah
(405 puan) tarafından
Benim en kötü dikişlerimdi. Çok yırtılma oldu. Üç ayda zor iyileştim.
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Serumla verdikleri suni sancı oluyo canım
(405 puan) tarafından
Sağol canım.
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Ikiside farkli suni sanci yontemi canim, serum ise yaramayinca o ipli fitili veruyorlar. Bende ikiside ise yaramamisti :))
(405 puan) tarafından
Demek serum işe yaramayınca o ipi taktılar. Neyse iyiki bir şey dememişler. Korkardım o zaman. :D
(6,974 puan) tarafından
Kesinlikle bende cok korkmustum ama uyuyakalmisim, herkes sasirmisti tik yoktu bende :D
(405 puan) tarafından
Benim gece çok hafif sancım vardı ama nst yüzünden uyuyamadım. Bir ara iki saat kendi halime bıraktılar beni hemen uyumuştum. Uykusuzluk çok zor. :S
(6,974 puan) tarafından
Benimki komediydi canim, doktorlar daha dogurmadinmi demeye başlamıştı amann sukur saglikla heldi ya :)
(405 puan) tarafından
Şükür canım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 564 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,074 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (1,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 800 göst.

Kategoriler

1,505,512 soru

24,578,473 cevap

362,324 kullanıcı